"Полицаи" дебнат за тлъстини в Япония

В Страната на изгряващото слънце е незаконно да си дебел
11 дек 2012 20:00, Екип на Dnes.bg
161

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
4
 
! Отговори
Truth преди 11 години
До АнонименZa Churchil maiI ne si 4el, toi e edin ot neuspe6nite prime minister of Great Britain WWII, intelektualetz se pi6e6, mnenia izkazva6.Predi vsi4ko 4eti, prou4i i togava prikazavai, 4e si sme6en
51
4
 
17
 
! Отговори
Даола преди 11 години
Вероятно това е бъдещето ни общество, където господстват фирмите и банките - всички да изглеждат стойни и еднакви, също като краставичките, които внасяме от чужбина - нито сантим по-различни. А път ако може и да мислим по един и същи начин и да говорим едносрично, да клатим глава и да казваме "да", господарю. Къде остава хартата за правата на човека ?
50
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази готинат японка да вземе да пипа около чатала, но да внимава да не я удари нещо твърдо по челото. Чудя се как този не се е надървил ?!
49
2
 
2
 
! Отговори
anonimen ime li e преди 11 години
До Анонименglupavo izkazvane sled izkazvane, prostotitite ti ne svar6iha li.Samo ti si tuk i izglejda v pove4eto slu4ai si govori6 sam.Skrii se ve4e 4e grozi6 komentariite
48
0
 
9
 
! Отговори
до 48 преди 11 години
Имат цяла наука за усмивката и много,много тънък хумор,за разлика от нашия,за жалост, дебелашки хумор.То си и личи де...Явно простащината и чалга културата никога няма да отмине.
47
0
 
3
 
! Отговори
до 45 преди 11 години
Ами то затова другите са само фон.Малко са тези като теб дето схващат предлагането според търсенето!Но там са много скъпи услугите ''сцепване'':)))
46
3
 
4
 
! Отговори
мММММмммм преди 11 години
и аз искам такива мед сестрички у нас:)с удоволствие ще отслабвам върху нея:)
45
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Очаквам следващата новина да е ,че *** в специален апарат,който да събира метана(пръднята) и да анализира от каква храна се е получил.По този начин ще отпаднат скъпите и унизителни прегледи,да ги измерват като прасета във свинеферма.А следващия закон ще е за тези дето гледат лошо!Ще бъде незаконно да не си засмян!Май някои ги е яд ,че живеят не мислите ли?Или понеже ние сме още на ниво дали да се пуши или не и ни изглежда странно?!Нов световен ред а?????
44
1
 
6
 
! Отговори
Мартин преди 11 години
Е нЕма такова нещо като голям кокал - има много ядене (преяждане). Крайно време беше
43
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не отчитате факта, че има болести на жлезите, и някои дебели хора не изяждат храната на 5 села, а имат нарушена обмяна на веществата. да се подиграваш на дебелак от лакомия, ок, но при някои е нещастие.
42
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Медицинската сестра е страхотна! Бих я сцепил, ако можех.
41
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами аз съм висок 180 см и тежа 101 кг. Ама не съм дебел. Тренирам усилено в залата и съм само мускули, телесната ми мазнина е само 13 процента. Дебел ли съм? Не съм, мускулест съм. Какво трябва да направя, да спра да спортувам ли?
40
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единствената причина, поради която работодателите искат работниците да са здрави не е грижата за човека, а служителите им да са в по-добра кондиция, за да могат да са по-производителни. Това да задължиш служителите ти да смъкнат теглото си и да го правиш фирмена политика, обаче, е извратено, да ме прощавате. Каква ще е следващата стъпка? Да уволняват плешивите мъже и грозните жени? Всичко трябва да има някакви граници!
39
2
 
20
 
! Отговори
Сумо преди 11 години
Фидосова да им пратим за обмяна на опит. Шеф на правната комисия. И женската федерация по сумо може да оглави.
38
1
 
17
 
! Отговори
гладния преди 11 години
Я сега да запонем от парламент!Колкото *** има там в затвора!Фидосова не скляпай на фъндаци!Сигурно на 5 села храничката си изяла?!
37
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Помислете си пък как е изглеждал Чърчил-дебел пиещ,пушач но той е бил много успешен министър председател.Извод-духът май е по важен от тялото.
36
4
 
20
 
! Отговори
boqn4o преди 11 години
Със затлъстяването си не пречат на никого, но са изложени на повече сърдечно-съдови заболявания. По този начин хабят повече пари за здравеопазване. За да редуцират този разход, който при тях е милиарди, забраняват затлъстяването. Същата е идеята и на тютюнопушенето, освен, че там има моментът, че пушачът пречи на непушачите. Това са т. нар. социално-значими заболявания.
35
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И Хитлер така е казвал-всички болни под ножа,евреите също,*ите и те и много други.Ама нещо сега не го смятат за много велик.Та така и мижитурките жълти с техните глупости.
34
4
 
2
 
! Отговори
niki преди 11 години
До Анонименne mislia 4e sumistite sa zatlasteli
33
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Велика нация велика,колко да е велика?И 1945 година се помислиха за велики ама...

Спонсорирани публикации