Путин: Европа да не чака руски газ през Украйна

Командната зала на "Газпром" официално даде нареждане да се спре напълно транзитът на руски газ през Украйна
7 яну 2009 18:00,
278
Путин: Европа да не чака руски газ през Украйна
Снимка: БГНЕС

Руският премиер Владимир Путин разреши на „Газпром“ да прекрати транзитните доставки на газ за Европа през украинска територия.

Доставките на природен газ през Украйна към Европа ще бъдат възобновени само след споразумение за разполагане на международни наблюдатели, категоричен е Путин.

Командната зала на „Газпром“ официално даде нареждане да се спре напълно транзитът на руски газ през Украйна към Европа, предаде Интерфакс.

На практика руски газ вече не преминава през Украйна, отбелязват московските издания.

В медийната престрелка през последните 24 часа властите в Украйна неколкократно заявяваха, че Русия е отрязала газовите си доставки до нула, а Русия твърдеше, че все пак доставя газ за други европейски страни, който Украйна отмъква.

Всичко за кризата с газа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
0
 
0
 
! Отговори
VAZDUHAR преди 15 години
DOSTAVJASH MI RADOST ! CHUVSTVAM BEZSILNATA TI ZLOBA ! RUSIA E SILNA I SPRAVEDLIVA I SHTE NAKARA TAKIVA KATO TEB V NAJ-SKORO VREME DA MLAKNAT .
236
0
 
0
 
! Отговори
VAZDUHAR преди 15 години
PRAV SI ! DAJTE NI KOSTOV ! TOJ SHTE DOKARA GAZ OT AMERIKA I KADILACI NA POLOVIN CENA !
235
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Червените прасета в Русия са пред фалит и сега се опитват да вдигнат цената на газа и да закърпят положението. Хайде на бас, че до дни ще започнат да фалират руски банки!
234
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
VAZDUHAR - пияна съветска ***,ако бащати и *** не бяха те правили на пияна глава нямаше да излезеш такъв бе бе бате.ей тва алкохола ви съсипа вас като нация- виж се само какъв си ми ***!това което не направи Хитлер и Наполеон с вас,това ще направи самогона....
233
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Комунистическите безумци направиха България зависима от една тръба. Гласувайте за тях!
232
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
стига лизахте на руснаците бе!я прочетете малко независими ,неконтролирани от червеното ни провителство информационни източници за цените на газта които русия налага на украйна.в момента от позиция на сила и като наказателна мярка за прозападната и ориентация русия изнудва украйна да приеме по високи цени на природният газ- това обаче станишев и овчаров няма да ви го кажат!
231
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
- Украйна и Русия са еднакво винивни, две посткомунистически страни със *** управници;- правителството на България е за затвора защото не се е погрижило да има запаси;- министерски съвет е за убиване защото не направи нищо в понеделник и заблуждаваше обществеността че газоподаването е намаляло с 10%;
230
0
 
0
 
! Отговори
лудото куче преди 15 години
*** нация сме българите.чета този форум и се убеждавам че наистина сме топ на света.кои уважаващ се бизнесмен ще търпи някои да го краде и да печели за негова сметка .ами никои защо тогава Русия трябва да търпи Украина да я кръде е руснаците не са балъци.а разни природни грешки дето бащи те им са ги правили в пияно състояние да бягат на порт Варна и да чакат газ от америка
229
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да ебa Путин, да ебaс тръбопровод, да го ебa
228
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тъпите руснаци още не могат да осъзнаят че са страна от третия свят
227
0
 
0
 
! Отговори
от рускиня преди 15 години
Добър ден на всички разгорещени мъже,аз запалих си печката направих си еспресо кафе,чета сутрешните новини и вашите коментари и се чудя бива ли толкова злоба и омраза да имате,не ви трябва и студ,вие се утрепвате психически,няма ли до вас хубави жени,че да ви занимават с нещо по истинско и далеч по приятно от псувни и обиди един към друг.
226
0
 
0
 
! Отговори
SOS преди 15 години
ПРИРОДНИЯ ГАЗ Е СОБСТВЕНОСТ НА ЗЕМЯТА,ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРЕМИНЕ КЬМ СВЕТОВНА СОБСТВЕНОСТ НА ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ.КОЛКОТО ПО СКОРО СТАНЕ ТОВА ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИНИ.
225
0
 
0
 
! Отговори
VAZDUHAR преди 15 години
PUTIN E SILEN , SPRAVEDLIV I OBICHA BEZMERNO RUSIA ! TOJ IZDIGNA RUSIA OT DANOTO I DADE NADEJDA NA MILIONI ONEPRAVDANI PO SVETA . TOJ SHTE OSTANE V ISTORIJATA KATO SUVOROV , JUKOV , PETAR 1 I ABRAHAM LINKOLN . VSICHKI VIE , KOITO GO MRAZITE STE TAMNI LICHNOSTI , ESNAFI I MIJITURKI . TOVA E ISTINATA . OSHTE POVECHE SHTE VI E JAD , ZASHTOTO RUSIA SHTE STAVA VSE PO- SILNA . NJAMA SPASENIE ZA VAS .
224
0
 
0
 
! Отговори
Четец преди 15 години
Внимание заслужава само един въпрос, който отговаря на всичко: Защо Украйна не пуска чужди контрольори?До пишещите с главни букви - поискайте от джипито си талон за очен лекар! :D
223
0
 
0
 
! Отговори
dr.br преди 15 години
Руснаците и всичките им производни са доказано от най-тъпите и *** нации на планетата..А тоя мишок следващия път освен , сол, мед и др.такива му направете баница и яка дряновица
222
0
 
0
 
! Отговори
Рудолф-пияния елен с преди 15 години
Ужас! Още един профан! Синко,"Газпром е ДЪРЖАВНА ФИРМА!!! НАБИЙ СИ ГО ТОВА В ПРАЗНАТА ГЛАВИЦА,ИМА МЯСТО!
221
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"...ТОВА Е РУСИЯ -ВЕЛИКА И МОЩНА ДЪРЖАВА С НАЙ МОДЕРНАТА ИКОНОМИЧЕСКА ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО..."Това е достойно да се запише в Златния фонд на човешката глупост... Модерната икономическа визия каква е? Сега ще им е*беме мамата като им спрем газа? :))))) Значи тия дето произвеждат Мерцедесите и совалките и работят с нанометрови допуски са късогледи наивници?
220
0
 
0
 
! Отговори
Comment преди 15 години
Тогава проблемът с гата ще бъде решен! Това е подкрепата на Путин за неговото правителство в България! Изглежда са се поуплашили от народния гняв и затова отвличат вниманието и създават проблеми! Не забравяйте 14.01.2009! Пийте чайчета и си носете брадвите!
219
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А какво да направи министър председател с държавна фирма като газпром,да и се помоли ли ?
218
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Спамерче, ти знаеш въобще ка кво иде реч?

Спонсорирани публикации