"Полицаи" дебнат за тлъстини в Япония

В Страната на изгряващото слънце е незаконно да си дебел
11 дек 2012 20:00, Екип на Dnes.bg
161

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До диди 99Диди, моите родители са по над 120 кг., но аз тежа 56 кг., излишните килограми не са генетика, а поради лоша обмяна на веществата, в следствие на лош хранителен режим и/или хормонални проблеми. Аз съм много благодарна на родителите си, че не са ме карали да се храня като тях, съответно да изглеждам като тях, защото много родители правят така, и след това се оправдават с гените.
91
3
 
6
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Не, че нещо ама това си е дискриминиращ закон :))))) Представяте ли си да ви уволнят, защото сте дебелак? Хахаха, ех тази Япония!
90
4
 
10
 
! Отговори
Чубака преди 11 години
Мале вчера как се намлатих с две огромни парчета мусака, от горе поляти с кисело млеко заедно с препечени филийки намазани с масълце, после ударих две свински пържоли от врат отгоре заляти с препечен крумит и 2 кила хубаво домашно червено вино... 112 кила съм, имам една единствена плочка на корема, харесва ми да си ям табиетлийската и съм щастлив...
89
1
 
3
 
! Отговори
диди преди 11 години
Не мога да виня родителите си нито пък мойте деца могат да ме винят за генетиката.Но искам да да вметна ,че проблема при мен е доказано е от Чернобил и при много други хора това е оказало влияние.
88
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като засегнахте темата за килограмите, външния вид и прочие, всеки има право да изглажда както си иска, и не е възпитано другите да го съдят. Най-важното е човек да се чувства добре в кожата си, дали е пълен или слаб, или нещо друго. Все ще се намерят хора, които да го критикуват, пълните- че са много пълни, слабите- че са прекалено слаби. Угодия няма, народе. Вместо да се посъветвате нещо полезно, се карате и спорите за неща, които нямат решение...
87
1
 
6
 
! Отговори
kkk преди 11 години
Към 2000 тежах 76-80 килограма макс , сега гоня 95 твърдо , ще има глоби явно ....Всичко е от храната и заседналия начин на живот ...
86
0
 
1
 
! Отговори
Марико Сан преди 11 години
Главно болестите се дължат на генетичния код, който е наследствен. Родители, които имат лош генетичен материал, произвеждат поколение с лош генетичен материал. Болестите, които не са с наследствен характер са последствие от начина на живот. Аз нямам намерение да съм субективна и тук изказвам личното си мнение, като не слагам в центъра на нещата собственото си здравословноо състояние. Говоря Ви за цяла наука. Тук напълно изключвам социалната и коректната страна на нещата.
85
0
 
2
 
! Отговори
диди преди 11 години
Тук не става въпрос за харесване ,а за факти които не зависят от теб.Никой не е застрахован ,че няма подобно нещо да го сполети ,за да пишеш толко уверено.
84
2
 
4
 
! Отговори
Марико Сан преди 11 години
До Диди: Много съжалявам, че не Ви харесват фактите. Може би ще разберете за какво говоря, ако прочетете няколко книги на Дарвин. Ще разберете, че физическата неугледност доказва генетична негодност. Пак ще кажа - това, че нещо не Ви харесва, не означава, че не е истина. И никой не е казал, че всички хора са равни, или животът е справедлив. Колкото по-рано го осъзнаете - толкова по-добре за Вас.
83
0
 
4
 
! Отговори
диди преди 11 години
Марико Сан ,писах по долу ,че дебел не означана грозен и ***.Щом така мислиш ,това което си написал е валидно за теб.
82
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересно ми е сумистите в Япония какво ще ги правят?
81
1
 
10
 
! Отговори
Марико Сан преди 11 години
Затлъстяло население = физически упадък = морален упадък = лошо поколение с лоши гени = края на нацията. Браво на Япония! Там храната не се е превърнала в нещо повече от средство за оцеляване.
80
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е тъпо. Защо не забранят МакДоналдс и кока кола и другите вредни храни и напитки ами гонят хората. Позволяват реклама за милиони на нездравословни продукти, а гонят хората...
79
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Новият Световен ред в пълна сила
78
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Самурайска им работа!Тия за печено прасенце не са ли чували?Или след като ги отворихме за киселото мляко ще се наложи и да ги научим как да се хранят?!
77
0
 
20
 
! Отговори
работещия кльощав преди 11 години
да го приемам и тук, 100% от депутатите - 70% от полицаите и 50& от военните ще бъдат уволнени!!!
76
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Успокойте се бе хора, това е в Япония, като се има предвид колко години след тях вървим и как дори една забрана за пушене на затворени места не можем да спазваме, това едва ли ще се случи през нашия, дори на децата и внуците ни живота... Много навътре приехте тази чуждоземна мярка за опазване здравето на човека :)))
75
3
 
11
 
! Отговори
диди преди 11 години
Не зная,колко си наясно с медицината ,но има и неща който не зависят нито от самия теб,нито медицината може да ти помогне.Не си мисли ,че не съм опитвала И не си мисли ,че дебел означава грозен и ***.За много слаби девойки не се давам .
74
1
 
4
 
! Отговори
Ицо преди 11 години
И какво сега, половината искат да са дебели и да не си помръдват *** и като се наложи да отидат в болница, да плащат другите.Диди, при теб не знам, ама се бях хванал на бас с една по-едра дама, че не е дебела от хормоните а от това, че яде неправилно. Платих и изледвашнията в спортния център в който аз ходя и се оказа, че хормоните и са повече от добре! Ама двете вафли, пицата и вечерта пилето с картофи малко повечко и идват.
73
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Диди, дори и на хормони можеш да регулираш телесната си маса с малко повече усилия. Немърливост към външността не оправдава хормоните.

Спонсорирани публикации