Четвърто място за грациите ни на Олимпиадата!

Шампион стана отборът на Китай
10 авг 2024 17:09, Инна Ангелова
296
Четвърто място за грациите ни на Олимпиадата!
Снимка: LAP.BG

Националният ансамбъл на България не успя да спечели медал от Олимпийските игри в Париж. Родните грации бяха предпоследни след първата част на финала, след което се представиха страхотно при второто си съчетание, но това им стигна само за четвърта позиция.

Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева събраха 67.800 точки за двете си композиции.

Момичетата на Весела Димитрова получиха оценка от 34.100 точки за съчетанието си с пет обръча, като се наредиха на предпоследно място в класирането. Във втората ротация с лента и топки, „перлите” постигнаха резултат от 33.700 точки.

Вчера ансамбълът ни по художествена гимнастика спечели първо място в квалификациите, като представи отлично двете си композиции.

Българският отбор показа характер и се вдигна за втората част от финала. Златните момичета бяха без грешки в съчетанието с 3 ленти и 2 топки и получи резултат, който 33.700, който бе най-силен от всички осем ансамбъла. Сборът на България обаче бе 67.800 и остана на 0.300 от този на италианките, които взеха бронзовия медал.

Изненадващ шампион стана ансамбълът на Китай, който бе безгрешен и триумфира с 69.800. На втора позиция се наредиха гимнастичките на Израел с 68.850.

Така България приключва турнирът по художествена гимнастика със сребърен медал на Боряна Калейн в индивидуалната надпревара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дори олимпийската шампионка от Германия Дария Вартоломеева е рускиня.
82
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Почти на всички отбори треньорите са рускини. Включително у на Украйна - руската шампионка Ирина Дерюгина.
81
5
 
9
 
! Отговори
K преди 1 месец
Китай са 2 милиарда бе !!! Те ако нямат състезатели кой ?????Даже издухаха Сащ
80
1
 
10
 
! Отговори
Токмаков преди 1 месец
ИСКАЙТЕ ОНЕЗИ КОИТО ВИ УПРАВЛЯВАХА 40 ГОДИНИ ДА ВРЪЩАТ ПАРИТЕ. В ТЯХ СА МИЛИАРДИТЕ И ЗА СПОРТА И ЗА ЦЯЛАТА НЕЩАСТНА БЪЛГАРИЯ. ОТ ФАЛИРАЛА СТРАНА КАКЪВ СПОРТ ДА ИСКАТЕ. ПИТАЙТЕ КОЙ НАЗНАЧИ И ГОНЗО ВЪВ ФУТБОЛА. СКОРО ОТ БЛАТОТО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕМ. НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ЦЯЛАТА БЪЛГАРИЯ Е ПРЕВЗЕТА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ - НАЗНАЧАВАТ ВИ ГИ . КЪДЕТО И ДА ПОГЛЕДНЕШ Е ПРЕСТЪПНОСТ И КРАЖБИ КОРУПЦИЯ. СПОРТА УМРЯ БЪЛГАРИ.
79
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Украйна, Израел, Азербайджан, Узбекистан са 90% са рускини, така че Русия си участва.
78
1
 
12
 
! Отговори
До 71 преди 1 месец
Така е. Но на Китай треньорката е рускиня двукратна олимпийска медалистка. Руската школа е в Париж като треньорки и също рускини състезателки видяхме да играят за други държави..Раева и Нешка Робева са на светлинни години една от друга.
77
2
 
8
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 1 месец
До 65 да има и в други държави но германците имат и германски медалисти, Сифан Хасан се съзтезава за Нидерландия, но повечето нидерландски медалисти са си чисти а не са африканци, а ние какво имаме само едни туристи на народна издръжка, Китай няма нито 1 чужденец и са на 1 во място, освен това някакви африкански и островни държави печелят медали, а ние от световна сила станахме посмещище което скоро ще изчезне мен ме боли, а вас не ви ли боли от това човек го е срам да се нарече българин,срамота
76
1
 
12
 
! Отговори
Добре Че Бяха преди 1 месец
Българите-Внос с Имена, които не мога ни да Изговора, ни да Запомня - те не се оказаха, Мошееници за Милиони, а трудолюбиви и честни спортисни с достойнство!
75
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Спортистите на Украйна и Израел трябваше да са аут от Олимпиадата както тези от Русия заради войната и Олимпийският принцип, но явно сред всички равни, някои са по-равни, както каза другаря Георги Оруел, който е и бащата на дезинформацията през втората световна война.
74
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До следващата олимпиада Рашията ще е се разпаднала и ще им приберем гимнастичките. Но първо ще научат химна!
73
4
 
4
 
! Отговори
Тия Нали преди 1 месец
Бела Не Златните, ами Диамантените и Платинените - Инфлацията на кИкИ и к0к0 да не Удари и по Диамантите и да ги Обезцени - аз си мислех, че е само Българският - Лев, дето Потъна!
72
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Решението е руският ансамбъл да стане български и ще вземем златото в Лос Анджелис.Най добрият вариант и най лесният.
71
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Момичетата ги стресираха прекалено високите очаквания от тях. Това бабуване на Раева, че са сигурни медалистки им подля водата. От стреса допуснаха грешките в първото съчетание и за това е виновен ***. ОСТАВКА , РАЕВА!
70
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да сравняваш Нешка Робева с Илияна Раева е все едно да сравняваш кон с кокошка! Нешка Робева се състезаваше с рускините, които бяха извънземна класа, а Раева не може да победи Китай!
69
4
 
19
 
! Отговори
Ще имаме още преди 1 месец
медалии. Нали така крякаха вчера по всички тв разните спортни анализатори. Къде са, бе мунчовци.
68
7
 
10
 
! Отговори
Фют преди 1 месец
Злобни чебурашки оплюват всеки българин, който дава всичко от себе си, за да прослави България. Дано злобата ви удави. Пърдящи диванни герои, които дори не могат да си платят нет навреме.
67
11
 
4
 
! Отговори
Плесенясалите Моми преди 1 месец
на Бългейрия!
66
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Където има един вагон съдийки и субективност при точките всичко е сметки без кръчмар. Другите спорни състезания, като тежести и индивидуалните в леката атлетика не може да се манипулират лесно. Но и там се видя, че Магучих не може да скача повече от 2 метра, а как бутна на Костадинова рекорда като скочи 2,10? Сега защо не може 5 пъти да скочи 2,04? Мошеници!
65
5
 
11
 
! Отговори
Ох Кефче Ми е преди 1 месец
ама Раева нали си е Прибрала Милионите - Пука й!
64
1
 
12
 
! Отговори
Изнервен преди 1 месец
До младияпремиерсхарема. А Дария Вартоломеев каква германка е? Или стотиците други преминали къде ли не. Айде виж гредата и в другите държави, не само сламката в нашата.

Спонсорирани публикации