Костадинов и Цънцарова се сблъскаха, кой лъже, кой маже и кой плаче?

Костадинов: България е жертва на натиск още с влизането в ЕС
Обновена: 14 окт 2024 13:09 | 14 окт 2024 12:40, Инна Ангелова
209
Костадинов и Цънцарова се сблъскаха, кой лъже, кой маже и кой плаче?
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов и водещата на сутрешния блок на bTV Мария Цънцарова влязоха в словесен сблъсък тази сутрин. Причината стана темата от преди няколко години за ваксинираните депутати на "Възраждане". Именно Цънцарова направи репортаж по темата.

Костадинов настоя на няколко пъти, че имало глобена лекарка, защото влязла в "здравните досиета на моите деца" заради Цънцарова и разкрила лични данни.

Цънцарова отговори като показа решение на Комисията за защита на личните данни, което е в нейна полза - заради ковид ваксините, които били експериментална течност, което беше защитавано от политиците от "Възраждане". "

Не съм влизала никъде и никой не е глобен заради мен. Работата на журналистите е да не позволяват на хора като вас да разпространяват...".

Последва размяна на реплики:

Костадинов: Когато разбраха, че ви гостувам, гражданите поискаха чрез мен да ви кажат, че заради вас си гасят телевизорите, че минават на друг канал! Влезте и прочетете коментарите в мрежата за себе си, г-жо Цънцарова! Вие сте в конлфикт с мен и с "Възраждане". И дължите отговори за това, което направихте през 2021-ва, извършихте престъпление!

- Как се нарича човек, който лъже, г-н Костадинов?, отвърна му веднага Цънцарова.

И отговорът на политика бе светкавичен:

- Мария Цънцарова!

- Ще ме разплачете, г-н Костадинов!, отвърня тя и му каза, че може да напусне студиото.

Все пак разговорът продължи и по важни теми и политики, зад които стои "Възраждане".

“Преди 3 дни наша делегация беше в Берлин на среща с представители на “Алтернатива за Германия“, с които заедно учредихме европейска политическа партия “Европа за суверенните нации“. Там се договорихме да направим конференция, на която да настояваме за свикване на Конвент, който да обсъди последиците от “Зелената сделка“, заяви Костадин Костадинов.

Лидерът на “Възраждане” добави, че целта е да се преразгледат политиките на ЕС по отношение на “Зелената сделка” и на Парижкото споразумение за климата. “ЕС се опитва да постигне въглеродна неутралност, но същевременно в четири пети от останалия свят тези политики не важат”, каза още Костадинов.

Той даде пример в Африка и Азия, където постоянно се откриват нови ТЕЦ-ове.

Костадинов е на мнение, че ако не се преразгледа тази политика, ЕС ще стане конкурентно неспособен, а това означава висока цена на енергията.

“Политиката на ЕС е насочена към ограничаването на работата на атомните централи, България стана жертва на такъв натиск още с влизането ни в ЕС, което ни костваше закриването на 4 блока на АЕЦ „Козлодуй“, което ни донесе огромни загуби – над 20 млрд. лв.“, каза Костадинов пред bTV.

Той отново зачеркна и темата за присъединяването на България към еврозоната. Костадинов каза още, че към настоящия момент на нас Закона за референдумите не ни позволява да направим допитване за отказване от еврозоната.

“Ако има ниска избирателна активност, тези, които си продават гласа, ще определят състава на следващото Народно събрание. Тогава съставът или видът на следващия кабинет няма да има никакво значение“, каза Костадинов.

“Ние сами сме казали, че ще водим разговори само с нашите условия. Тези разговори вече ги проведохме както с ГЕРБ, така и с ПП-ДБ, така и с „Има такъв народ“, в рамките на този действащ парламент. Не срещнахме подкрепа за нашите приоритети, но всички искат да си говорят с нас и съответно ние говорим. Не сме готови обаче на компромис с нашите виждания и с българските национални интереси никога“, заяви председателят на „Възраждане“.

Костадинов допълни, че формацията на Делян Пеевски е единствената партия, която трябва да бъде изолирана, защото представлява най-сериозната заплаха за националната сигурност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още по темата: ЕСТЕЦЗелена сделка
Още от Избори 2024
При избори днес: ГЕРБ с 24,5% от вота, Възраждане и ПП-ДБ в тройката
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
6
 
17
 
! Отговори
Дзивко преди 4 часа
И двамата лъжат, единия че не беше ваксиниран, другия с достъпа до здравна информация, но с Костадинов за едно съм съгласен, като видя Цънцарова, сменям канала
29
13
 
23
 
! Отговори
пикаят газ преди 4 часа
Възраждане е втора политическа сила, и скоро ще отвее и ГЕРБ. Чудат се какво да измислят, сега се хващат за стари манджи за ваксините, ха ха ха
28
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Копейкин лъже да гепи партийна субсидия като Болен Сайдеров
27
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Сега аз не разбрах - ваксините помогнаха ли на някого? Ако не са /доказано/, защо да е лъгал Костадинов? И какво е това обединение на всички парламентарни партии, НПО-глашатаи и мисири от "свободни медии" срещу "Възраждане". Да не ги е страх от нещо?
26
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Коцето лъже като ц.....н...но бедата е, че има кой да го слушка
25
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
"заради вас си гасят телевизорите, че минават на друг канал!" Пхахахаха все едно описаха моето семество, явно в цяла България е така като видят очилатата орка от Властелина на пръстените.
24
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Църцърова не успя с провокациите си и накрая победител в дебата беше Костадинов
23
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Koпейкин пак на жени скачал... Ах да те срещна на улицата Копейкин, ах ако знаеш какво ти се пише...
22
3
 
9
 
! Отговори
дддд преди 4 часа
Опааааа! Ахтунг! Ахтунг! Сорсоидчето с ВПН-чето е тук! Хихихи
21
16
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Браво на Костдадинов, размаза продажната мисирика Цънцаров
20
18
 
21
 
! Отговори
ха ха ха преди 4 часа
Възраждане е втора политическа сила, ако ще и да си скъсате гьзовете тука да квичкате. А на следващите избори напролет са първи.
19
16
 
20
 
! Отговори
Mopcku_ преди 4 часа
Копейкин е добре познат на много варненци от години наред с лъжите, кражбите и пируетите му с различни полит.субекти (заради пари). Интересно е как убеди толкова народ? С жена му се разделиха съвсем формално, зада крадът "правилно".Той плюе срещу НПО-тата и взима пари за това, а жена му има НПО и краде от там.Цялата им партия е измамна, макар че лично познавам поне 1-г-н Д.Г.-общ.съветник, който също е джендър, но Копейкин иначе такива не толерирал. Е има ги в партията си. Приближени.
18
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Може и да не съм фен на Костадинов, но тая цънцарка е непоносима. Неприятна на вид, с непоносимо поведение в ефир. Все се чудя кой толкова и стои зад гърба, та я държат там. Отдавна вървят "комплименти" в медийното пространство за тая особа.
17
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Абе пари да има другото е пунта мара. Костадинов много добре си прави сметката и трупа пачки от глупостите, които приказва и на някои от които дори сам не вярва!
16
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Урсула похарчи 70 милиарда евро за безполезни ваксини, които после ги изхвърляха, а ГЕРБ, ПП, ДБ и ДПС продължават да и се кланят.
15
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Депутатите на Възраждане са ваксинирани до един.
14
29
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Копейкин ако каже Добър Ден значи навън е вечер.
13
20
 
39
 
! Отговори
Факт преди 4 часа
Възраждане бяха прави за ваксините и за маските и за цялата истерия околко Ковид измамата. Само те имаха смелостта да кажат истината.
12
13
 
7
 
! Отговори
дезинформатор преди 4 часа
Коя е тая? Никога не съм я гледал. А Костадинов какво прави в БТВ? И защо не и зададе въпроса, с колко колеги се е чуккалла досега? Аз ако бях на негово място, това щях да я питам, щом не е лично пространство. А и една крва какво лично пространство може да има, освен във WC?
11
22
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 4 часа
Копейката ако ще ГЗ да си одере, никога няма да стигне чичко му Волен 650000 гласа на избори :))))))))))))))))))))))))))))