Борисов обвини Радев, че е лично отговорен за кризите - инфлация, скъп ток, поскъпване

Трябвало да уволни Кацаров, защото вършил престъпления срещу народа
620
Борисов обвини Радев, че е лично отговорен за кризите - инфлация, скъп ток, поскъпване
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Като какъв кандидат-президентът Румен Радев свиква правителството? Къде е Стефан Янев? Единственото, което трябваше да направи днес Радев беше да уволни Стойчо Кацаров. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Асеновград, цитиран от БГНЕС.

Още по темата

„За разлика от Румен Радев аз съм отговорен човек. Когато разбрах, че е възможно “Астра Зенека” да дава странични ефекти, я спрях незабавно. Но обиколих целия Европейски съюз, за да осигуря 3 млн. дози други ваксини! Сега лъжат хората и ги ваксинират с препарати с изтекъл срок на годност“, заяви Борисов.

„Здравният министър на Румен Радев върши престъпление към народа. Продадоха и подариха нашите ваксини на други държави, сега поставят на българите ваксини с изтекъл срок на годност? Работят ли тези ваксини? Безвредни ли са за живота и здравето на хората? Уплашеният Радев видя, че ваксинират хората с изтекъл срок на годност - затова свика среща на тема коронавирус. Имитира фалшива загриженост, но истината е, че го е страх, че ще загуби изборите“, коментира Борисов.

„Вместо да понесе отговорност за хаоса, Радев си прави предизборен пиар с коронавируса и имитира загриженост. Две години безхаберие. Помните ли, че се качи на Шипка, за да каже, че няма коронавирус?! Защо спряха зелените коридори? Ние правихме по 43 000 имунизации на ден. Румен Радев е лично отговорен за кризите, които тресат България в последните месеци - чудовищна инфлация, бум на вируса, ръст на цените на тока, газа, на стоките“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

„Васил Велев вчера разкри, че над 88 милиона са били откраднати от търговците на ток. Изтекли са по “пътя на Копринката”. Вече почвам да си мисля, че вдигат цените на тока, за да крадат. Призовавам Румен Радев да си уволни некадърните министри и да приложи доказано работещия ни модел за справяне с енергийната криза. Готов съм да му пратя Делян Добрев още днес!  Бойко Рашков какво ще извади срещу нас този път, за да замаже хаоса и кризите?! Преди твърдеше, че ядем хора, ами сега? Служебният кабинет стана за смях - вече повече от месец не могат да намерят въжета и влекачи, за да изтеглят “Вера Су” от Черно море. Безхаберието им трови морето! Днес отново прекратиха операцията с мотива, че им се било скъсало въжето. Сигурно ние сме виновни и за това?!“, попита реторично Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


620
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
6
 
15
 
! Отговори
мак преди 2 години
Колко пъти му давате трибуна за да плещи едно и също. Криза и скок на цените има навсякъде, но за нея е виновен Радев. т.лупа като въведе ваксини и ни натискаше да се ваксинираме, доколко бяха познати, дали са ефикасни и безвредни? Уволняваше сгафилите, като им намираше друга службица, толкова е отговорен. Строеше и ремонтираше калпаво, защото крадяха. Сега се прави на света вода ненапита и държавник.
107
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой според вас е по-пpocт --- Луна или Тиквата?
106
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма ли някой смел психиатър да освидетелства този психично болен Банкянски индивид?
105
7
 
16
 
! Отговори
До Бойко Рашков преди 2 години
Защо този престъпник на снимката все още е на свобода?
104
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При Тодор Живков се живееше много зле, но българите са *** и не могат да разберат колко добре живеят сега в ЕС и НАТО при американското партньорство.
103
7
 
7
 
! Отговори
дам преди 2 години
Професор Герджиков да не се бута на дебати с чорапа, че като нищо ще го кара в студиото на телевизията да правят лицеви опори. Това са му възможностите.Чорапът може да стане добър учител по физкултура след 14 ноември
102
8
 
13
 
! Отговори
Нощното шкафче преди 2 години
Нмаляващите кюлчета злато карат политиците да говорят безумия...
101
5
 
20
 
! Отговори
Марвин преди 2 години
Този *** явно не помни, че беше на власт повече от 10 години. Всичко, което се случва сега, е резултат от некадърното и крадливо управление на Бойко и кохортата му.
100
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласуваш за ГЕРБ, получаваш КПП пред входната си врата. Поне за 4 години. Всяка сутрин преди работа ще ти слагат поредната доза ваксина. Сертификата при ГЕРБ ще се налага да се генерира след всяка нова игла!
99
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
22.10.21 - "Ангелов уточни, че правителството на ГЕРБ би въвело също зеления сертификат, но с гратисен период."
98
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен "Помня Тодор Живков, когато дойде в нашия град и каза: -Другари и другарки, криза е, затова повече пот на полето." - а като ви прикараха в ЕС от Брюксел какво ви казваха, колко хубаво ще живеете в ЕС?
97
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Говори също като Луна
96
6
 
11
 
! Отговори
Цените на газа преди 2 години
Защо правителството на ГЕРБ спря Южен Поток и Тиквата лично се хвалеше, че е спрял голям газов проект на Русия?
95
5
 
9
 
! Отговори
Айде сега преди 2 години
Не е споменал за нощното шкафче - как за го подсавили....
94
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жаждата за власт отново се събуди в тоя индивид,то не че нявга е заспивала.
93
10
 
7
 
! Отговори
Радеф за смях... преди 2 години
Питали проф. Герджиков : Професоре, ще излезете ли на диспут с г-н Радев ? На което професорът отговорил : " Разбира се , с удоволствие ще се изправя в интелектуален дуел с г- Радев ! Но като гледам, той е без оръжие."
92
6
 
7
 
! Отговори
задавам въпрос преди 2 години
Въпрос: Защо "русофилът" Радев и неговите министри не сключиха договор с Газпром както направи Орбан в Унгария, при условие че дори Русия сама предложи?
91
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако ще и на самочувствието си да стъпиш,пак ще си по-ниско от Радев!
90
6
 
10
 
! Отговори
Хващам преди 2 години
*** , само като му видя мазната , дебелоока физиономия , изключително глупав ментално ограничен 90-тарско-мутренски субект !!! Защо ни го натрапвате ?! Тоя човек силно казано , е не за затвора а за лудница , с крайно опасни пациенти с ментални проблеми !!! Той застрашава здравето и живота заедно с партията си отроче ГерП , на един цял народ
89
3
 
4
 
! Отговори
Какъв успех преди 2 години
очакваш, противопоставяйки на "радевите троляци" боцковите тиквеници?