Зеленски: Престъпниците, дошли да унищожат Украйна, ще видят в руини своя дом

Президентът почете Деня на националния флаг
23 авг 2024 13:20, Петър Бойчев
335
Зеленски: Престъпниците, дошли да унищожат Украйна, ще видят в руини своя дом
Снимка БГНЕС

Украинците сега си отвоюват правото да гарантират, че престъпниците, които са дошли да унищожат Украйна и които са донесоха руини в домовете им, със сигурност ще видят в руини своя дом.

Това заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски в речта си на тържествено събитие по повод Деня на националния флаг на Украйна, предава УНИАН.

Той отбеляза, че сега украинците печелят за Украйна и украинците "правото на справедливост, на своето, на своята свобода, на своето национално достойнство, на своята сигурност, на собствената си държава“.

"И на това, че престъпниците, които дойдоха да унищожат Украйна и които донесоха руини в нашия дом, със сигурност ще видят в руини своя дом“, заяви държавният глава и подчерта значението на единството на украинците в името на знамето и страната .

Зеленски подчерта, че "живеем в определящо време за Украйна“.

"Ние защитаваме независимостта и ще я защитим. Изтласкваме окупатора от Украйна и няма да му дадем покой“, отсече той, предава Фокус.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


335
Още от Избори 2024
Вече не вярваме, че с гласуване нещо ще се промени
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
12
 
16
 
! Отговори
Страшно е преди 3 седмици
Да нападнеш 23 пъти по-малка държава и да те чупят от бой. На собствена територия. Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Рублата на стинка да ти стане. За Париж и Лондон да тръгнеш -в Суджа да пристигнеш. Флагманът по дъното да лази. На Рамзан и Тарзан да се надяваш. Страшно е!
156
7
 
5
 
! Отговори
Сашо преди 3 седмици
Мен не ме дразни толкова ме Путин в гей колкото че е пълен некадърник и съсипа Русия
155
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В московските блата врещят така,както и през монголско не са.
154
6
 
8
 
! Отговори
Рендето преди 3 седмици
Кокаиновият Клоун съ оказа по решителен и твърд Главнокомандващ от раздутия от медиите "балон" нерешителен и ооо..., ужас!!!! - некомпетентен Путин!!! То не бяха "1001 китайски предупреждения", "червени линии", които преляха в "кафеви" с неприятна миризма, то загриженост, протести, призиви и многократни предложения за преговори. За Путинските "Генерали" да не говорим..., техния "военен" професионализъм е... Корупцията!!! Присвоиха си над 110 Милиарда Долара...,11 Трилиона рубли!!!
153
6
 
8
 
! Отговори
анонимен келеш преди 3 седмици
на *** никога и през ума им не е минавало,че някаква армия и то без авиация и боен флот ще навлезе навътре в русия и ще превземе населени места:):):):)Това със USA никога не може да се случи,никога:):):)
152
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Путин по майчина линия се казва Шаломович. Това име от какъв език идва?
151
5
 
5
 
! Отговори
ГОСТ преди 3 седмици
Самите руснаци си създадоха проблема , като през комунизма си измислиха разни републики, нации и народи. Допуснаха и грешката да им създават езици и измислени истории за съществуването им от векове. Сега запада умело използва това да създава конфликти и да печели от това дълги години напред.
150
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ааа не може, нашите копейки не давали! Ей сега, само да свършат работа, да ударят по няколко ракии в панелката, и веднага тръгват да громят украинците! "Пием пеем страшни песни, и зъбим се на тирана, механите са нам тесни, крещим хайде на балкана"... ХАХАХАХ
149
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ще видим Евреино!!-:)
148
4
 
3
 
! Отговори
смях преди 3 седмици
Володя, на пуZin не му пука. Лошото е, че ина сащ и ингилия не им пука.
147
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Червените линии на Путин станаха кафеви и той периодично ги размазва
146
6
 
4
 
! Отговори
ЗЕЛКА ТИ ГЛЕДАЙ преди 3 седмици
ДА НЕ ИЗГРЕЯТ МНОГО СЛЪНЦА НАД БАНДЕРИЯ
145
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До пияница мистик Какво е това Мордор бе о .. ф ..рен.
144
7
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 3 седмици
Путин е наркоман на бромазепан
143
6
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
До Зеленски греши! === Знаеш ли НАТО или Пентагона още повече се намесят, ама наистина се намесят в тази война какво ще се случи на плешивото джудже, дето ходи на токчета? Дават на Украйна само пари и оръжие, да не са луди като кремълския психопат да си пращат хората да умират. В Мордор човешкия живот е равен на 1 копейка, жалко че крепостниците не могат да се освестят от самогона и да разберат къде се намират
142
3
 
2
 
! Отговори
до 130 преди 3 седмици
Разбирам желанието да си македонец... Ама В киевска Рус са били племената поляни, варяги и т.н. Ако поне беше чувал финландски език, щеше да знаеш, че няма абсолютно нищо обшо със славянските езици. А е най-близо до... унгарския. Абе, ти изкара унгарците украинци?!?!
141
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Гради имидж върху труповете на своите. Колко трупове ще задоволят кръвожадието му? Говоря за неговите хора. Руснаците да ги мисли Путин и той е свел жертвите до минимум, докато зелето гори укрите както малката кибритопродавачка е горяла клечките кибрит. До последно.
140
7
 
6
 
! Отговори
Учете история преди 3 седмици
"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски
139
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бате Владко бръкна в г... З. А на САЩ и НАТО с боксова ръкавица. Факт.
138
5
 
8
 
! Отговори
Ванга беше права преди 3 седмици
Антихристът Путин ще дойде от Изток и ще донесе много страдание,мъка и войни. Тогава ще се появи Владимир и ще спре Антихриста,спасявайки света! После ще възстанови истинската Рус! Киевска Рус!