Пълнолуние в Козирог на 21 юли - планираме нови цели

Пълнолунията са най-интензивните периоди по време на лунния цикъл
21 юли 2024 17:40, Михаела Лазарова
3
Пълнолуние в Козирог на 21 юли - планираме нови цели
Снимка: Istock

На 21 юли ни очаква пълнолуние в знака на зодия Козирог. Това е второто пълнолуние в този зодиакален знак за годината. Първото бе през юни месец. Трябва да помислим дали около предишната пълна Луна е имало нещо, което ни е тежало. Дали сме се усещали несигурни, тревожни.

Според западни астролози, тези неща е възможно да се завърнат в живота ни около юлското пълнолуние, за да поемем отговорност за тях (ако не сме) и да бъдат завършени.

Някои краища на нещо могат да бъдат болезнени, но носят яснота и разбиране. Когато нещо приключва, обикновено няма повече дискусия, а само съзнанието, че тази глава от нашата книга е затворена.

Пълнолунието в Козирог ще бъде в съвпад с Плутон във Водолей.

Това мощно планетарно събитие вероятно ще разкрие неудобни истини и ще извади непреработена болка от нашето минало, която сега е готова да бъде почувствана и призната.

В дните около пълнолунието е възможно да видим някои реалности по-ясно. Емоциите ни се засилват, когато Луната е пълна. Това, което не е решено, излиза на повърхността, за да бъде освободено и изчистено през втората половина на лунния цикъл. Пълнолунието в Козирог отново поставя светлината на прожекторите върху полярността Рак-Козирог, семейната ос, свързана с пътуването на съзряването.

Източник: Пълнолуние в Козирог на 21 юли 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Поличба преди 1 месец
Луната тази нощ е доста червеникава на цвят. Внимавайте!
1
0
 
1
 
! Отговори
Върколак преди 1 месец
Точно така, точно така. Пълнолунията са най-хубавите периоди през годината. Много ги обичам и планирам много неща за през часовете, когато се облещи пълната луна!

Спонсорирани публикации