Лена скочи на "Възраждане": Не е лесно да си "клета копейка"

Тя допълни, че ПП-ДБ са против путинисткия законопроект за "чуждестранните агенти"
11 сеп 2024 15:25, Инна Ангелова
428
Лена скочи на "Възраждане": Не е лесно да си "клета копейка"
Снимка: БГНЕС

"Не е лесно да си клета копейка тези дни", написа Лена Бориславова в социалните мрежи.

"Да прекараш седмици наред да се обясняваш как Путин ти е платил билет за 1500 евро да отидеш в Москва… и накрая да искаш да забраниш политическа дейност за лица, получили 1000 лв финансиране от други държави?! Ще се самозакриват ли от Възраждане?", попита Бориславова и допълни, че така биха решили един от проблемите в страната.

Тя допълни, че ПП-ДБ са категорично против путинисткия законопроект на “Възраждане“ за “чуждестранните агенти” и го определиха като заплаха за българското общество, науката и културата. Следващата точка на ПП-ДБ е, че са против “органичаване” на образователните възможности на български студенти със стипендии от чужбина се предлага да бъдат обявени за “чуждестранни агенти”.

Лена Бориславова допълни, че всичко това противоречи на правото на ЕС, както и на правата и свободите на гражданите.

“Подкрепяме необходимостта от прозрачност и отчетност при финансирането с външни средства. Това обаче не трябва да се използва като претекст за ограничаване на основни демократични принципи и свободата на гражданското общество”, пише още Бориславова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


428
Още по темата: Лена БориславоваПП-ДБ
Още от Избори 2024
Липсата на доверие е основен проблем в политиката
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
3
 
18
 
! Отговори
така е преди 1 седмица
Друго си е да ти пръснат стотинката или цента, а Ленче?
231
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Колкото и да не харесвам Лена ще кажа че е права. Копейката отива в Москва с московски пари и иска закон за чуждите агенти.. Пълни шизофреници за възраждане...
230
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Невзрачна повлекана с дълъг нос и мустаци, която се продава за висок пост, и която се взема на сериозно. Инсталирана в политиката от мракобесната ДС, заедно с останалата фауна от ПП.
229
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не е лесно да си копейка. Хахахха. Супер лаф от политик. ПП-ДБ са на прав път.
228
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Браво на Лена. Ще гласувам за ПП-ДБ....
227
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кога Лена Бориславова и Николай Минчев ще бъдат съдени за фалшифициране на подписи от несъществуващо събрание на НПО, които са заверено от цвилещият Минчев и предоставени на държавен орган, вследствие на което Кирил Петков е получил висок държавен пост? Да припомним, че същият е дал декларация с невярно съдържание за да бъде назначен от Радев за министър на икономиката. Значи в България законите не се отнасят до ПП и Радев, който също нарушава конституцията. България не е правона държава.
226
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Искам да им гледам муцуните на Лена и Киро след като още 100 хиляди зомбита ги напуснат след изборите!
225
5
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
Естествено лена се хвърля в защита на Сорос!!
224
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нищо от тава дето е издърдорила Ленка не е истина , ние искаме да знаем на кои им се плаща от други държави да работят за интересите им , не Костя , той го ползва за гласонабиране , всички сте долни бoклyцu , елементарници и продажници за пари и позиции във властта ..
223
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вмирисаните общаци и таскиджии от всичко най мразят успели красиви жени. Това им напомня колко са пропаднали и с какви амортизирани лелки си лягат вечер.
222
5
 
9
 
! Отговори
Отвратен преди 1 седмица
Киро Т.ъ.пото, уби човек на улицата до Аксаково, на следващия ден преасфалтираха района на катастрофата. Защо бе Ленче(К)? А с Кирчо какво правихте в апартамента? Ти си за затвора.
221
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тая Лена е уникално куха .
220
5
 
11
 
! Отговори
Anonimen преди 1 седмица
Тази проста п-ка и всички грантаджии треперят за хляба си, защото освен да слугуват на чужди господари и да обслужват , чужди интереси , друго не могат да правят и ще умрат от глад, ако няма кой да им подхвърли някой и друг долар за да продадат не само страната си ,но и собствената си майка.
219
7
 
3
 
! Отговори
Смех преди 1 седмица
Ленче как е парапатчето? ПП неграмотни пред.атели.
218
3
 
5
 
! Отговори
морален стожер преди 1 седмица
От височината на парапета лена скочи на възраждане........за правилното количество копейки ще скача и ще подскача от възрожденец на възрожденец , ще ги опарапети , ще ги повтори и потрети без да и трепне окото.....или мустака , абе все тая важно е денгите да имат правилното количеаство.
217
10
 
9
 
! Отговори
Копейкин преди 1 седмица
Зае мястото на Сидеров винаги ще има 200-300 Хил слабо умни хора в България , които да гласуват за национални предатели и те влизат в тая ниша
216
8
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 1 седмица
А Копейката кога ще обясни защо в БРИКС има най - много операции за смяна на пола? Даже в Бразилия е по Здравна каса :)))))))))))) В Азия и на деца сменят пола - Индия.
215
3
 
9
 
! Отговори
Едни и същи преди 1 седмица
През годините се нагледахме на такима па-тки като тая с мустаците-почните ли ги-Любка Качакова, Веселка Драганова и какви ли не още ...
214
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
затова ще гласуваме за възраждане е така напук
213
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Цитат от една умна дама: "Другата причина, поради която не искат този закон е, че ако включат лампата, може да се окаже, че платените руски агенти на влияние са много малко. Защото бруталната истина е, че много от хората в България, които заемат проруски позиции, всъщност го правят безплатно."