"Величие": Не сме патерица на никого, гледайте ни делата

Надявам се, че резултатите няма да ни ги откраднат до край, посочи полковник Марков
10 юни 2024 16:45, Нели Христова
301
"Величие": Не сме патерица на никого, гледайте ни делата
Снимка: БГНЕС

Само едно нещо можем да направим - да започнем да работим от днес. И ние, като ваши ръководители, като хора, които сме заявили, че носим отговорност, и искаме да започнем да вършим положителни неща за страната, да започнем да ги върши. Вече всеки български гражданин, независимо дали е гласувал за партия "Величие" или не, има представител в Народното събрание, заяви Ивелин Михайлов.

Той и полковник Марков заявиха, че доброволци са помагали за организирането на предизборните им изяви. Те са плащали за озвучение, зали и т.н.

Михайлов заяви, че ще изискват от депутатите си в НС да нямат арогантно отношение към хората:

"Депутатът не е нищо повече от човек, който представлява народа и трябва да извърши работа от името на народа", допълни той. "Нашите депутати трябва да проявяват човечност, трябва да действат за хората и да мислят за хората."

Лидерът на "Величие" каза още, че причината той да не се кандидатира за депутат, е за да може да е сред хората.

"Още от началото ни слагат думи в устата, които не сме казали - че ние ще сме новата патерица на сглобката", заяви Михайлов.

"Да казваме, че няма да ви предадем, звучи като клише. Гледайте ни какво правим. Надявам се, че резултатите няма да ни ги откраднат до край, защото и такъв процес тече - да ни крадът гласове", заяви на свой ред полковник Марков. "Засега сме спечелили битката, но въпросът е да спечелим войната."

Той предупреди, ме сглобката може да има "по-голяма, недивидима част", а работата на "Величие" е да ги освети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
4
 
5
 
! Отговори
Киро Брейка преди 2 месеца
Гадно ли ви е?
256
8
 
9
 
! Отговори
Факт преди 2 месеца
Величието е временно явление,пуснато да открадне гласове от Възраждане,които щяха да са втори на тия избори.Но това си е проблем на Възраждане.Истинската заплаха идва от ДПС!Видя се,че Доган вече е дал знак за начало на похода за завземането на цялата власт,което трябва да стане в следващите 10 години.
255
11
 
10
 
! Отговори
Мдааа преди 2 месеца
Не величие, а ПАДЕНИЕ.....за тези Българите са въшльовци,.....и русия ни била направила държава. И за тези, няко гласува, Божеее!!!
254
4
 
17
 
! Отговори
на мистър кеш преди 2 месеца
Новите шарлатани..........
253
11
 
8
 
! Отговори
Гошу преди 2 месеца
Аз се шегувам, но обаче тея найстина си правят лагери и тренират с хладни и огнестрелни оръжия. ФанатициКолкото и да не харесвам ББ, добре че е той, такива да не се люпят.
252
5
 
8
 
! Отговори
българина преди 2 месеца
все пак Марков работи в Нов Български, останалото може да се сетите
251
2
 
12
 
! Отговори
Гошу преди 2 месеца
Тея като ги видях, вече ходя с едно малко брадва.С него спя.
250
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Редник Марков, ама те бал.ъците са гласували да си депутат. Защо старшината от американската армия ти нареди да не бъдеш в парламента?!?
249
11
 
9
 
! Отговори
Възраждане преди 2 месеца
Саморазкриха се! Как лидерът на партията няма да е депутат?!? Точно, както и клоунът Слави Трифонов. Ала-бала с наивния електорат. Възраждане е спасението
248
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
После ми разправяйте че машинното гласуване било непробиваемо! Един полковник, който всъщност бил редник, да премине 4% бариера, без никой да е чувал за него! Спазва ли се закона за деполитизация на армия и полиция? Как така група хакери успяха да разбият избирателната система? Само те ли са?
247
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да се уволни незабавно Нела Неграмотната! ДНЕС, не ви ли е срам да пускате такива, дето явно не са ходили на училище, да ви пишат материалите? После защо народът бил проZт и защо гласувал за гротески като Безличие, които две свързани приказки не могат да кажат. Ами медиите ги правите такива.
246
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ама чакай сега *** Марков, ти не си първа политическа сила, а последна.Едвам си минал 4 процента, демек последната дупка на кавала. Хайде по скромно.
245
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ужас! Доживяхме и питекантропи да влязат в парламента! Че и кръст нахлузило това нечленоразделно нещо! Но то не е виновно, а затъпелите биологични единици, които кълват на празни лозунги.
244
6
 
3
 
! Отговори
дедо от село преди 2 месеца
До Анонимен 249 крадците и опарите от герб взеха да се изхабяват и краварски те шефове извадиха от ръкава други по големи ***!
243
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дано да видим нещо!
242
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Няма никакви задкулистни лица те са известни , ЦРУ извади нов проект да подмени ГЕРБ или да подмени ОПГ със Секта. Сектата се управлява с по-малко ресурси и повече пари ще има за метрополията.
241
18
 
2
 
! Отговори
Ангелина преди 2 месеца
ПП "Величие " не е"голямата изненада" - "изненада" е само за "слепците" и тези резултата са минималното ,защото по - голямата част саманипулирани ,при машинния вот ,иначе са втори.Задкулисните играчи и техните "осветени лица" ,да знаят ,че техният край идва...,въпреки че в момента това изглежда невъзможно. Партия Величие е вашият край ,не самата партия е този ,който ще застане начело въпрос на време ,Ивелин Михайлов - той е водачът,това е неговия "божествен код" и идват още негови себеподобни .
240
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Величие е секта много опасна секта измамници , подценяваме врага , И Боко и Коцето го подценяват.. Това е много страшно зло нещо.. Ивелин Михайлов е издал кнгига - книгата е изписана така СЪЗДАТЕЛЯТ с много големи букви , " на исторически парк" с много малки букви .. Този се има за БОГ
239
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
УМРЕЛИ ЧЕНГЕРАСТИ НА БОЙКО ХОМОСЕКСУАЛНИЯ МУТРЕНСКИ НЕВРАСТЕНИК
238
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Величие са Сорос до Сорос - а .. ЦРУ проведоха операция от под фалшив флаг..