Диана Дамянова: Пеевски надигра и ГЕРБ-СДС, и ПП-ДБ

Борисов трябва да направи правителство
28 окт 2024 10:31, Инна Ангелова
83
Диана Дамянова: Пеевски надигра и ГЕРБ-СДС, и ПП-ДБ
Снимка: БГНЕС

Сравнително повишената избирателна активност се дължи на факта, че нямаше голяма кампания и хората не успяха много да се ядосат, на мнение е комуникационният експерт Диана Дамянова.

Пред БНР тя сподели, че сега сме в ситуация, в която Бойко Борисов трябва да направи правителство. Според Дамянова, ако не успее опитът да се създаде правителство с ПП-ДБ, "преди да хвърли пешкира", Борисов ще се опита да създаде "насипно правителство", с широка подкрепа.

Експертът е на мнение, че още по време на “сглобката” е трябвало с малки стъпки да се върви към общи цели, а е стаило точно обратното.

"Пеевски ги надигра по нещо много просто – забърка тази бетонирана каша с ВСС и други мнозинства, която много дълго напред няма да можем да разсечем”, каза още Дамянова и каза, че ако ПП-БД бяха казали истината за “сглобката”, тя щеше да бъде приета от електората им, с огромен компромис. Разкриването, крачка по крачка, че те лъжат, доведе до срив на доверието.

"Те го правят с идеята, че са някакви месии и ние не сме дозрели до техните величави идеи, затова ще ни сервират слона на малки хапки. Но истината е, че българският народ е малко по-узрял от тях самите. Малко да се вземат в ръце и да знаят, че не представляват някакъв елит, който не може да бъде разбран и който може да манипулира хората си”, допълни Дамянова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от Избори 2024
ГЕРБ-СДС печели в 24 области, Пеевски взима три, а Доган и ПП-ДБ по две
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 минута
Руските олигарси и приятели на Путин- Абрамович,Ротенберг,Милер,Авен, Мордашов,Чорни, Дерипаска ,Микелсон ,Фридман и Викселберг са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!
80
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 минути
Шарлатани искали да спрат кражбите на ГЕРБ СТИГА С ТЕЗИ БЕЗПАМЕТНИ ЛЪЖИ ШАРЛАТАНИТЕ ЛАНСИРАНИ ОТ ЮРУК С АЛА БАЛА С ПРЕЗИДЕНТА С НАШЕ МВР С ПЛАТЕНИТЕ БОЖКОВИ ПРОТЕСТИ ОВЛАДЯХА БЪЛГАРИЯ И СЕ ЗАПОЧНА САБОТАЖИ ГРАБЕЖИ ЛЪЖИ СТАНИ ДА СЕДНА ОТВСЯКЪДЕ НИ ЗАЛИВАХА С ПЛАТЕНИ ЛЪЖИ ПОУСРУЖЛИВИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ПО САЙТОВЕ ИНТЕРНЕТ ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ АЛЧНИ ЗА ЛЕСНИ ПАРИ ВИЖТЕ СЕГА БЪЛГАРИЯ КАК Е НАНИКЪДЕ Е ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ШАРЛАТАНИТЕ ОМРАЗА НАСАЖДАНА ПОСТОЯННО ОТ ЕДНИ ДЕЖУРНИ
79
1
 
1
 
! Отговори
Жиката преди 26 минути
Много мигган купил Делянчо.Българите да му мислят ,колко мързела ще хранят
78
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 35 минути
До вгз - всъщност Пъ-Пъ са нещо като ***. Това са 5-6 души, впили се и смучещи тялото на остатъците от СДС, по-специално ДСБ! Дали не са едно кремълско прокси!
77
3
 
4
 
! Отговори
АМИ, ДА.... преди 44 минути
ШИШИ---- Е "СПАРТАК" ЗА БЪЛГАРИЯ!!
76
2
 
7
 
! Отговори
ШИШИ Е ВИЛИК, БЕ.... преди 46 минути
Видяхте ли как и с къв финт изкара Доган от сараите като варен *** и му гушна партийката- балансьор....ХАХАХАААА ...ИСТИНСКИ ТРАКИЕЦ !!!
75
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 47 минути
мафията си има държава, това виждам от резултатите
74
4
 
3
 
! Отговори
ШИШИ Е ВИЛИК, БЕ.... преди 52 минути
....АД И УЖАС ЗА. СОЦ-ВЪШКАРИТЕ И ***....ХАХАХАААА.....
73
1
 
7
 
! Отговори
НАЙ , МЕ КЕФИ.... преди 55 минути
...ЧЕ ДПС--НН, ВЛЯЗАХА ЯКО В ПАРЛАМЕНТА, И ОТ НАПРОЛЕТ ТЕ ЩЕ РАЗДАВАТ КАРТИНКИТЕ....ХАХАХА .....БЪДЕТЕ, ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРНИ....!!!!
72
1
 
7
 
! Отговори
Чугунолеяр преди 58 минути
Подценяването на политически опонент е по-опасно от подценяването на враг. Това че има хора с нелицеприятна външност не означава, че същите - макар и необразовани - нямат вроден интелект, съчетан с хитрост, коварство и комбинаторика. За пример, спомнете си Тодор Христов Живков - ***, необразован, но хитър и коварен. Да, Пеевски ги надцака всичките, защото те не познават уроците на историята в политиката или политическата история на България.
71
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Психологически има два типа поведение: некрофилно и жизнеутвърждаващо(по Фройд).Некрофилите(това по Ерих Фром, който е гениален еврейски психолог) обичат машините и не ценят живота. Дори чалгата е по-жизнеутвърждаващо от порасналите момчета, които са "убивали" виртуално в електронните игри и днес с джойстика убиват реално някъде по бункерите в ясно кои държави.
70
6
 
13
 
! Отговори
вгз преди 1 час
Това, което казва Диана Дамянова, не е вяно. ППДБ са големи мошенници. Народа трябва да ги изхвърли от изборите с камъни и дървье. Не вярвайте какво са написали.
69
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
След като се разправи с Доган и хората му, през 2025 г ще се разправи и с Боко и ще стане едноличен собственик на държавата - България ЕООД
68
6
 
5
 
! Отговори
Догодина преди 1 час
Радев ще направи партия и ще вкара 100-110 депутати и ИТН ще си управляват
67
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Надигра в смисъл надплати
66
5
 
8
 
! Отговори
Ха ха, преди 1 час
...и ще караме от избори до избори , докато ГЕРБ-СДС съберат достатъчно мнозинство , че да управляват сами! И без това Главчев се справя прилично , а и след две години Радев се оттича, и ако не успее с преврата, ще бъде разследван!
65
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Пеевски надплати другите, много ясно, че ще ги надиграе! Най-силната кампания беше неговата
64
1
 
12
 
! Отговори
Посолството : преди 1 час
Схемата Магнитски прави чудеса... От върл русофил Пра3340 се превърна в заклет евроатлантик :)
63
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Борисов ще направи това, което началника му Пеевски му нареди
62
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
БВП обаче не отразява сивия сектор, който е почти половината.