Етиен Леви за "Величие": Такова чудо дори в зоопарка не съм виждал

Ситуацията обаче не била фрапираща
4 юли 2024 11:00, Нели Христова
95
Етиен Леви за "Величие": Такова чудо дори в зоопарка не съм виждал
Снимка: БГНЕС

Има напрежение и спорове във "Величие", но не е нещо фрапиращо. Не е по-различно от това в държавата. Не познавам Ивелин Михайлов, аз съм с гражданска квота, поканен съм от Николай Марков. Това заяви депутатът от "Величие" Етиен Леви в ефира на Нова тв.

''В партията има много елегантни и учтиви хора, а чухме много обиди. Такова чудо дори в зоопарка не съм виждал. Не знам какви са факторите отвън, които предизвикат напрежение, но такова има. Нямам представа дали го причинява Ивелин Михайлов или упълномощени лица", допълни той.

Споделя, че е човек на сцената и не усеща парламента като нещо свое. "Навлизам и се адаптирам все още. От полагането на клетва до днес усещам, че парламентът е школа. Интересно ми е да наблюдавам какви неща се случват", разкрива Леви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от Политика
Костадинов: Амбицията на Пеевски е безгранична
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
1
 
! Отговори
Дедо Гатю преди 4 часа
Етиенчо, приятели, е до болка познат персонаж още от Бай Ганювите приключения по време на избори. Този екземпляр даже не познава партийните си войводи! Но е готов и майка си да затрие, за да се докопа до казана с курбана и софрата! С тези си действия ни кара много да се съмняваме и какъв професор може да е! Че то мойто магаре Сотир ще го победи в надпяване и музикалност! Излагацията и резилът на Леви са без коментар! Бай *** е казал:"Интересът клати феса!", ще добавим: и тюбетейката на юнака!
87
0
 
2
 
! Отговори
Йокин преди 7 часа
Hещо много бърже,зехте да се разграничавате.А бяхте сербез.Величие,Исторически парк,туй онуй нам кво!!!Вземаха ви скалповете.*** Бая народ излъгахте.Не било ветренски,а ВЯТЪРНИ.НЕ ГИ ПОБЕДИХТЕ като Дон Кихот.
86
1
 
2
 
! Отговори
Алчен евреин преди 8 часа
И тоя алчен грозник се набута в парламента
85
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 17 часа
Някой да отказва да работи за ГЕРБ и ДПС?! Служителите на ДС Марков и Леви не могат да проумеят такова чудо.
84
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
И този се окака на стари години. За няколко месеца депутатска заплатка. Но резилът ще му се лепне завинаги. Ако не беше се лакомил, и доносническото му минало нямаше да се размирише. Пишман "човек на изкуството", с простаци ортак да става.
83
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
ами като не си виждал напусни зоопарка или няма кой да ти сипва в торбичката
82
1
 
7
 
! Отговори
Траян преди 1 ден
До ИнсайдСъмнявам се че са разбрали. Българина обича измамниците, справка с царя, Сидеров и т.н.
81
0
 
9
 
! Отговори
Бебо преди 1 ден
До не бил виждалИ ти си от зоопарка, високо службогонче.
80
1
 
6
 
! Отговори
не бил виждал преди 1 ден
ами в държава населена със зверове е нормално зоопарка да ти се стори детска игра
79
3
 
15
 
! Отговори
Инсайд преди 1 ден
100 хиляди балами дали разбраха колко са били прости да верват на лъжите на мошениците Полковника и Сектанта и техния пророк Брейка....
78
1
 
16
 
! Отговори
Сто преди 1 ден
Cpа си на репутацията. Завинаги кафяв и миризлив.
77
1
 
4
 
! Отговори
Инсайд Нюз преди 1 ден
Въобще не е ***-точно тоя леви е доказателство за порочните планове на полковника и нечистите им сметки, които са се правили. Обаче "осветителите" се *** начело с недополковника....
76
2
 
23
 
! Отговори
Сашо преди 2 дни
Не съм и предполагал, че и сред евреите има такива глу паци!
75
3
 
16
 
! Отговори
Ацо преди 2 дни
Е.сещате се Г-н Леви като добър Евреин не е могъл да откаже на предложението да стане лице на този Цирк! Само че си вкара безумен автогол,мислех го за по умен от Киро Брейка ха,ха!
74
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Нашият сега ближе другия ***!
73
3
 
14
 
! Отговори
Доко преди 2 дни
И за нас простосмъртните бе чудо когато чухме,че се набърквате в големите ***.
72
2
 
19
 
! Отговори
мони преди 2 дни
Относно Николай Марков който от почти десетилетие гради имидж по различни телевизии медии дава интервюта. Той е нагледно доказателство, че никога не е късно да станеш за резил!Може дълго да градиш авторитет който да се срине в е дмиг за броени дни!Пример за това как успеха може да премине в поражение! Стана за смях, защото се свърза с хора които са много различни от него. Няма да казвам друго ниво за да не обиждам никой имат различни светоусещания! Какво е политически живот за тях е непонятно.
71
2
 
29
 
! Отговори
моника преди 2 дни
Цитат: Такова чудо дори в зоопарка не съм виждал.Да вярно е!Основателите на партия Величие надминаха цирка който обичайно сме наблюдавали от депутати в Парламента като Волен Сидеров и изпълненията на други ексцентрици! А дойдоха с претенцията да са много по различни от досегашните политици да ги поставят на място и един вид да покажат че могат и ще работят за да се промени България към по добро и ще са нещо невиждано до сега.Е видяхме ги. Наистина са чудо невиждано!
70
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
И Величие и Етиен Леви изобщо не са за НС! Както и много други, подобни на тях - без интелект, без образование, без професия и опит. Това е законодателен орган и в него трябва да има поне 90% висококвалифицирани юристи, а не ***, събрана по кръстопътищата от кол и въже, както е в последните години!
69
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
"Не познавам Ивелин Михайлов, аз съм с гражданска квота, поканен съм от Николай Марков" - Абсолютно двуличие, не познавал спонсора си. Месеци наред обикалят градовете двамата, но познавал само единия...Това е много нашенска черта - храниш го, поиш го, работа му даваш, а накрая като стане весело - не го познавам. Ми, ставай и си заминавай като си на гости, изкяри депутатска пенсия, кажи мерси поне.