Марков: Не участваме в задкулисни преговори с когото и да било

"Величие" няма ангажимент да подкрепя правителство, предложено от ГЕРБ-СДС
21 юни 2024 14:51, Нели Христова
111
Марков: Не участваме в задкулисни преговори с когото и да било
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Не участваме в задкулисни преговори, с когото и да било. Това заяви лидерът на ПГ на "Величие" Николай Марков в кулоарите на парламента.

"Гласувахме за временната комисия, която трябва да се занимае с правилника. Имахме два избора - на "Възраждане" и ГЕРБ. Защо упрекът е към нас кого сме подкрепили? Трябва да има правилник Народното събрание. Факт е, че депутати от "Възраждане" гласуваха против собствената си кандидатура", заяви Марков.

Той каза, че "Величие" няма ангажимент да подкрепя правителство, предложено от ГЕРБ-СДС. Марков настоя, че иска среща с Бойко Борисов, тъй като иначе партията не знаела какво да подкрепи.

Той заподозря "странан колаборация между "Има такъв народ" и "Възраждане".

Попитан за предстоящата Среща на върха на НАТО във Вашингтон и това кой трябва да представлява страната, Марков каза:

"Осъществяването на националната сигурност е от Министерския съвет. Фактът, че досега Народното събрание не е имало случай да санкционира това нещо, е достатъчно ясно, че и сега Народното събрание не е актът, който трябва да го санкционира", заяви той.

"Ние предложихме онова, което е записано в буквата на закона", обясни Марков. Той призова президентът също да изрази своята позиция по въпроса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от Избори 2024
ГЕРБ ще търси подкрепа другаде, ако ИТН има големи апетити
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Казвам ви този човек се поти и задъхва и гледа много по различно от преди да влезе .Гледайте му жестовете .
26
1
 
11
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 седмица
??? ;))) Бойко, кажи!"Марков настоя, че иска среща с Бойко Борисов, тъй като иначе партията не знаела какво да подкрепи."
25
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Марков , язък ти за приказките ! Оня Михайов даже снощи се закани на Пеевски и днес хоп , гласуване с ДПС , ай браво бе .
24
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Подкрепих го, със моят глас, но от репортажите като го гледам, лицето му е друго гледа на доло, страх го е !!! идея си нямам защо , но е променен корено. Дали са му огънали летвите не се знае, но видно е друг човека , човек който се притеснява !!!
23
2
 
4
 
! Отговори
А вие какво преди 1 седмица
Очаквайте?Марков биле НСО.Ами НСО са си обслужващ персонал.
22
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Виждаме в парламента поредните абсолютно несъстоятелни депутати. Дали става въпрос за политически инженеринг, само времето ще покаже. Но е очевидно, че по този начин се направи поредния опит да се ограничи растежа на Възраждане. И отново от Западна Европа ни изпревариха - този път с възхода на подобни партии.
21
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
От толкова лъжи моркова му стана като на Пинокио
20
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За субсидия и заплати нали ? Поне да беше казал , че затова отивате и сигурно повече хора щяха да ви подкрепят за чесността .Вие обаче наговорихте празни обещания .Преди да влезете бяха просто обещания , но след присъствието ви в зала , всички разбрахме празнотата на говоренето ви .
19
7
 
5
 
! Отговори
Свобода преди 1 седмица
Костя Копейкин харесва повече пишман полковника, защото е по-мъжествен, не е като Цончо, зализан и само да плюнчи.
18
1
 
5
 
! Отговори
Чета коментарите тук преди 1 седмица
и се чудя, как е възможно толкова хора да не знаят как функционира НС? За да идем на избори, първо трябва да имаме председател на НС, който да обяви не състоялото се правителство.
17
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Луммпеннитe, гласували за тези велики ***, много бързо се разочароват. И ще бягат от собствените си лудди избиратели.
16
5
 
3
 
! Отговори
До свобода преди 1 седмица
Копейкин и Марков са еднакви.Взаимно са се обслужвали.
15
5
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 7 преди 1 седмица
Абе, някои нямате ли нещо в тия балони на раменете си? Какво искате, война да водят в тоя парламент и вие сеири да гледате? В НС се работи по проблеми, които трябва да се решават. Утре ще запищите за малки заплати, пенсии, калпави здравеопазване и образование и кой знае за какво още. Естествено, че ще гласуват за неща, които устройват всички или повечето. Гледал някакъв си под лупа......
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Хахаха тоя мазния каквото и да обяснява е очевидно, че са *** на чекмеджан.
13
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Спсителя , закъсня за клетвата , но не закъсня за кюфтенцата от стола на парламента (има снимка в Афера) Само едно загадъчно , но за сметка на това празно говорене . Да не забравиш утре в Историческия парк да късаш билетчета на гласоподавателите си . Лъжец !
12
3
 
5
 
! Отговори
Развеселен преди 1 седмица
Имах предвид Величие, обърках ги с вече несъществуващата руска патерица на Марешки :)))
11
6
 
4
 
! Отговори
Развеселен преди 1 седмица
Трите руски патерици - Възраждане, Воля и ИТН се надпреварват да подкрепят коалицията Магнитски, след което обявяват, че нямат такива намерния. :))))) Просто се редуват, за да не стане още отсега очевидно, че го правят и се измъкват с "процедурни" обяснения. :))
10
2
 
1
 
! Отговори
ПП Величие преди 1 седмица
До Анонимен 3 - Здравейте, г-н Брейка в момента е възпрепятстван да се покаже, тъй като има важно участие в Ютуб. Все пак помоли да ви предам да очаквате грандиозното шоу да продължи!
9
2
 
14
 
! Отговори
Ха,ха преди 1 седмица
Тоя за едното здрависване подкрепи ГЕРБ и ДПС,та какво остава ,ако му платят Сега тия,които са гласували за него,да пият една вода.
8
8
 
4
 
! Отговори
Свобода преди 1 седмица
Наистина е вярно Костадин Костадинов с плащал за любов във задния си вход на Николай Марков, Цончо и той учасвал но само за смазка с плюнки и карал на ръчна.