Фани Коларова - българката, която каза "не" на Ален Делон

Актрисата е близка с легендата в последните 20 години
20 авг 2024 20:00, Петър Бойчев
58
Фани Коларова - българката, която каза "не" на Ален Делон
Снимка БНТ

Българската актриса Фани Коларова е една от малкото жени на света, която е казвала "не" на Ален Делон. Тя е била един от най-близките хора на легендата през последните две десетилетия. Делон я ухажвал, но тя предпочела да останат само приятели, колкото и необичайно да звучи това.

Погребението на Ален Делон ще бъде в тесен семеен кръг и без държавни почести. Волята на актьора е записана и в неговото завещание. Фани Коларова ще бъде сред хората, които ще го изпратят.

Актрисата, която участваше в сериала "Вина", притежава много сходни черти с големите любови на Делон, затова не е странно, че в крайна сметка той развива чувства към нея.

"Моят избор беше дали да отида да живея с него тогава заради всички тези години или не - това, което винаги бих мечтала и колкото и странно да изглежда аз реших "не", разказа пред БНТ Фани Коларова.

Не всяка жена може да откаже на Ален Делон. Той ѝ се сърди известно време, но Фани остава сред малкото хора, които могат да го посещават до последните му дни. Помни как възкликва, когато влиза в неговата стая.

"В момента, в който ме видя каза: Ah, c'est le paradis - това е Раят. Може би носих някакъв Рай за него", сподели Фани Коларова.

Казва, че противоречивата му личност е това, което го прави изключителен.

"Рядко срещан човек. Той може да бъде, както често казваше, най-добрия в най-доброто и най-добрия в най-лошото", коментира още тя.

Фани Коларова знае какво е любовта за Ален Делон. "Той беше труден човек - труден в контактите си, в приятелствата. Истината е, че е особняк и цялата тази болка, която носи в себе си от дете. След като вчера цял ден плаках си казах: Дано най-накрая е в мир и спокойствие, защото никога не е бил", споделя Фани Коларова.

За последно го вижда на 7 юли. Тогава сякаш и двамата усещат края.

"Последният път много плаках. Това беше последният път, когато го видях. Но той не видя, защото бях легнала на корема му и той галеше косата ми. Това е единственият път, когато се разплаках. Загубих един от най-близките ми хора. Светът загуби последната легенда и мохикан, един от най-прекрасните актьори, които е имал. Това е може би цяла епоха, която си отива с него!", каза още Коларова.

Фани Коларова е родена през 1975 година в София. Тя е дъщерята на режисьорът и актьор Киран Коларов. Сред филмите, в които участва, са "Искам Америка", "Испанска муха", "Ако някой те обича" и "La passagère".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от София
“Софийска вода” стартира пълни проверки на сгради с високи Общи нужди
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Само 40 години разлика. Съвсем малко по- стар от баща й Киран Коларов. Но тя си знае!
27
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
браво на Фани, чак се разплаках и аз, наша Николета не би му простила или разочаровала.
26
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Хахах отказвала била, едва ли някога е искал нещо от нея което не е получил. Все пак прекалено красив на младини мъж и остарял пак би оставил по красиво поколение на тази посредствена 50 годишна жена. Ален Делон е носил топ гени, тази никога не е била нещо особено.
25
3
 
2
 
! Отговори
Vol'Jin преди 4 седмици
Един турбо фолк чалга *** го чака инцидент от епичен характер!
24
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Никой не и е светил - да знай дали е отказала :))))
23
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Да приемем, че е точна както го разказва. Не й ли е неловко да обяснява как лежала на корема на току-що починалия великан и въобще... разказът й оставя лош послевкус.
22
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пълни простотии!
21
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Дърта ама се озърта :)))
20
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
За българките е възвишено да казват НЕ. Затова България е най-бързо топящата се нация в света.
19
4
 
13
 
! Отговори
Неолиберален феминиЗ преди 4 седмици
Как смее да отказва на Ален Делон?! ОМГ!
18
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ален Делон е бил хубав и на 70. Освен това не очаква болногледачки. Но не ме кефи като човек, така че и аз бих отказала. Не мога да бъда с такъв жесток и егоистичен мъж, който е изоставил детето си и не само не му пука, но до последно го тормози и травмира, защото желае да го няма, желае смъртта му! Синът му почина преди него, на 60 години, прекарал цял живот в огорчение, майка му умира, баща му - с мъртва душа. Трябваше той да се откаже от него, да каже публично, че не е достоен за него баща.
17
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
E, 40 години разлика, много ясно, че ще каже не. Ама ако беше той на 40, а тя на 20 можеше той да не я хареса. Дори много да искаше да е с него, пак щеше да бъде обвинявана, че го прави за пари и слава. Няма полезен ход!
16
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тая е решила да има 1 минут слава покрай Ален Делон.
15
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тая е актриса(макар и неизвестна) щот на баща й е бил режисьор та пробила. Отделно носи бащината си фамилия, ама , ако се бе омъжила щеше да е бащината и на съпригът си фамилиите муахахах.
14
3
 
18
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 4 седмици
и Аз му Казах - НЕ, Твърдо Не!
13
4
 
7
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 4 седмици
И аз казах не, на Лола Астанова
12
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Глупости на търкалета. Изобщо на никой не му пука какво е правила.
11
7
 
29
 
! Отговори
Бидон с деменция преди 4 седмици
ален делон знае ли че е отказал на фани, която не е отказала на кире от село глава, плевенско?
10
3
 
34
 
! Отговори
мдаааа преди 4 седмици
явно излиза нова мода , вече няма да има оплаквания за сексуален тормоз случил се преди десетилетия а ше има откровения как някоя е казала не на някой известен и богат . хахахаха
9
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Когато гостуваше при Слави преди 7 години Стефан Данаилов и Слави се запита: да ви кажа млади зрители които не знаете кой е Стефан Данаилов..той е...той е... и Годжи: нещо като Ален Делон? Слави: остави Ален Делон. Искам да го сравня с някой. И Стефан Данаилов: Несравним! Цялата зала в бурен смях.

Спонсорирани публикации