Борисов: Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха

Той призова партиите да накарат симпатизантите си да се ваксинират
Обновена: 19 окт 2021 13:39 | 19 окт 2021 13:27, Нели Христова
700
Борисов: Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха
Снимка: БГНЕС

Последната дума на хората трябва да бъде победа - не да се мразим, а точно обратното. Аз съм готов да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и се ваксинира. Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе на посещение в Дупница.

"Да направим 50-60 хил. ваксинирани на ден. Да следваме Европа - само това е начинът да излезем от пандемията", допълни още той.

Още по темата

"Мисля, че сега трябва да се търси обединение", заяви Борисов и обвини президента Румен Радев, че разединява нацията, а служебният кабинет - че е изпуснал инфлацията и цените на стоките.

"Стягайте се, не се поддавайте на провокации", призова лидерът на ГЕРБ поддръжниците на партията. "Аз мисля, че не само това, което сме направили по градовете, видя се за 6 месеца - четири пъти повече платихте за ток, спряха се всички инфраструктурни проекти, цените растат нагоре, няма никакви мерки, нито ваксинационна кампания. Само 6 месеца съсипаха всичко, което години градяхме", каза той.

"Първото, което трябва да направим всички политически партии, е да накараме симпатизантите да се ваксинират. Видяхте Америка, Европа... пълни стадиони, всичко работи, вече и без маски в самолетите. А ние от днес ще имаме мерки за затваряне. Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха. Когато на цял свят тръгва да му работи икономиката, ние ще даваме пари от бюджета, да подкрепяме бизнес, да подкрепяме хората да отидат някъде. От къде, на къде хората ще плащат за тестове? Донесли сме безплатни ваксини. Къде е логиката?", каза още Борисов.

"Утре сутирнта децата няма да отидат на училище, вечерта ще се съберат в дискотеката. Или някой не иска да се ваксинира, а аз или данъкоплатеца трябва да му плати теста, за да отиде на ресторант? Къде е логиката? Европа и Америка ни показаха как става. По 50-100 хил. на ден трябва да се ваксинират. Да, не е популярно, на хората вече им омръза, но имаме 212 умрели, болниците са пълни. Ето това ни донесоха", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


700
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
452
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 533 "Я Баце да подкара всички членове и симпатизанти на Герб към пунктовете за ваксинация да дадат пример. Плямпало жалко!" Вие даже забравяте какво тролите: точно вие твърдите, че ваксиниралите се са електората на ГЕРБ. То бива жалко поведение, но вие копаете яко дъното.
451
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дебелобойко да падне за 50 лицеви опори и 100 клякания. Дебелобойко е джипиран, имплантиран е в джип. Джипът е инвалидната количка и инвалидния стол на дебелобойко.
450
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 528 "Твоите 6-7 приятели са много по- малко от нашите деца, така че хайде ти да поспреш с ЛЪЖИТЕ. Като отгледаш дете тогава ще говорим как боли майчино сърце като вижда как се назначават некадърни връзкари, а твоето е далече от тебе." Отгледал съм ДВЕ! Даже едното имаше предложение да се върне да работи в България, нещо , което го разубедих да прави, като му изложих перспективите на страната за недалечното бъдеще. Първото ти изречение дори няма смисъл.
449
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя пак зове да се обединяваме.Може,ама само около твоето чекмедже.Иначе НЕ!Никакво обединение с мутри мафиоти.
448
15
 
17
 
! Отговори
хп преди 2 години
И откога започна да се срамуваш, бе, Безсрамник??? Особено силно се Срамуваш за "чуждите грехове", а кога ще започнеш да се срамуваш за твоите!?
447
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я Баце да подкара всички членове и симпатизанти на Герб към пунктовете за ваксинация да дадат пример. Плямпало жалко!
446
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко се о ***, сега почва да прехвърля вината както винаги, на некой друг, в случая на големия му кошмар Радев :))) Ако беше мъж на място, поне веднъж щеше да каже, че той е виновен, ама това от неговата уста да се чуе......хахахахаха :)))
445
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заради един скъсан Чорап и пpocтите му избиратели... България винаги ще копае дъното...
444
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербави глуп.ци. Боко бил строил магистрали. Ми дай аз да дойда да ти сменя дограмата на апартамента. Вместо 1500лв ще ти струва 150000лв. И след две години ще падне стъклопакета и пак ще дойда да ти я сменя и ти пак ще ми платиш. Та такава е работата на Боко със строенето на пътища.
443
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 518 "486/Гербав *** е,Радев ти е казал,че до Нова година няма да се вдига тока,защото правителството ,което той е назначил,ще бъде на власт до Нова година." НЕ ПОЗНА. Радев го каза, защото КЕВР ОТДАВНА каза, че цената ще се вдигне от 1 януари. Това е стара инфромация, но Радев иска да я използва за да излезе, че тя е резултат от гръмките му призиви да се "вземат незабавно мерки", защото е в предизборна кампания и злоупотребява с положението си. Жалък треторазряден артист.
442
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 445Твоите 6-7 приятели са много по- малко от нашите деца, така че хайде ти да поспреш с ЛЪЖИТЕ. Като отгледаш дете тогава ще говорим как боли майчино сърце като вижда как се назначават некадърни връзкари, а твоето е далече от тебе.
441
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 511Ти какво отношение искаш да вземе бе, е има ваксини има пунктове за ваксинация, който желае спокойно може да отиде и да се ваксинира, не е като при Баце за мат'ряла да се предлага само дефектната ваксина на Астра, какво друго искаш да се направи ?
440
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СРАМУВАМ СЕ ЧЕ АНТИВАКСЕРА КАРУЦАРКОВ Е МИНИСТЪР.
439
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде са ,че не виждам" сътвореното"
438
7
 
10
 
! Отговори
Мария преди 2 години
Борисов,ти или си неграмотен или това е предизборно бърборене.Инфлацията не се покачва заради Радев.Радев ли е виновен за нарастващата инфлация в целия свят?
437
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При Радев нямаше да се краде... Да де ама милионите за почивка на учениците, къде отидоха?! Това безумно предложение само глави от БСП го могат Радев сега да обясни къде са 9 -те милиона
436
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Л.ИвановСътвори пътища, заводи, пречиствателни станции. Вие какво сътворихте до момента,а?
435
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 489Ми незнам Севдето или некой гърбав защо го е посъветвал, че с ваксинирането ще си вдигне рейтинга, при положение, че 90% от населението не иска това :))) Не беше ли казал в началото, че не верва в грипчето, сега много примерен ваксър е станал.....хахахаха :)))
434
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЦИТАТ Не беше съвсем така, но се ОБЗАЛАГАМ, че не можеш да кажеш ТОЧНО как е? Знаеш ли защо го знам? Защото лъжата която разпространявате какво е казал няма НИЩО ОБЩО с РЕАЛНИТЕ МУ ДУМИ. Затова няма да посмееш да кажеш какво наситина е казал. Обратно в дупката? :))))
433
5
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
За няма две годинибавно и полека,новите ни връщатсъс няколко века!