Двама българи загинаха на фронта в Украйна

Те са от Болградски район
11 сеп 2024 16:46, Александър Попов
282
Двама българи загинаха на фронта в Украйна
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Двама българи от Болградски район загинаха на фронта в последните няколко дни. Това се съобщава на сайта на Болградската районна военна администрация.

Тридесет и деветгодишният Сергей Дачев от град Болград е загинал на 6 септември в Харковска област. Той служи като войник в Държавната гранична служба на Украйна. Датата на погребението ще бъде обявена допълнително, посочва се в информацията на Болградската администрация, цитирана от БТА.

На 10 септември почина и Михаил Боев, който се е намирал в болница, след като беше тежко ранен. Михаил Боев е от град Арциз и е роден през 1975 г. В украинската армия е мобилизиран в 110 оперативна механизирана бригада като механик и управляващ танк.

От Болградската районна военна администрация поднасят съболезнования на семействата на загиналите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още по темата: войната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
16
 
3
 
! Отговори
Баба преди 1 седмица
Поздрави от горяща Москва, смях, че малка Украйна може да удря Москва с дрони. Смятай колко са калпави руснаците. Поздрави и от Курск, Украйна. Жив руснак няма.
139
2
 
10
 
! Отговори
Либерална помия преди 1 седмица
Голяма част либералните откачалници си мислят, че във военно време можеш ей така да не отидеш да воюваш и ако не искаш да ходиш, няма да отидеш. И всичките с желание ходят.. в болгородска област още от 2014 протестират за мобилизацията, погубени животи напразно.
138
1
 
16
 
! Отговори
Мда преди 1 седмица
Като не са избягали овреме...Тука щяха да получат бг паспорти и сбогом Украйна.
137
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Българи друг път както каза един приятел българин с бизнес в германия на един държавен служител аз съм по голям германец от теб защото плащам 50 пъти повече данъци от теб
136
1
 
11
 
! Отговори
До 154 преди 1 седмица
Всичко ще върнат укрите и отгоре. Може с цялата територия да се разделят, но то пък няма да има живи местни според ортаците Бидон и За зелен хайвер, така че що да не.. Дали като собствена или протекторат, Русия ще контролира държавата и няма да допусне повече фашизъм.
135
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
до 158 Щом си евроатлантик, то ти си кравар бе, чоджум. Кратко точно и ясно. Кое не разбра?
134
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Съд, присъда и екзекуция за престъпния режим на еленски за това, че са отвлекли и пратили за пушечно месо българи!
133
3
 
3
 
! Отговори
До 154 укри върнете преди 1 седмица
Както сме тръгнали, да върнем и България на турците, като правоприемници на ССС, опа османската империя? М?
132
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Платени простти медии Забравихте ли как Българите ''там" бяха тероризирани и тормозени ? Горени ! Разстреляни ! Опожарени домове и Разкъсани и запалени Български знамена ! Осквернени Български паметници на Българските Опълченци ! ?? Или историята никой не я помни /??! Национални Предатели !
131
2
 
16
 
! Отговори
УКРИ ВЪРНЕТЕ ДОНБАС преди 1 седмица
И КРИМ НА РУСИЯ И ДА СЕ СВЪРШВА ВОЙНАТА
130
3
 
21
 
! Отговори
До 154 преди 1 седмица
Е не и редно заради глупостите на Борис Джонсън, Урсула,Борел и един изкукал старец,за зеления наркоман няма смисъл да се коментира
129
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
НЕ Е РЕДНО СВЕТЪТ ДА СТРАДА ЗАРАДИ Русия и ОПЕК, които вдигнаха цените на петрола и газта и така финансираха Иран, Русия, Хамаз, Хисбула да водят войни и ДА ПРИЧИНЯВАТ МАСОВА ЕМИГРАЦИЯ В ЕВРОПА ! Поскъпна бензина и дизела, пластмасите, изкуствените тъкани, фармацевтичните продукти, електричеството, всичко. Тръмп обеща ако бъде избран САЩ да помпи петролните си кладенци и смъкне цената за барел петрол на 40 долара. Тогава Русия и Иран остават без пари за бомби, ракети и наемни войници.
128
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
до 148 Какви Нови неща да дойдат повече в Украйна ве, кравар смееешен? За 2 години наркомана използва всичко което западът иска да му предостави. Да не мислиш че и ядрени бойни глави ще му дадат, жааалък кравар?
127
8
 
6
 
! Отговори
Румен Радев преди 1 седмица
И аз съм за руснаците и срещу украинците и българите! День победи, ден победи...
126
5
 
8
 
! Отговори
До 148 преди 1 седмица
И защо да нямат шанс? Ръсия се бие срещу 50 държави вече. Даже Африка дават оръжие за Украйна.
125
5
 
1
 
! Отговори
Тръмп спира Русия преди 1 седмица
Тръмп обеща 24 неща ако бъде избран: 9. Спира Русия в Украйна. При 100 долара за барел петрол Русия воюва. При 40 долара за барел Русия фалира. САЩ имат петрол и ще задължат ОПЕК чрез контрола си върху МеждуБанковия Разплащателен SWIFT код, както блокираха банковата търговия на Русия. 14. САЩ не участва във войни. 18. Ще разследва училища втълпяващи на деца транссексуални и расови теории. Тръмп разследва администрацията на Джо Байдън за подтикване на Русия да нападне Украйна.
124
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Украйна смачка Русия с 40г ракети. Смятай ако дойдат новите неща. САЩ са притеснени, че Руснята може да се разпадне. Забраниха на Зеления да бомби, караха му се за Курск.
123
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Момчета, предавайте се, за да останете живи, нямате шанс срещу Русия!
122
5
 
2
 
! Отговори
рамзан кадиров преди 1 седмица
на кратко одрязанире около река Сейн в курска област към3500 рашки Бягат А около 6000 ветерани мор пех и вдв довле4ени на помош ... правят от4аяна контра хабейки де що им е останала техника на запад от Сейм и без това ще трябва да я палят в имтерес на истината военно е правилно но без переспектива измират за да могат другите да избягат . контрата на 6000 им е спряна и в момента ги избиват ...Това става
121
18
 
8
 
! Отговори
агент Мъдлър ЦРУ преди 1 седмица
Загинали са достойно в борбата срещу руския Коран.