Стриптийз пред деца: Видео от Pride в Кент потресе потребителите

Къде са родителите им, питат активисти
Обновена: 17 яну 2024 11:27 | 17 яну 2024 11:25, Нели Христова
146
Стриптийз пред деца: Видео от Pride в Кент потресе потребителите
Снимка: Twitter

"Стриптийз" изпълнение пред очите на малки деца. Това е поредната сцена, която втрещи потребителите в социалните мрежи. Случката е от конкурса за красота Pride в крайморски град Кент. На видео, широко разпространено онлайн, се вижда как един от състезателите сваля панталоните си пред непълнолетни деца, докато симулира сексуален акт на бастун.

Чува се как тълпата аплодира, докато изпълнителката танцува по сутиен и бельо на песента Pony от Ginuwine, включваща текста: "Ако си възбуден, нека го направим. Язди го, понито ми. Седлото ми чака. Ела и скочи върху него".

Кадрите, публикувани в Twitter, показват около дузина момичета и момчета, които гледат шоуто.

Смята се, че събитието е част от целодневно състезание, в което състезателите се борят за титлата Mx Margate. Насърчават се кандидатури от "всички полове, възрасти, раси, LGBTQIA+ хора, дългосрочни жители на Thanet и хора с увреждания", според уебсайта на Margate Pride.

"Мястото му е в нощен клуб"

Събитието беше водено от Джони Уу, британски комик, и оценявано от артиста Трейси Емин, актьора Ръсел Тови и Робърт Диамент, директор на базираната в Маргейт галерия Карл Фрийдман.

Правилата на състезанието гласят, че "нецензурните прояви, непристойното излагане или сексуални действия" от участници на публично място са забранени.

Активистите казаха, че "развлечението за възрастни“ не е трябвало да се изпълнява пред деца.

"Когато става въпрос за защитата на децата и уязвимите, досега трябваше да сме научили, че на групи като Pride, Stonewall, Mermaids, Educate and Celebrate - всяка организация, създадена около сексуалността и измислената идентичност на индивидите, не може да се вярва", обясни Кели-Джей Кийн, основателят на Standing for Women. "В този момент трябва да попитаме къде бяха родителите? И какви родители оставят децата си пред този "артист"? Този човек изпълнява стриптийз и симулира изпълнение на фелацио върху дървен бастун. Ако този сексуален развлекателен акт за възрастни изобщо принадлежи някъде, мястото му е в нощен клуб. Трябва да си глупав, за да допуснеш децата си до някое от тези събития."

Спорът идва, след като детска книжка за Прайда, включваща мъже в робски екипи, беше показана на четиригодишни деца в предучилищна възраст през август. Родителите изразиха загриженост пред персонала на предучилищното училище Genesis в Хъл, след като разбрали, че подобни изображения са показвани на децата им, пишат. от The Telegraph.

Член на персонала защити изображенията, твърдейки, че децата няма да разберат еротичните и сексуални изображения. Ръководителят на охраната в училището твърди, че книгата показва хора, облечени в костюми, и отхвърли опасенията, че снимките са неподходящи. Попечителите на детската градина по-късно потвърдиха на родителите, че книгата е била премахната от детската стая, докато се извършва проверка на безопасността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
11
 
! Отговори
. преди 7 месеца
Защо си мислите , че ходят по училищата и пробутват разни книжки на децата , когато даваш място на психичноболни индивиди , граници няма , вероятно е въпрос на време да включат и педогилите в абревиатурата, това са възстари европейски вкусове и "ценности".
89
2
 
13
 
! Отговори
Тон преди 7 месеца
Теслата, нищо повече!
88
0
 
19
 
! Отговори
НОСТРАДАМУС преди 7 месеца
Светът върви към ретрес.
87
0
 
20
 
! Отговори
ОБАРОВАНИЕ преди 7 месеца
Въпроса е какво правят децата на прайда? Сичурно е част от образователната система, нещо като СИП или ЗИП (Задължително избираема подготовка).
86
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Гнусно!!! Хората вече нямат никакво чувство за естетика. Интимните отношения, без значение от половете, не са нещо, което трябва да се афишира публично. Подобни изцепки са всъщност психично заболяване, наречено ексхибиционзъм.
85
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това Мирчев ли е, кой е с бастуна?
84
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Искате демокрация на ви демокрация, кво се възмущавате...ревяхте че комунизъма е лош ето ви добрата демокрация, спете си спокойно и не си мислете децата те ще станат магистралки наркомани *** и тем подобни от още 89 пола но са демократични с евроатлантически ценности в сърцата...
83
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Евроатлантически ценности сър. Скоро и в България.
82
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това е показано на открито. Посред бял ден. Родителят не може да държи 24 часа, нонстоп децата си вързани на колана си. Да, няма как нормален родител да пусне детето си в нощен клуб, изобщо от дома си нощно време, но няма и нормален родител, който да ги държи и по цял ден около себе си през деня. И това, че се правят тези перверзии на нерегламентирано място, пред погледите на децата е престъпление.
81
1
 
6
 
! Отговори
ьаьааьаь преди 7 месеца
До До 76И това е готиното. Винаги може да си защитиш правата, като гръмнеш някой крадец.
80
3
 
27
 
! Отговори
Сарказъм Радомирски преди 7 месеца
Вярни ли? Не може да бъде! Прилича ми на путинска пропаганда и четирихилядничество... На нас ни обясняват, че няма по-хужаво от това гейдвойки да осиновяват деца.
79
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 15 Това е мъж бе, мен. В това е проблемът.
78
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Не голотата е проблема а вулгарноста. Като дете си спомням имаше нудистки плаж между Кранево и Албена. Минавали сме по крайбрежието от кранево до Албена с родителите ми и нито са ми прикривани очите нито са ми обяснявали колко е грозно. Но днешната вулгарност минава всякакви граници.
77
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен "Къде да идва Путин той е над 70 годишен и трудно го вдига" ------------- спокойно бе тротинеткаджия, тука не говорим някой да идва да те шие.. за друго идване говорим.
76
2
 
18
 
! Отговори
Аз преди 7 месеца
С помоща на тези обучения децата в Англия придобиват знаия и умения които са важна част от бъдещото им кариерното развитие!
75
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Европейски ценности, сър! Скоро и у нас!
74
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Голямото зануляване започна, стягайте джапанките
73
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
до78 Кво да ти обяснявам тъ. си като гъ
72
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До аььаьааьаььаЦивилизования свят не е избирал либерастията - едни човечета се опитват всячески да си прокарат деградантската розова религия, чрез лъжи и манипулации. Вижда се добре, че на изборите в Европа и Северна Америка, модерните комунисти губят подкрепа и разума започна да надделява над розовите утопии.
71
28
 
13
 
! Отговори
Айде нема нужда преди 7 месеца
Голяма работа е станала няма що знаете ли че в САЩ нямаш право да си купиш цигари и алкохол нямаш право да отидеш на бар ако си под 21 години и това се спазва повярвайте ми, а тук нашите лелички по магазините ги гледам как дават цигари на 12 годишни деца, а баровете са пълни с деца да не говорим как беге мъжа се напива като св.ня с 400-500 мл ракия домошарка 65 градуса пред децата си и после ги прибива

Спонсорирани публикации