Денков: Част от службите се използват за създаване на компромати

Това е проблем за националната сигурност
Обновена: 7 юни 2024 22:03 | 28 май 2024 10:53, Стела Стоянова
396
Денков: Част от службите се използват за създаване на компромати
Снимка БГНЕС, архив

„Част от службите, включително и ДАНС, се използват за правене на компромати. Това е проблем за националната сигурност“, каза Николай Денков пред Би Ти Ви.

Той каза, че записите, се използват не само за да се очерни някой в кампанията, но и за да се обсъждат те, а не това, което трябва да се подобри у нас.

Според него има проблем в службите.

„Ако в ДАНС ръководството е назначено от един или двама души и се чувства под протекция, е нормално да работи за тях. Трябва да има ясна процедура по избор на кадрите вътре, да се знае как се класират, че не са на нечия издръжка и под влияние“, добави Денков.

Той коментира билборда, на който са той, Бойко Борисов и Делян Пеевски и решението на ЦИК, че трябва да му се състави акт.

„Аз не съм го поръчвал този плакат, вероятно е някой от партията, но по тази логика не бива да съм глобяван само аз, а и останалите от билборда. След тези избори по никакъв начин няма да бъдем в коалиция с Пеевски и Борисов.

За 9 месеца разбрахме, че тяхната визия и маниер на управление е коренно различна от нашата мечта за България. Средно положение няма“, коментира Денков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


396
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
326
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
България все повече заприличва на ромско гето, каквото най и приляга да е.
325
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако са лъжи - има българско правораздаване. Опа ... Вече няма.
324
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пак се радвайте, че ще попълват фонда за енергетиката който източи Асен и отложиха с година шоковото увеличение на тока. Вероятно заради изборите. Иначе се говори , че от другата година киловата става от 20 стотинки, на 50 стотинки за битовите потребители. На ви подмяна, зелени сделки и п... м....
323
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Навсякъде е някакъв хаос последните години. Инфлацията е в космоса. Преди ходих 10 години да ме подстригват в един салон и ми вземаха 10 лева. Не бяха вдигали цената много години. За последните две години е вдигнаха два пъти. Направиха е 12 лева и от началото на тази година е 15 лева. Затова съм съгласен, че реалната инфлация е над 50%.В петък ходих за преглед за колата и оппп изненада 100 лева станал прегледа, а беше 60 лева миналата година. За една година почти двойно
322
0
 
1
 
! Отговори
До 318 преди 3 месеца
До Анонимен Напротив! винаги има избор, стига да си в състояние да мислиш рационално! Безумно е да не можеш да направиш избор и за това да обвиняваш всички други, но не и себе си! Най-простото е да си направите листа, от една страна какво искате от политиците да свършат, но реални неща, а не блянове - от друга партиите кои ваши искания са в състояние да изпълнят и все пак отговарят на вашите политически предпочитания! Която събере най -много плюсове е вашият успешен кандидат!
321
8
 
4
 
! Отговори
До 324 преди 3 месеца
Успешна мутра.Нищо повече.Успя да стане милиардер на наш гръб,а ти му се радвай,явно си от шайката,намазала филията.
320
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Борисов е най успешният политик на прехода ДЕНКОВ НИКОЙ СИ
319
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 315 и какви да са хората работещи в тези комисии шарлатански ли нагли ли алчни ли кешаджии ли 315 кой си ти че ще делиш българите 315 нает шарлатански лъжец
318
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Къш
317
1
 
6
 
! Отговори
Читател преди 3 месеца
Ако считаш, че заповедите от ПОСОЛСТВОТО и кражбата на държавни пари са компромат значи си много ама многооооо *** академик.
316
2
 
12
 
! Отговори
313 е прав! преди 3 месеца
Само приказки, заблуди и пари в личните им сметки - това са ПП - ДБ!
315
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Денков позор си отблъскващ тип си унизихте Мария Габриел по шарлатонският ви сценарий само и само да управлявате 9 месеца ГНУС ОТВРАТ НАГЛЕЦИ
314
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Българския народ няма голям избор за кого да гласува. Все за бивши комунисти или децата им.
313
2
 
5
 
! Отговори
За част коментиращи! преди 3 месеца
Повтаряте като папагали опорките срещу Борисов и Пеевски, а не правите връзка, че това ви беше внушено от слугите на кръга Капитал! Обработват ви, оставяте се да ви обработват защото разсъжденията и връзките между събитията ви убягват! Като не ви харесват ГЕРБ и ДПС, разочаровани сте от хартиените герои на ПП - ДБ имате алтернатива - гласувайте за СИНЯ БЪЛГАРИЯ - дясна, консервативна партия с млади, наистина образовани хора и доказано не корумпирани, опитни хора в листите им!
312
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тези от ПОДМЯНАТА направо ни върнаха в първи клас. Бирата в кварталната кръчма е вдигнаха със 100% Беше 2 лева българската, вече е 4 лева. Шопската беше 6 лева, вече е 10 лева , Кюфтета и кебапчета бяха по 1.20 сега са 2 лева. Това е реалната инфлация и тя е много по-голяма от официалните 30%
311
4
 
2
 
! Отговори
До 313 преди 3 месеца
КРС и КЗП, както и всички останали са комисии пълни с герберски калинки. Така че очаквай и по-големи сметки след изборите.
310
7
 
2
 
! Отговори
Ефект обратен преди 3 месеца
Наздраве на герберските троллове, които пишат тъппи и обидни коментари и си мислят, че вършат някаква работа.
309
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Инфлацията в България за 12 години от 2009 до 2020 година е общо 28% или средно около 2.5% на година. Инфлацията в България за последните 3 години е 33% или средно по 11% на година. Найс аааа ... Имам мобилен телефон вече от 25 години до преди две години не бяха ми променяли таксата по договора. От две години ми пращат СМС. Заради инфлацията в България, ви увеличаваме таксата с 15%, заради инфлацията ви увеличаваме с 10%. Е това не е ли промяна
308
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Шарлатаните ще се доближат до прогнозите на Киро , че ако няма ала бала, са реално около 10%
307
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И ГЕРБ и ППДБ са заченати изцяло от чужбина с омраза към България, от едни и същи кръгове.