4 причини за бавното сваляне на коремните мазнини

Не консумирате достатъчно полезни протеини
12 фев 2020 10:51, Михаела Лазарова
4
4 причини за бавното сваляне на коремните мазнини
Снимка: istock

Недоспиване, стрес, изключване на полезните мазнини от менюто, не консумирате пробиотични храни, хапване на шоколад, не следвате ясен план в тренировките... Това са само част от причините да не може да стопите излишните мазнини в областта на корема. Какво друго е важно да промените, ако искате да постигнете желаните резултати?

Консумирате плодови сокове

Заменили сте соковете в кутия с фрешове, защото знаете, че така е по-здравословно. Фрешовете съдържат повече захари, отколкото целите плодове. Ако се опитвате да отслабнете, това определено не е най-добрият избор за всекидневна напитка.

Също така е добре да внимавате и с консумацията на спортни напитки. В някои от тях също има доста захари, което може да забави свалянето на коремните мазнини.

Гладувате

Вярвате, че пропускането на хранене ще ви помогне да свалите калориите в областта на талията? Погрешно! Това забавя метаболизма, създава храносмилателни проблеми, може да доведе дори до запек, преяждане на следващото хранене, нездравословен избор на храни. Вместо това, хапвайте редовно и по малко. Опитайте се да изключите от менюто си преработените храни и вредните въглехидрати, от които се пълнее. Хапвайте повече плодове, зеленчуци, в малки количества елда, киноа, кафяв ориз.

Още по темата мож да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
2
 
! Отговори
селския простак преди 4 години
Абе яж си колкото искаш и да не ти пука. Стига с това отслабване.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Основният проблем при диетите не е яденето, а мезенето!
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, тя причината е една основна - първо там се трупат мазнини, щото природата така го е кодирала генетично при 99.95% от хората. Корем->паласки->бедра е обичайната последователност.При горенето е горе-долу наопъки. Първо ще изгорите бедра->паласки->корем. И корема ви се струва най-сложно, щото като почнеш да гориш от 25% телесни мазнини е лесно да свалиш до 15-18%, ама корема седи. Виж, да слезеш под 15% вече е трудно, а там изчезва и корема.