Кървава трагедия: Мъж уби приятелката си, след това се самоуби

Жестокото убийство е станало този следобед в Бургас
Обновена: 20 юни 2024 22:36 | 20 юни 2024 22:15, Красимир Ангелов
187
Кървава трагедия: Мъж уби приятелката си, след това се самоуби
Снимка: БГНЕС

Мъж е убил с нож приятелката си в Бургас, след което се е самоубил, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Тази вечер в 18:01 часа на телефон 112 е получен сигнал от гражданин, че е намерил момиченце на около 4 години пред църквата " Света Троица" в парк "Изгрев". Детето разказало, че родителите му са се скарали и го изоставили.

Две минути по-късно е получен друг сигнал. Мъж е съобщил, че зад същата църква лежи жена в безпомощно състояние. Жената е починала на място. Констатирано е, че има прободна рана в областта на врата.

Установена е и самоличността ѝ - 32-годишна бургазлийка.

Установени са свидетели, които са заявили, че мъжът на убитата я е намушкал с нож и е избягал.

В 18:08 часа е постъпил нов сигнал за скочил мъж от блок 10 в жилищен комплекс "Славейков". Установена е самоличността му - 35-годишен бургазлия, живеещ на семейни начала с убитата жена.

По първоначални данни в двойката е възникнал семеен скандал, тъй като тя е искала да го напусне. Той се появил с нож и прерязал гърлото на жената. След това изоставил тялото на жена си и 4-годишната им дъщеря, която е в шок. С нея тепърва ще говори психолог.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още по темата: Бургасполицияубийство
Още от Миш-маш
Идеалният панталон според типа фигура
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
7
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 95 преди 1 седмица
Това беше целта на Запада(Англия, Франция и САЩ)....................да унищожат младото поколение на България....................тепърва ще берем горчивите плодове..................но все още има светлина в тунела!!!
89
3
 
10
 
! Отговори
до 91 преди 1 седмица
До Анонимен 91Кой им е виновен на франсетата....................като грабиха злато и нефт от половината Африка, не реваха,а сега реват от африканците..................не ми пука за тях.................за френските лицемери!!!
88
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Младите хора са унищожени. Знаете ли че всеки втори страда от депресия, тревожност и панически атаки? Младите вече не виждат бъдеще. Нито тук нито в чужбина. Навлизаме в период на екзистенциална криза от невиждани размери. Знаете ли колко много деца страдат от аутизъм и клинична депресия? Това не се лекува. И никой не се замисля че тези хора порастват и те ще трябва утре да управляват тази държава и те да отглеждат свои деца и да изхранват старите поколения.
87
4
 
9
 
! Отговори
демокрацията преди 1 седмица
е една манипулация, измислена от глобалистите и западните професори, за да държат глупаците в подчинено положение..................с други думи, да са роби!!!!
86
1
 
18
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 1 седмица
Горкото дете...
85
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Една млада жена загуби насилствено живота си. Едно дете остана пълно сираче. А вие тука говорите разни безсмислици... Срам ме е от вас, съграждани! За *** за зеле не ставате!
84
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
То в Лондон, Париж и Брюксел е по-голяма анархия! Такава свинщина като в Лондон и Париж не може да се види никъде, новите европейци разсипаха Европа! До Айфеловата кула има битпазар на африкаци, в Лондон спят и се дрогират по тротоарите! Идете на екскурзия и вижте, аз го видях!
83
9
 
7
 
! Отговори
теолог преди 1 седмица
Демокрацията е една глобална лъжа и измама.....................власт на народа......................хаха.........................голям смях.....................народът е стадо, а стадото не може да има власт, овчарят има власт над стадото................четете Библията, ей................писана е от по-умни хора от вас.................иначе ще си умрете *** и необразовани!!!
82
6
 
2
 
! Отговори
до 85 преди 1 седмица
До Анонимен 85Демокрация и анархия се припокриват на 80 %..................демокрацията без липса на съзнание води до анархия...................доказателства-бол!!!
81
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вместо да убива, можеше да го вземат в експертната група и да променя конституцията. Да прави реформи
80
6
 
14
 
! Отговори
до 80 преди 1 седмица
Предлагам да ги съборим тия грозни панелки! Съгласен съм с теб! Едно време ги подаряваха на селяни.те без пари, които идваха да работят в Кремиковци! Сега същите селяни са демократи и си продават панелките по 2000 евро на квадрат! Малко двулично, не мислиш ли?! То ако бе беше бай ти Тошо да направи ТЕЦ-а и да направи улици и булеварди, щеше да спиш в колиба във Филиповци от фазер и найлон!
79
4
 
8
 
! Отговори
преди време преди 1 седмица
ни лъжеха с комунизъм, сега лъжат децата с демокрация..................истината е , че и тогава , и сега ни командват едни и същи хора.................олигарси, мафиоти, продажни политици, ционисти и масони!!!
78
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 83. Бъркаш демокрацията с анархията.
77
3
 
8
 
! Отговори
Комунизъм преди 1 седмица
никога не имало, имаше само развит социализъм.................комунизмът се оказа една утопия...............оказа се, че хората нямат съзнание да изградят по-съвършен строй от загниващия капитализъм, сега още живеем в загниващ капитализъм , резултатите ги виждаме всеки ден-убийства , престъпност, мафия................най-лошото е, че никой не е предложил нещо по-добро от капитализма!!!
76
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Демокрация! Провалът на демокрацията предстои да го гледаме, Западна Европа вече жъне плодове! Скоро и при нас!
75
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 70. Дрън дрън ерина.
74
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Атлант, умнокрасив, пп избирател
73
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен То ако не беше комунизма, Младост и Лщлин наистина нямаше да са такива панелни душегубки, както изглеждат сега, а озлененеи дву и триетажни разчупени къщички с подстригана трева по дворовете и благоустроени пространства!
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 75. Сяко нещо се прай с ора. Ората кат не стаат не се получава нищо.
71
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Колко евроатлантическо