Любовницата на Тачо ще вдига кръвното на Калканджиева

Много съм надарена и ми завиждат, заяви Линдарева във VIP Brother
Обновена: 18 сеп 2014 11:18 | 18 сеп 2014 08:51, Александър Попов
58
Любовницата на Тачо ще вдига кръвното на Калканджиева
Надарената Линдарева. Снимка: Нова тв

VIP Brother събра на едно място един житейски любовен триъгълник. Зорница Линдарева, която бе напът да разруши брака на Тачо и Жени Калканджиева, стана част от риалити шоуто снощи.

На влизане тя дръпна едно самохвалство пред камерите, като обясни на зрителите колко е интелигентна, а когато стана въпрос за външния й вид, бе категорична - жените й завиждат.

Още по темата
"Знам колко съм надарена, не приличам на 90% от жените, които подсъзнателно искат да са като мен", заяви скромно моделката. За да бъде убедителна, че при нея водещо не е как изглежда, тя приведе доказателства как имала няколко предложения за брак, подарявали й пръстени с диаманти, можела да се задоми в чужбина с богаташи, но в крайна сметка останала вярна на себе си.

Гръдната й обиколка определено извади от равновесие Ники Кънчев, който я посрещна на сцената, преди да се появи в къщата. Той трудно отмести поглед от деколтето й и пророни, че разбира защо Тачо е хлътнал по нея.

Сблъсъкът между Зорница и Жени Калканджиева обаче се отложи за ден, след като продуцентите я поставиха сред соц мизерията. Минути по-рано пък Жени и Тачо се преместиха в резиденцията, след като отборът в трудовото общежитие спечели игра и получи правото да изпрати нови двама души сред лукса. Очаква се днес всички съквартиранти да бъдат събрани на едно място.

Венета Райкова пък заяви, че Линдарева и Тачо са се чули два дни преди старта на шоуто, което означава, че между тях искрата може и да не е загаснала. За днешния епизод остава и очакваният сблъсък между Камелия Воче и Евгени Минчев, като последният започна да нервничи от предстоящата среща. Домсъветничката Райкова дори прогнозира, че Минчев ще скочи на бой.

"Виждала съм с очите си как си променя настроението за секунди. Дори като пийне, удря свои познати на партитата, които организира", заяви Венета.

Снощи влязоха и последните двама участници от кастинга на тазгодишните ВИП-ове - Влади Въргала и рапърът Стефан, познат в музикалните среди като Wosh MC. Стефан е син на големия български актьор Иван Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на Кънчев колко ли са му платили да каже че тая е уникално ама уникално красива хмм,бая трябва да е или вече му е все едно какво дрънка и той се напълни с пари,но нали знаете не е луд който яде баницата иначе в лице ми прилича на алкохолик,аз снощи признавам си от 10 години за първи път гледах цяло предаване и най-накрая разбрах че и "виповете"пърдели и те като "обикновените"хора както казаха Минджев и Христова...у за..би аз пък мислех досега че в *** маргаритки пускат,баси простотията
43
1
 
13
 
! Отговори
melinda.faella преди 9 години
ДА ГО БЯХТЕ НАПРВИЛИ С БЛАГОТВОРИТЕЛНА ЦЕЛ ПОНЕ ПАРИТЕ ДА ИДАТ ЗА ИЗОСТАВЕНИ ДЕЦА ИЛИ БОЛНИ. А ТО ПЪЛНИТЕ ГУШИТЕ НА ВЕЧЕ ДОСТАТЪЧНО БОГАТИТЕ ПРОПАДНЯЦИ!МИЗЕРНИЦИ.......
42
2
 
14
 
! Отговори
melinda.faella преди 9 години
ТО ПА ЕДИН ТАЧО........ПЛЮНКАТА СИ НЯМА ДА ХВЪРЛЯ НА НЕГО! *** И САМОВЛЮБЕНИ *** ТАКИВА СТЕ ВКАРАЛИ!И ИЗОБЩО С КАКВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С МАХЛЕНСКИ ПРЕДАВАНИЯ...... ЧАК НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ОТ КАКВО СЕ ИЗКАРВАТ ПАРИ В ТАЯ БЪЛГАРИЯ......... ТОЛКОВА .ТАЯ ВЕНЕТА ОСВЕН ДА КЛЮКА НИЩО НЕ СТАВА ОТ НЕЯ! НАПРАВО МИ СЕ ГАДИ ОТ ВСИЧКИТЕ ВИ МЕРКАНТИЛНИ ИСТОРИИ......... УЖАС ЖАЛКА КАРТИНКА.......
41
1
 
14
 
! Отговори
нмжб преди 9 години
влиза в брадъра не заради интелекта си, интелигентността си или каквото и да е там, а заради - кинтииииии :))))що не почнат да обсъждат виповете кой кви пари ще земе, пък да видим тогава сеир по телевизията :))))
40
1
 
43
 
! Отговори
Мила Родино преди 9 години
Имаше време,когато обществените личности,които можеше да видиш по телевизията или в пресата и да вземеш пример от тях бяха:научни работници, космонавти,спортисти,лекари, писатели и др.подобни...Сега разни гейове и *** възпитават младото поколение.Да ни е честито!
39
0
 
27
 
! Отговори
ле ле преди 9 години
голяма красавица!затова се е хванала с този *** тачо.***!випове!каквато държавата такива и виповете!
38
0
 
18
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
"...тя приведе доказателства как имала няколко предложения за брак, подарявали й пръстени с диаманти, можела да се задоми в чужбина с богаташи, но в крайна сметка останала вярна на себе си...".Ха-ха, и след тази " визитна картичка " се принизи и стигна чак до това предаване!!! Там е сигурно, за да остане " вярна на себе си "!
37
2
 
22
 
! Отговори
PTR преди 9 години
Чудя се как изобщо коментирате тая простотия, снобария и селения ''VIP Brother''.... ?!?!?
36
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудя се коя от двете на Тачо е по-куха.Защото той определено е инфантилен.
35
1
 
53
 
! Отговори
Асен преди 9 години
Мъж съм, но за мен тази даже е грозновата. То няма такъв гаден пипер! Плюс това чух някакви гръмки изказвания, че другите нямали фигура като нейната. Нормална ли е? Всяка втора е с фигура като нейната! Не виждам някакви изваяни мускули ИЗОБЩО. Това, че не е дебела, не я прави с красива фигура. Всяка втора жена, че и по-често е слаба, но не всички са красиви! За мен това е някакво комплексирано девойе.
34
1
 
26
 
! Отговори
жена преди 9 години
И аз и завидях....за клюна.Баси,искам и аз такъв!
33
2
 
37
 
! Отговори
M преди 9 години
Под кота нула е тая!
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 25 не мъж съм , но това неса критерий за красота
31
2
 
40
 
! Отговори
ист преди 9 години
Ще ни облъчват с ку..енски и ***...аски мръсотии.Чудя се, има ли дъно до което може да падне една медия.Или се конкурира с друга, която ни забавлява с полуголи на един екзотичен остров.
30
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не може ли да вкарат и Анастаска Тушева в Къщата
29
0
 
58
 
! Отговори
Ф. А. преди 9 години
Вчера Кънчев заобяснява бурно е превъзбудено колко много красиво е това същество и ми стана интесно да го видя. Е - потресох се! Грозно, кривоносо и със самочувствие до небесата! "Възпитана и от добро семейство", която не се свени да си ляга с женени мъже. В потрес съм! А Жени няма какво да го хрантути тоя никаквец до нея, да му бие шута! П+тьо!
28
0
 
38
 
! Отговори
Инна преди 9 години
То не бе Дачо, не бе Тачо.. обърках се вече
27
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Много съм надарена и ми завиждат, заяви Линдарева във VIP Brother"Жена, която се гордее само с циците си и мъж, който се гордее само с пениса си - такива просто няма с какво друго да се похвалят. Може и да е надарена в циците, обаче определено е ощетена в мозъка. А като си ощетен в мозъка и на всичкото отгоре имаш голямото самочувствие, че някой ти завижда - тогава ставаш нагъл и жалък в очите на хората. Това обяснява защо дразни хората, а тя го интерпретира като завист.
26
1
 
38
 
! Отговори
МММ преди 9 години
Киликанзерът Зорница много си е повярвала , че селският бек Тачо и обърнал внимание .Пръстени и подарявали заможни господа , нам кво си -мале , мале харесали и са това между краката.
25
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предпочитам аматьорки, по-скромно изглеждащи ама истински жени. А не надути пластмасови кухавели.