Последното сражение на Цачева: Ще го спечеля!

"Трябва да преодолеем всички различия между нас"
Обновена: 13 ное 2016 10:29 | 13 ное 2016 10:19,
121
Последното сражение на Цачева: Ще го спечеля!
Снимка: архив, Булфото

Трябва да продължим. Аз съм състезател и боец, участвам в битката докрай, днес е последното сражение, което ще спечеля, категорична бе кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева, която гласува в Плевен.

"Не си позволих нито веднъж в тази кампания да бъда популист, няма да го правя и занапред. Имаме нужда да продължим. Най-малкото, от което днес България се нуждае е международна изолация, спрени европейски фондове и отказана европейска солидарност. Заради нашите деца, заради нас самите, трябва да продължим", заяви Цачева.

Според нея най-голямото предизвикателство за държавния глава, след като встъпи в длъжност, ще е да преодолее различията в обществото, които, по думите й, минават границата на нормалното.

"Трябва да имаме единение, да останем различни в идейните си послания, които различните политически сили имат, но в името на националния интерес трябва да бъдем единни. България е била силна, България е била уважавана сред европейските народи и сред съседите ни тогава, когато е била единна. Това е най-голямото предизвикателство за държавния глава и разбира се да преодолеем популизма", посочи Цачева.

"Много е приятно да отправяш послания, които галят слуха и са приятни да ги чуеш, но които са невъзможни в конкретния момент за изпълнение. Не си позволих нито веднъж в тази кампания да бъда популист, няма да го правя и за напред. Разговарях открито и откровено с хората, затова днес аз съм оптимист", каза още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 17Недей да обясняваш термини които не разбираш. Популизъм е да обещаваш неща на народа които никога не можеш да изпълниш. Тоест да лъжеш. Точно това което прави Радев.
47
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да е толкова сигурна,явно цецу се е постарл.Чу се за едни 30 милиона.Те 3милиона и половина прецакаха на референдума,та тук ли,където минаваш с 1 глас повече....
46
2
 
32
 
! Отговори
Клек Шопов преди 7 години
Цецко Цачев, не говори глупости, защото още не знаеш какъв ще го ядеш...
45
2
 
20
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 7 години
Не можеш да се биеш. Конфедератите ще ви смажем.
44
1
 
36
 
! Отговори
NACO преди 7 години
Как ще сторите това ,другарко Цачева-БЕЗ ДИПЛОМА??? Къде е ЛИЧНИЯТ ПРИМЕР???
43
2
 
53
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ЦАЦО ЕДИН СЪВЕТ - ОТ УТРЕ НАДЯВЯЙ ДОМАКИНСКАТА ПРЕСТИЛКА И НЕ СИ ПОКАЗВАЙ НОСА ПОВЕЧЕ. ЗА ПРЕЗИДЕНТ НЕ НИ ТРЯБВА *** НА БОРИСОВ.
42
2
 
55
 
! Отговори
Адио Цецка преди 7 години
На времето при кандидатурата на Цачева за кмет на Плевен вота на плевналий я класира ТРЕТА ! Сега Плевен казва Адио Цецка ! Бял ден не видяхме с теб драганска селянко !
41
4
 
47
 
! Отговори
Djodjo преди 7 години
В понеделник бегай на село , не си и за НС, народа не те ще.....
40
2
 
48
 
! Отговори
!!!! преди 7 години
До амин! Да бъде!Извинявайте за въпроса, но за какъв дипломат говорите? Да не би да визирате Цачева???? Доколкото знам дипломатите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО говорят няколко езика. Плевенския диаленкт НЕ СЕ БРОИ за чужд език. Хайде да спрем с пропагандата и да погледнем фактите в очите! А те са - НЯМА ЯВНО ДОСТАТЪЧНО ПОДГОТВЕНИ ХОРА СРЕД РЕДИЦИТЕ НА ГЕРБ, ТА НОМИНИРАХА ЦЕЦКА - жена колкото обикновена и невзрачна, толкова и неподготвена!
39
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абсолютно никаква провокация не са спирането на Евро фондовете - спр. Станишев и Орешарски.Нищо по жалко няма да се метнат и 200 Мил за предсрочни избори и служебно правителство.Тука нито популизъм има нито лъжа. Факти , които предстоят, ако падне кабинета.
38
46
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой помни ли управлението на БСП не ами скоро ще си го припомните умници
37
46
 
8
 
! Отговори
Бойко преди 7 години
Генерала без пагони, мястото му е като пазач в музея на авиацията край Пловдив. Там феновете му пак ще могат да ходят да му се радват.
36
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще спечелиш едно презрение, *** па.ча! Генерала ще те съсипе с поне 15 % разлика.
35
27
 
10
 
! Отговори
Много преди 7 години
Много от вас вчера научиха две думи популист и мажоритарен и вече, като генерала може да влизат в политиката. ББ няма да е виновен за никаква криза вие сте тези,кооито гласувате и си избирате съдбата, както и на вашите деца.
34
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо, това е провокация и жалък опит да хвърли в смут обикновените хора, че видиш ли той като напусне и държавата се разпада. Отделно той се е подсигурил, като този път се изнудват хората на най-различно ниво.В една голяма фирма преди месец е съкратен огромен брой персонал и им е казано, че ако вече гроб не е власт, няма да има работа.НА учителите от рег.инспекторат им е спуснато да агитират пълнолетните ученици/12 клас!!!??Ци.ганския вот да не коментираме, вече се разплатиха там.Вън!!!
33
1
 
44
 
! Отговори
РВ преди 7 години
г-жо Цачева, как предлагате да преодолеем разликата? Вие и за *** за зеле не ставате, как се преодолява такава огромна разлика?
32
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя и Хилъри го спечели....
31
1
 
31
 
! Отговори
Ако това ти е преди 7 години
последното сражение, значи утр те копаме? Тогава ще е спечелили цял народ, не ти!
30
1
 
17
 
! Отговори
Дедовия преди 7 години
21, ти какви проблеми имаш с мене, та ми даваш наклон на ***, че не разбрах?
29
2
 
18
 
! Отговори
Лайногризец храбър преди 7 години
Нечувана наглост.Ти ако не си популист, не знам кой е.