Борисов: Мога да работя с всеки, който поставя държавата на първо място

ГЕРБ сме най-силни в сигурността и образованието, посочи лидерът на партията
23 сеп 2024 19:20, Красимир Ангелов
172
Борисов: Мога да работя с всеки, който поставя държавата на първо място

"Ние искаме да дадем гаранция и решения. Затова ние ще правим две неща по времена тази кампания, в което сме доказано най-силни – едното е сигурността", заяви в Боровец лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС.

"България в момента е най-сигурната държава, още върви инерцията от това, което направихме. Ако българите не заложат на ГЕРБ, релокацията ще започне – Германия, Холандия, Австрия, Унгария започват да затварят и каквото хванат вътре ще го връщат в България", заяви Борисов.

"В последните 4 години България е разграден двор, некадърни началници, колко момчета полицаи загинаха, Бог да ги прости. Това е тема номер 1, темата за сигурността", категоричен е Борисов.

Второто, нещо, което ГЕРБ е направил е образоването. За първи път има такова драстично увеличение на учителските заплати, и не само това, всичко, което направихме като финансиране и програми не мога да го изброя дори. В образованието сме изключително силни и ще надградим, заяви още лидерът на ГЕРБ.

"С всеки мога да работя, който поставя държавата на първо място. Новините започват и свършват в Пеевски. Нашите ще започват и свършват с образование, сигурност, саниране, инфраструктура", заяви още Борисов.

"4 години нищо не се случва. 1 година в София, 1 година във Варна нищо не се случва. Строи се метро, което ние направихме, проектирахме и финансирахме. Капиталовата програма на София не се изпълнява, защото те не могат да правят и пишат проекти", заяви Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от Политика
Назарян: Не повишим ли избирателната активност, няма да излезем от политическата криза
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
4
 
7
 
! Отговори
Въпрос за Тикви преди 3 часа
Защо северната тангента в София е като вафла натрошена?
101
4
 
6
 
! Отговори
ДЪЛЖИШ ПАРИ преди 3 часа
'Ивилин' си е чист мошеник както и Киро Брейка. Тия Тогедър са финансови гурута които на запад отдавна намериха начин как да ги канселират. Иначе трудно ги осъждат заради множеството вратички в закона, НО това не ги оневинява. Ако някой ти обещава определена парична възвращаемост базирана на фантасмагории е... МОШЕНИК. Точка. Аре баста.
100
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Паметник на Българин е направил в Русия. Ето още нещо ***:)
99
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Паметник на кан Котраг основателят на Волжка България бе издигнат в Самарска област на 12 януари 2023 година. По-конкретно той бе поставен в живописното село Ширяево, намиращо се на брега на река Волга. Паметникът е дело на известния български скулптор Дишко Дишков, който е изработил паметниците на кан Алцек в италианското градче Челе де Булгерия, както и на кан Аспарух в Исторически парк, близо до Варна. Организацията на този проект е осъществена от Фондация Въздигане.
98
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Времето му мина, как не го разбра до сега?
97
5
 
5
 
! Отговори
09 преди 3 часа
Ей,смешни неща разправя.Направи справка каква е средната заплата в София и каква е заплатата на повечето учители,особено на младите. Направили били.
96
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До 93: Заради такива като тебе България ще умре и няма да я има. Отиди и виж дали е стиропор, предател еничарю. Отиди и пипни и виж. Такъв камък не си виждал и на снимка.
95
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Това магистрали, заводи никнат навсякъде, спортни зали построихме, колко археология извадихме, където отида и ме посрещат като равен, уважават ни, на полицаите вдигнахме, на пенсионерите колко пъти, ами учителите, построихме им канализация в Горубляне, от Катар ни казаха колкото агнета произведете всички ще ви ги изкупим за долари, метрото разширихме от граница до граница магистрали, Камерън лично видя от джипката каза перфектно пазим мигрантите, Макрон дойде ми на учените вдигнахме, на селскост
94
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Ти така си лъгал хората за къщите, елате пипнете и после айде бягай викаш бе ***, ясен си ми мошеник такъв.То ти пише на челото .Такива като тебе Ивелине, ако не излъжат някой не могат да спят.СЕГА ИСКАШ ДА ИЗМАМИШ МАСОВО ДА СИ НАПРАВИШ ПАРТИЯ И В НС.Успех.Все ще се намериш.Прости хора в Бг има доста.
93
4
 
4
 
! Отговори
Калоян преди 3 часа
"Какво е направил Ивелин Михайлов за България ? Пич ти сериозно ли?" - eee построил си е някво бутафорно замъче от стиропор и трябва да ми пука за това ли? В България малко исторически забележителности ли има, че трябва да се прави някъв гьол на атракцион? Човека си гледа бизнеса, може да направи най-мн още един Софияленд и до там. Ако бях ларпаджия, живо щеше да ме вълнува тоз исторически парк ама уви.
92
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
до 83, той вече мина по пътя на конфронтацията, нали затова избухнаха протестите и беше намразен, затова сега избягва всякаква критика на Радев, но няма да получи подкрепа от Радев никога, нито от тези които са зад него
91
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
900 комикса за хан Крум примерно е подарил на деца живеещи в чужбина за да им разпали родолюбието. Ти какво си направил?
90
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Ако можеше всички които са във власта да изчезнат и на тяхно място да има истински политици които да милеят за страната. Ходят в Парламента със скъсаните дънки, дрънкат всякакви думи от трибуната, нивото е толкова ниско, че чак ти е обидно да ги гледаш и слушаш. Вече за всичко се плаща, толкова е опорочено.
89
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Какво читалище бе маллоумник? Издателство, издава стотици книги и подарява на деца в чужбина. Каква епоха умнико. Къде са тия хиляди измами бе? На телевизията на Нова и БТВ лиВярваш. Гласувай си за боко и живей щастливо няма проблеми.
88
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
В Свинефермата всички животни са равни, но трите прасета Боко, Тошо и Пеевски са на първо място и са най-равните животни! Слава на Тиранията на Свинския Триумвират! Свещенната Свинска Империя Чалгария над всичко! Цялата власт - на Триумвирата! Всички ще работите на четири крака! Четири крака добро, два крака лошо!
87
2
 
4
 
! Отговори
Пловдив преди 3 часа
Кратуната търси подкрепа знае какво го очаква и на тези избори . Герб ще изживее де жа вю на тези избори още 150 000 гласа отлив на електората им .
86
2
 
2
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 часа
Съвсем скоро ще има мазна пръйдня на Пеевски към Радев .
85
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Ами отчайвай се, 99% в Бг са отчаяни от тая демокрация и преход.То не случайно ви казвам - тая чалга демокрация накрая ще свърши за съжаление в чалга ДИКТАТУРА.
84
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
точно пък за борисов била важна държавата , дето нарича народа си "лош материал" "вие сте про сти"
83
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Тиквата напира да духа на Рундьо.