Грешки при обзавеждането, с които изглежда разхвърляно

Ето как да ги поправите
0
Грешки при обзавеждането, с които изглежда разхвърляно
Снимка: iStock

Подреденият дом е равен на вътрешно щастие и балансиран живот. Колкото и да не искаме да си го признаем, винаги се чувстваме по-добре, когато почистим основно всяка една повърхност у дома и преместим дрехи от стола в респективните им места в гардероба. Сякаш пространството става по-светло, по-просторно и вече спокойно можем да каним гости и да покажем какво всъщност притежаваме, вместо да се срамуваме от гледката.

Но понякога, колкото и организирани да сме, къщата ни все пак изглежда разхвърляна. Това се дължи на няколко грешки в декорирането, които може и да не подозирате, че правите.

Ако и вие постоянно подреждате, но имате чувството, че никога не е достатъчно, продължете да четете, за да научите каква може да е причината и какво може да направите, за да се преборите с бъркотията.

8 грешки при обзавеждането, които карат дома ви да изглежда разхвърлян

1. Използването на твърде много шарки

Тъй като максимализмът става все по-популярен, смесването на различни шарки е често срещано. Това е чудесен начин да добавите индивидуалност към пространството, независимо дали разчитате на флорални мотиви или каре. Но твърде многото щампи могат да направят дома ви да изглежда разхвърлян и дори безвкусно обзаведен. Най-добре е да изберете по-малко, но по-допълващи се мотиви и да ги смесите с основни елементи, за да може пространството ви да изглежда внимателно декорирано.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: обзавеждане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари