Проф. Радулов: "Величие" е пълна със странни хора

Срам ме е, че гарантирах за Марков, допълни експертът
12 юни 2024 22:11, Инна Ангелова
105

Експертът по национална сигурност проф. Николай Радулов сподели, че кабинет по всяка вероятност ще има, но не може да предположи колко дълготраен ще бъде. Най-вероятно ще бъде съставен от ГЕРБ и ДПС, предполага се, че и ИТН също ще се включат “в името на света, България и целия Космос”.

“Това правителство, каквото и да прави, ще си навлече гнева на хората. Хората очакваха нещо да се случи и Борисов да не е на власт, той продължава да управлява България, този път в тандем с Пеевски. Това коментира експертът по национална сигурност и член на партия МЕЧ проф. Николай Радулов в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му по площадите на протестите е имало хора, чиято цел е била да се "набутат във властта".

За лидера на новата партия Николай Марков, Радулов споделя, че го познава от години.

"Запознахме се във вашето студио. Говореше умно, въздържано, поканих го да преподава в моя департамент "Национална и международна сигурност" в НБУ. Сега вече ме е срам, че гарантирах за него и го вкарах в среда, в  която може да влияе върху ума на млади хора. Студентите усетиха, че има нещо нездраво в него, оплакваха се, че не идва в часовете", сподели проф. Радулов.

Пред Bulgaria ON AIR споделя, че новата партия разполага с много пари и трябва да се провери откъде идват. На мнение е, че е пълна с измамници.

“Полк. Калчев пострада, той охраняваше този исторически парк, с години не му е плащано, освен това шефът го е подлъгал да вложи 250 000 собствени средства, счупи си краката, виждам, че едно от делата е спечелено за дължимите му заплати. Това е партия, в която има някакви нечисти сметки, но многото пари ѝ позволяват да се движи напред, там има платена публика", каза проф. Радулов.

Успехът на изборите за партия "Величие" той посочи, че е благодарение основно на социалните мрежи, с използването на платени публикации, които достигат до много хора.

"Тази партия е пълна със странни хора, това не бива да ни учудва", добави проф. Радулов.

До него е стигнала информация, че полицейски началници помагат за купуването на гласове при изборите: "Те организират парите да стигнат до избирателите по един или друг начин".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако някой гледа репортажа на БТВ току що (16/06) разбра, че Величие е една секта. Не мога да повярвам, че това е законно и че хората искат да живеят така. Общо взето и двете партии, които започват с В в този парламент са за доста силни антипсихотични.
70
1
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 4 месеца
Не зная дали "Величие" е пълно със "странни хора" ,но в "МЕЧ" е пълно с престъпници.
69
0
 
3
 
! Отговори
ЕДно време-- преди 4 месеца
--- Разтуриха БСП и премахнаха член 1 . Сега на нейно място и по същия начин създадоха ГЕРБ -отиваш на държавна работа ама трябва да си член на ГЕРБ много хитро за 10 години във големите градове проведоха ,,чистки,, и постепенно превзеха администрациите остана тук таме нещо да е на ДПС . Това е вредна партия те от страх се възпройзвеждат на всички последни избори -- водещ е страха за работното място и бонусите !Лошото е че хората станаха мързели и не им се ходи до урните все им е тая,лоша работа
68
5
 
5
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 4 месеца
Величие-единствен възможен път за запазване на България!А мухлясалия проф.ан Радулов е едно безлично старче с подмокрен памперс и сговнясан член на МЕЧ.Младите българи харесват Величие , а страха е обзел спаружените измамници от ГЕрП -ДПС-ПП и безличниците от СДС-ДП.Тиквун ,Шишо,Кирчо *** ,Асенка и подобни мишоци вече кв.ичат на умрело.Ристо и Корни са аут.Същото чака и посочените по-горе разбойници.
67
1
 
6
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 4 месеца
Поредния менте-професор , който обслужва Тиквата ,Шишо и останалите лицемери-измамници от т.н.Сглобка.Мнението на този дърт пл.ушек не струва и 5ст.Дърта номенклатура е кухата ле.йка Радулов.
66
5
 
3
 
! Отговори
xxx преди 4 месеца
МНЕНИЕТО НА РАДУЛОВ ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ТАЗИ НОВА ПАРТИЯ Е АБСОЛЮТНО ВЯРНО. ЕДИНИЯТ БЕШЕ ТЪРГАШ НА ЗЕМИ И ПЪЛЕН МОШЕНИК.
65
0
 
1
 
! Отговори
Бележка преди 4 месеца
До Професоре : Фолкаджийката Роксана е от пария "Ножница", мъжот и е от "Меч".
64
4
 
0
 
! Отговори
uha преди 4 месеца
Истерическият парк,като гледам снимките, си е чист Дисниленд по прабългарски. Подигравка с историята ни. В село Горно-надолнище са се изсипали всички ханове и царе, боляри и прочие. Няма простия селянин дето им е направил богатствата. А и да има - на един болярин един *** се пада. То щото едно време всички са билЕ боляри...
63
2
 
13
 
! Отговори
Професоре преди 4 месеца
Относно странните хора - Фолкпевицата Роксана е водач на листата на партия "МЕЧ" в МонтанаХубаво, че от МЕЧ са се обградили само с качествени хора хахаха
62
23
 
25
 
! Отговори
иво преди 4 месеца
Щом цялото престъпно статукво реве срещу полк.Марков то значи Величие е на прав път.Такова реване от всички страни не е имало.За сметка на това пък популярността и силата на Марков расте ежечастно.Логично е.
61
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тук се напълни със инвеститори в Исторически парк - сектанти ходят на рояци и се организират в сектантските си групи - пускат линк и всички кълват. Ивелин добре ще ви научи - като сте глупавички, намери се някой да ви вземе паричките хохохоу
60
11
 
17
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 месеца
Голям страх ги тресе да не се появи нещо ново в тоя парламент. Само глупости говорят, все едно в ГЕРБ и ПеПе няма странни хора.Те щом са политици в бг значи са специални
59
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всички коментари са писани от един човек!
58
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Замислете се - никой не споменаваше Величие месеци наред. И изведнъж изригнаха... И знаете ли защо - защото не искат случайности в парламента! Добре се замислете
57
13
 
20
 
! Отговори
Стига вече преди 4 месеца
Радулов е г-н кикой, за да коментира и дава оценки. Има гласоподаватели, които са си казали меннието, при това без никакъв купен вот за тази партия. Това, че скочиха всевъзможни измисленяци за мен означва, че всичко е наред и пътят е точно това.
56
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Извинявам се, Николай Марков, а не Радулов беше от тези появили се телевизионни звезди
55
8
 
29
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 4 месеца
Що па само във " Величие " да има странни хора, ми Христо Иванов не е ли странен човек, юрист, който никога не е работил като юрист , но прави закони и променя Конституцията. То повечето от половината политици са странни хора.
54
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Николай Радулов като физиономия ми е познат от телевизията.Преди време една партида телевизионни звезди се появяваха и говориха ,говориха.Не си спомням какво.После изчезнаха яко дим ,Та и както се бяха появили.
53
7
 
20
 
! Отговори
DDD преди 4 месеца
Полк. Калчев пострада, той охраняваше този исторически парк, с години не му е плащано, освен това шефът го е подлъгал да вложи 250 000 собствени средства, счупи си краката, виждам, че едно от делата е спечелено за дължимите му заплати." - Цитат.-Коментар:А бе, верно ли един охранител има 250 000 лв.и е часови в някакъв парк?
52
3
 
8
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 месеца
Експерта по сигурност иска да разруши държавата. Харесва само себе си.