Дарин Георгиев за разпада: Това е краят на "Величие"

Следват много интересни неща, коментира народният представител
238
Дарин Георгиев за разпада: Това е краят на "Величие"
Снимка: БГНЕС

"Това е краят на "Величие". Оттук нататък следват много интересни неща, следете". Това заяви в кулоарите на парламента депутатът Дарин Георгиев, след разпада на парламентарната група (ПГ) на партията.

Според него за сегашното състояние е виновен Ивелин Михайлов, "човекът който стои зад кулисите на партията".

"Това какъв човек е, ще разберете впоследствие, ако вече не сте разбрали", отговори той на въпрос дали от самото начало не са знаели с какъв човек ще работят.

Още по темата
"Продължаваме да работим с това, което ни остана като ресурс, вече не можем да участваме в комисии, ще сме наблюдатели", посочи Георгиев работата в бъдеще на депутатите от разпадналата се парламентарна група.

Продължавам да съм с тези, които не са предали идеята "Величие", не са се отцепили, посочи той.

Идеята за "Величие", по думите му, може би е била употребена от определени лица, от тези, които заставали и са се криели зад нея.

Дарин Георгиев посочи, че хора от партията и от парламентарната група са държани в "Историческия парк", както тази сутрин в телевизионни интервюта съобщиха Николай Марков и Виктория Василева, за което са уведомени компетентните органи.

Водеха се разговори как е гласувано и защо от Ивелин Михайлов, разкри Георгиев. Депутатът каза, че той също е бил там, за да се увери, че няма да последват по-тежки неща за хората на място. (БТА, Нелли Желева)

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от Балкани
Силяновска: В договора с България не пише за промяна на конституцията
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Г-н Георгиев, бихте ли обяснили как вчера едновременно обявявате края на партията, която ви изпрати в парламента, а в същото врвме сте в контролните органи на друга партия "чест", новата? Следоварелно изобщо не ви е пукало за първата и вече сте се били разбрали/продали с втората. Напомням, че след разпада на първата вече сте "независим" и ако ще работите за втората бидейки избран с гласовете на първата е меко казано мерзост. Напуснете парламента, покажете, че не сте наеменик предател.
223
0
 
2
 
! Отговори
Иво преди 2 дни
Дарине и ти си същия предател като лъжеполковник Марков, *** долни
222
0
 
3
 
! Отговори
Камен преди 2 дни
подполковникът Лъже повече от Копейката
221
2
 
4
 
! Отговори
Зевзек преди 2 дни
Кратка беше майко, радостта на зайко!?!
220
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Впрочем откъде е дошла офертата за министерство и кое е щяло да бъде?
219
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
тоя измамник Ивелин събори цял военен завод Ч.Море във Варна за 3 дни,без заграждане,обезопасяване,омокряне да няма запрашеност,с открити камиони,тътените бяха от 6.00 до 20.00ч и всички органи се правеха ,че не знаят,общината също,балконите,главите на децата ни с прах и азбест.кой го пази този селянин,кой?
218
1
 
8
 
! Отговори
Иво преди 3 дни
Ивелин Михайлов е нашляпкал по дупето Дарин Георгиев щото не слушка и го заключил за наказание в хамбара
217
2
 
13
 
! Отговори
Доброзорно за преди 3 дни
Авеее... шемети , всичките сте за Курило и Карлуково.Доброзорно.
216
1
 
15
 
! Отговори
,,Под прикритие,, преди 3 дни
Подлъгаха и хората ,че знаят много и че могат да изметат сегашните политици със ,,полковника,, който има собствено разузнаване и е надиграл всички във докопване до компрометираща информация която само да влезел във Парламента и със помоща на високата трибуна ги започва ! И сега Брейка гледа като гръмнат защото го бяха успали като шаран ! И той сис е виждаше като някакъв идеолог авторитет заложил на правилните хора ,ама не- извъртяха им номер от селска вечеринка на шараните и избирателите и се
215
0
 
11
 
! Отговори
,,Под прикритие,, преди 3 дни
Оня другия ,,Бреика,, и той го играе някакъв тарикат,,старо куче,, ,,обиграно,, ,, много вода изпило,, -- ама всичките ги изкъпаха със този милиционер полковника ! Бях писал ,че полковника говори много уклончиво и се опитва да изглежда че много знае и има страшни козове със който може да обърне държавата ... той това със мъцане и недомлъвки го гоореше постоянно -- ами че застрашените от него да не мислите че трева пасат -- тоя отдавна е преслушан за всичко няма как да има нещо и другите да не.
214
0
 
10
 
! Отговори
,,Под прикритие,, преди 3 дни
Оня Ивелин си ги мисли някакви щял държавта да промени затворите със политици ще пълни -- и веднага му удариха една подсечка със под-полковника и сега ще го разнищят със събраната от вътре информация и със разни постановки --та ще му изкарат от акъла всички паркчета и конспирациики , мамин той не ошлаифан калпазанин ! Лапна още първата милиционерска кука камо ли да се открехва на Пеевси и Баце стари чингилизи измислили половината сел...ки постановки ....
213
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Тея кога влязоха в парламента, кога се разпаднаха.
212
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Почвам да бъда съгласна с един общественик,който беше предложил да има КПП на изхода от град Шумен по ,,Хемус,,.От онзи вилает ,с главен мой родйен град и селца, с първокласни закусвални за шкембе чорба,друго не ще излезе.Чак ми липсва милият *** и моите лични роднини да напусна варнЪтЪ.Оттугаz,само падение,израждания и псевдо величия,нямащи пари да си платят клиничната пътека за компетентен преглед при психиатър...
211
1
 
11
 
! Отговори
Tенгри кан преди 3 дни
Най-смешното беше тва, че историческият парк на Ивелинчо и сглобката с ГЕРБ в Община Ветрино беха представени като модел за бъдещата българска държава;))),а Ивелинчо предизборно учеше българите, какд а правят пари от туризъм, при все, че членовете му ги интересуват парите и златото, не бизнеса на сциентолозите;)))
210
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
По добре преименувайте Величие на Безличие.
209
2
 
17
 
! Отговори
Точен преди 3 дни
Марков просто подлъга Ивелин Михайлов. Гледел съм няколко техни предавания и 2 срещи - още тогава го писах.
208
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Брейка ги почва в 19.00
207
3
 
19
 
! Отговори
Вълканов преди 3 дни
тАКА И НЕ РАЗБРАХ ЗА КАКВА ИДЕЯ СЕ БОРИ ВЕЛИЧИЕ. ТЪМНА РАБОТА.
206
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Той добре , че Пеевски не е гледал клипчетата на Марков при Карбовски . Ако ги беше гледал , сега Марков вече щеше да е в скута .
205
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Вярное , че Величие се разцеи на мъже и жени .Мъжете отидоха при Ивелин Михайлов , а жените при Марков