Кирил Петков събира ПП за да "осмислят новата ситуация"

Ще очертаем пътя напред заедно, написа той
11 юни 2024 12:51, Нели Христова
236
Кирил Петков събира ПП за да "осмислят новата ситуация"
Снимка: БГНЕС

"Днес се събираме да осмислим новата ситуация в дълбочина. Три неща са ясни: ще бъдем силна и градивна ОПОЗИЦИЯ, ще сме най-твърдите защитници за продължаване на ЕВРОПЕЙСКИЯ МОДЕЛ в България, където благата се разпределят ЧЕСТНО, ще се борим срещу всеки опит за кражба и КОРУПЦИЯ".

Това написа в профила си във фейсбук съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

"Виждам, че има СИЛА и потенциал в обществото да продължим ПРОМЯНАТА на страната ни. Ще очертаем пътя напред заедно", пише още Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
6
 
20
 
! Отговори
Хах преди 2 месеца
Бре Кирчо мамин ти трябваше да осмислиш ситуацията доста по-рано! Трябваше да мислиш и осмисляш когато стана сглобков ортак с този чийто модел щяхте уж да приключвате! Късно е пиле, мандалото хлопна, заминавате...
143
5
 
15
 
! Отговори
До 154 преди 2 месеца
Като се гушна какво доверие. Какви избори. В кой свят на канабиса си?
142
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какъв газ какви глупости. Преебани сме всички без значение кой е спечелил и кой не. Даваш гласа за хора споделящи вярването а получаваш лични интереси и забогатяващи управници. Не сме гласували ли? Еми няма... Наситихме се на сглобки и въртели. За кого? Получавам едни и същи а вкарахме в парламента шеф на пирамида и под полковник от НСО... Толко за нас..българите. Кой български политик през последните 25 години влезе в затвора?Никой!
141
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не разбирам защо гербавите така са настръхнали срещу Киро и даже го пращат в Канада?Нали той вече не е фактор?Или голям страх ги тресе да не си върне доверието на хората и да ги помете на следващите избори.
140
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тези навлеци явно още не са разбрали, защо хората им показаха среден пръст и пак обвиняват народа, че бил прос.т и неблагодарен. Алоооо, народът е много мъдър и веднага ви разбра, какви евтини мошеници и крадци сте. Нали знаете приказката за лъжливото овчарче. Вече е късно либе за китка. Излъгахте най-нагло и за власт и пари се надупихте на бандитите. Прошка за това няма.
139
4
 
7
 
! Отговори
Зелю е Велик! преди 2 месеца
Морално върховните последни пазители на демокрацията, ужасени от... (проверява си бележките)... демократичния вот.
138
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Гербавите под..ги г.з пикаят.Сега вожда им се чуди с кого да направи сглобка,като тия вече не го искат.Няма много опции,освен с ДПС и чалгарите.
137
5
 
18
 
! Отговори
Гражданин преди 2 месеца
Про100 Киро защо изземва предварително решенията на партията? Тя може да реши друго поведение, различно от изказаното от инфантила.
136
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Няма какво да мислиш бе Киряк глупав, взимай си помаците и към Канада , тука ще те изнасилваме теб и всички помаци край теб .Чао.
135
5
 
21
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 2 месеца
Кирчо хората ти показаха среден. Среден три на релси, защо не си го сложиш тоя среден отзад и по релсите да си ходиш.
134
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Негласуващите сме 70%.Вие сте 30 %.Ние сме Народът,вие сте платените изме кяри на партиите.Нямате думата. .!
133
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"И ние сами, съвременници на описуемата епоха - отрезвели вече от цял ред исторически примери, се чудим и маем какво е било това умствено опиянение"Цитата е от Вазов.завършва по добре от сегашната история.
132
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен138 - Не сме, просто ни дай да подражаваме на някакви, дето някой като Киро ни казал, че са голямата работа. Който има глава на раменете, преценява. Който не, прегръща простотията с две ръце и си въобразява, че е модерен и съвремененен. Слава богу, срещам и много добре възпитане хора в България и много им се радвам. Не са сред политиците ни, на чието поведение също се подражава.
131
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мани ги,хардварди,хаха
130
3
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
Няма какво да се чудиш Кирчооо. Аз тука ви го написах още март месец. В новият парламент оставате изоставени като барано яйце :))))))))) Не ви искат ни от ляво, ни от дясно, ни от никъде :)))))))))))))))))))))))))))
129
1
 
13
 
! Отговори
Анонимна преди 2 месеца
Корнелия Нинова подава оставка.
128
3
 
6
 
! Отговори
До негласуващите преди 2 месеца
Явно е, че вие сте мнозинство т.е. според демокрацията вашето желание трябва да е това, което да се изпълни, защото реално вие печелите изборите. Бихте ли споделили какви са желанията ви за бъдещето на България и как точно смятате, че желанията ви се изпълняват чрез негласуване. Явно не харесвате никоя партия и явно, че не искате да създадете своя собствена. ОК, как ще се реализират вижданията ви за държавата чрез отказа ви да гласувате?
127
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Най-после осъзнахте,че е по-добре да сте опозиция,отколкото в сглобка с мутри.
126
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако има нещо ,от което съм потресен след 1989г това е Изключителното ниско ниво на морал и Простотията на българския народ.Не съм очаквал подобно нещо .Нещо генетично сме увредени....
125
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
пр ъдл ьото във фарватера на борисов.