Стриптийз пред деца: Видео от Pride в Кент потресе потребителите

Къде са родителите им, питат активисти
Обновена: 17 яну 2024 11:27 | 17 яну 2024 11:25, Нели Христова
146
Стриптийз пред деца: Видео от Pride в Кент потресе потребителите
Снимка: Twitter

"Стриптийз" изпълнение пред очите на малки деца. Това е поредната сцена, която втрещи потребителите в социалните мрежи. Случката е от конкурса за красота Pride в крайморски град Кент. На видео, широко разпространено онлайн, се вижда как един от състезателите сваля панталоните си пред непълнолетни деца, докато симулира сексуален акт на бастун.

Чува се как тълпата аплодира, докато изпълнителката танцува по сутиен и бельо на песента Pony от Ginuwine, включваща текста: "Ако си възбуден, нека го направим. Язди го, понито ми. Седлото ми чака. Ела и скочи върху него".

Кадрите, публикувани в Twitter, показват около дузина момичета и момчета, които гледат шоуто.

Смята се, че събитието е част от целодневно състезание, в което състезателите се борят за титлата Mx Margate. Насърчават се кандидатури от "всички полове, възрасти, раси, LGBTQIA+ хора, дългосрочни жители на Thanet и хора с увреждания", според уебсайта на Margate Pride.

"Мястото му е в нощен клуб"

Събитието беше водено от Джони Уу, британски комик, и оценявано от артиста Трейси Емин, актьора Ръсел Тови и Робърт Диамент, директор на базираната в Маргейт галерия Карл Фрийдман.

Правилата на състезанието гласят, че "нецензурните прояви, непристойното излагане или сексуални действия" от участници на публично място са забранени.

Активистите казаха, че "развлечението за възрастни“ не е трябвало да се изпълнява пред деца.

"Когато става въпрос за защитата на децата и уязвимите, досега трябваше да сме научили, че на групи като Pride, Stonewall, Mermaids, Educate and Celebrate - всяка организация, създадена около сексуалността и измислената идентичност на индивидите, не може да се вярва", обясни Кели-Джей Кийн, основателят на Standing for Women. "В този момент трябва да попитаме къде бяха родителите? И какви родители оставят децата си пред този "артист"? Този човек изпълнява стриптийз и симулира изпълнение на фелацио върху дървен бастун. Ако този сексуален развлекателен акт за възрастни изобщо принадлежи някъде, мястото му е в нощен клуб. Трябва да си глупав, за да допуснеш децата си до някое от тези събития."

Спорът идва, след като детска книжка за Прайда, включваща мъже в робски екипи, беше показана на четиригодишни деца в предучилищна възраст през август. Родителите изразиха загриженост пред персонала на предучилищното училище Genesis в Хъл, след като разбрали, че подобни изображения са показвани на децата им, пишат. от The Telegraph.

Член на персонала защити изображенията, твърдейки, че децата няма да разберат еротичните и сексуални изображения. Ръководителят на охраната в училището твърди, че книгата показва хора, облечени в костюми, и отхвърли опасенията, че снимките са неподходящи. Попечителите на детската градина по-късно потвърдиха на родителите, че книгата е била премахната от детската стая, докато се извършва проверка на безопасността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
1
 
17
 
! Отговори
Какви са тези!? преди 7 месеца
Евроатлантически Ценности сър! Изборът на цивилизацията!
109
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
АРЕ ГО СКРИТЕ ТВА БЕ, ЧЕТРИ ДЕНА ВИСИ НАЙ -ОТГОРЕ
108
1
 
12
 
! Отговори
Мале мале преди 7 месеца
добре де, нема ли там някой с пищов, автомат...
107
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Само момичета със затаен дъх,попиват в съзнанието си това, за което ги подготвят възрастните.На 12,13 години,днес много от "децата" са прощават с даденото им от природата, девствеността за която вече не се държи.
106
0
 
12
 
! Отговори
ХХХ преди 7 месеца
Нека гледат децата и да се учат за бъдещето си като истински евро-атлантици , толерасткото си бъдеще !
105
0
 
6
 
! Отговори
КуКлус преди 7 месеца
Някой евроатлантически депутат ? Те до това ще ни докарат.....
104
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен123 преди 7 месеца
Ваксите до това водят.
103
0
 
25
 
! Отговори
Joko преди 7 месеца
Това вече не са нормални общества , а ГМО.
102
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Евроатлантически ценности, които се опитват да ни наложат. Те вече са мутирали - видно от видеото, ами ние? И ние ли искаме да мутираме като тях?
101
12
 
7
 
! Отговори
НИЕ ОТ НАТО преди 7 месеца
Това не е нормално за НАТО и ЕС. Вие сигурни ли сте, че пак някой русофил не се възползва от демократичните ценности на Западния Свят, за да може после да говори колко е лош? Това не е обичайна практика за ЕС и НАТО.
100
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ако ми стане тъй, че случайно да попадна на подобно "зрелище" с накацали отстрани деца...че пак ще ида в затвора - ще ида. Не ми пука, какво ще се случи. Няма и кой да ми попречи, отивам на сцената и ще го ритам докато мърда. Нищо, че и това ще е пред очите на деца.
99
1
 
26
 
! Отговори
Жълт0паветниците преди 7 месеца
Евалата бе перверзници защитени от закона и дори поддържани от уж избраните от народите правителства!
98
2
 
39
 
! Отговори
Атмаджа преди 7 месеца
Е,нормално за англичаните.Те от средновековието са си деградирали.Лошото е,че си натрапват наклонностите навсякъде.Светът заприлича на Содом и Гомор.
97
2
 
41
 
! Отговори
Жиката преди 7 месеца
Падението на ЗАПАДА.
96
1
 
26
 
! Отговори
Ха-ха преди 7 месеца
А, нема страшно! В момента в който индита и пакита станат мнозинство(в Англия), тия неща ще изчезнат. Не е далече тоя момент.
95
0
 
16
 
! Отговори
Кастарция преди 7 месеца
За кстрация на всички тези ***.Те и в мозъка са пвредени. Кому изобщо са нужни?
94
24
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 7 месеца
В ЛОШИЯ ЗАПАД СТРИПТИЙЗ ПРЕД ДЕЦА! А В ДОБРАТА РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ УБИЙСТВОТО НА РОДИТЕЛИТЕ ПРЕД ДЕЦАТА ИМ :D
93
2
 
10
 
! Отговори
доктор преди 7 месеца
За хоспитализация... Това се лекува... Студени душове... Електротерапия...
92
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"Искате демокрация на ви демокрация, кво се възмущавате...ревяхте че комунизъма е лош" - Разни индивиди не правят разлика между политическа система и морални ценности. Дано някой ден прочетат какво означава демокрация, какво означава комунизъм и какво морални ценности. Ако не друго поне да не се излагат с коментарите под разни статии.
91
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Други доказателства трябват ли ви, че гей пропагандата няма място при децата и че на тези не трябва да им се разрешава да осиновяват деца?