ГЕРБ-Пловдив се видя с победа още на първия тур

В най-лошия вариант отивали на балотаж с БСП
Обновена: 21 авг 2011 19:31 | 21 авг 2011 15:44,
179
ГЕРБ-Пловдив се видя с победа още на първия тур
Иван Тотев. Снимка: Архив, Булфото

„ГЕРБ има реални шансове да спечели още на първи тур местните избори в Пловдив”, това обяви лидерът на партията и кандидат за кмет на града Иван Тотев. Той се позова на социологическите изследвания до момента.

При евентуален балотаж прогнозата на хората на Бойко Борисов под тепетата е, че няма да се борят с кандидата на ВМРО-НИЕ и настоящ градоначалник Славчо Атанасов, а с номинацията на БСП – Георги Търновалийски.

„Проучванията сочат победа за ГЕРБ на първи тур или евентуален балотаж с БСП”, категоричен е Иван Тотев.

„Ние не виждаме основния си противник в лицето на сегашния кмет, основен противник за нас е БСП – на местно и на национално ниво”, каза още кандидат-кметът и лидер на ГЕРБ.

Пред журналисти той заяви, че от 4 години градът се намира в застой.

„Необходима е нова власт, която през следващите 8 години ще изключи БСП от управлението на Пловдив”, смята Тотев.

Така той даде знак, че ГЕРБ се готви да управлява Пловдив най-малко в следващите два мандата.

Специално за местните избори под тепетата ГЕРБ са съставили предизборен щаб с 40 души. Той ще е връзката на гражданите с партията.

„Една от основните задачи е да раздадем анкетни карти, с които ще проучим мнението на пловдивчани за това какво трябва да се промени в града и в каква посока трябва да се управлява Пловдив”, обясни шефът на щаба Димитър Цветков. Димитър Цветков, о.р. генерал от ВВС, който бе представен днес от Иван Тотев.

ГЕРБ ще заложат и на срещите си с представители на различните гилдии в Пловдив.

Местната предизборна кампания на ГЕРБ-Пловдив ще е съобразена с тази за президентските избори. Листата за общински съветници вече е готова, но се чака одобрението на Изпълнителната комисия в София.

Потвърждение, че ще спечелят изборите в Пловдив още от първия тур или в най-лошия вариант – ще са на балотаж с БСП, се очаква от други две социологически проучвания, които са поръчани от ГЕРБ.

В момента Пловдив се управлява от коалиция между ВМРО-НИЕ, БСП и представители на няколко по-малки партии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Благословен да бъде всеки пирон в ковчега на партията столетница!АМИН
133
7
 
26
 
! Отговори
ИЛИЯН преди 12 години
ХОРА НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ГЕРБ ТЕ СА СИ ЧИСТИ КОМУНИСТИ ОПИТВАЩИ СЕ ДА СЕ ПРЕБОЯДИСАТ ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ГЕРБ
132
7
 
20
 
! Отговори
ИЛИЯН преди 12 години
ПОВЕ4ЕТО ОТ ГЕРБ СЛЕД ИЗБОРИТЕ Ще БЬДАТ СЬДЕНИ ТЕ СА ПРЕСТЬПНИЦИ
131
8
 
18
 
! Отговори
venko преди 12 години
Интересно щом ГЕРБ са толкова "прозорливи" могат ли да видят колко ли още престъпници са издигнали за кметове? Хората със сигурност вече се притесняват от тази тенденция! Вярно, че всяка стъпка напред на ГЕРБ е последвана от поне две назад, но положението вече става наистина страшно!!!
130
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тва майните ги мислих за тарикати, ама и те ще се окажат *** като целокупното булгаристанско население.
129
18
 
9
 
! Отговори
100% победа за ГЕРБ преди 12 години
На кого бяха спрели Еврофондовете?Тия искат да си остане мизерията и ограниченността защото иначе няма кой да гласува за тях. Умен,честен,комунист - три думи,които НИКОГА не могат да се употребят заедно
128
7
 
27
 
! Отговори
kk до Иван преди 12 години
Иване,Иване и до всички тъпоъгълници като теб!ГЕРБ какви са,от къде дойдоха?"Лидерът" им още си пази "святата" Партийна книжка!За да я запази,напуснал "системата",като пожарникар!Макар,че след това покрай "Винету" се изучил и станал "Мутрафон"!Заобичал и "паричките",даващи ВЛАСТ във всички времена!Не казвам,че другите са по-добри,но ГЕРБ определено са си БКП!И всички областни и кметове,които са назначени от ГЕРБ,са БКП/ДС кадри!Малките "изключения" бяха освободени по незнайни причини!
127
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От лошото винаги има по- лошо, а и от доброто винаги има по- добро. Герб са и добрите и лошите, а БСП и сателитите и като РЗС,ДПС,ДСБ и т.н.са бедствие, което не трябва да бъде допускано в никакъв случай, дори и случайно.
126
3
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Всички партии в българия се командват и финансират от едно и също място така е било така и ще бъде докато гласуваме този театър ще продължава dox.bg/files/dw?a=b5b75b0fd8
125
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма закон който да регулира шашкънията на червените писарушки по форумите.
124
5
 
20
 
! Отговори
НЕМА БАЛАМИ преди 12 години
ТОЗИ *** ХИЧ НЕ Е ТОЛКОВА *** КОЛКОТО ИЗГЛЕЖДА.ЧРЕЗ КОВЧЕЖНИКА СИ ОТ В и К ЗАМ.ДИРЕКТОРА СПАРТАК НИКОЛОВ,ПРИБИРАТ СТРАШНИ ПАРИ- ДОБРЕ НАУЧЕНИ УРОЦИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ.МАЙКАТА НА ТОТЕВ БИВША ПАРТИЙКА/БКП,ПЪРВА ПРИЯТЕЛКА НА ИВАН КОСТОВ,НАТРУПАЛА МИЛИОНИТЕ ПОКРАЙ НЕГО,А ДРУГИЯ- СИН НА ПЪРВИЯ КМЕТ НА РАЙОН 'Тракия' ПО КОМУНИСТИЧЕСКО ВРЕМЕ.КАКТО СЕ ВИЖДА-ПАРИТЕ НЕ САМО НЕ МИРИШАТ,НО И НЯМАТ ЦВЯТ.ОТРОЧЕТАТА НА БИВШИТЕ НАСТОЯЩИ,ЗНАЯТ НАЙ-ДОБРЕ.И КРАДАТ ЗДРАВО ЗА ГЕРБ,КОЙТО"НЕ ЩЯЛ ДАРЕНИЯ"САМО ПРИБИРА
123
3
 
8
 
! Отговори
до 124 преди 12 години
Другарю Тодоров Преди време "в името на народа " беше мантрата довела толкова неприятности на България и населението и.
122
4
 
16
 
! Отговори
Христо Тодоров преди 12 години
ГОСПОДА САМОЗАБРАВИЛИ СЕ,НЕ Е ЛИ ПО-ДОБРЕ ТОВА ДА ГО КАЖЕ НАРОДА ?
121
20
 
5
 
! Отговори
до НОРМАЛНИТЕ преди 12 години
ГЕРБ както винаги до сега пак ще ги смачка на изборите. Нека си се пенят червените мутанти сега по форумите. Още малко им остана докато изтрезнеят завинаги след 23.Мечтите са безплатни какво толкоз .
120
0
 
2
 
! Отговори
Jitan преди 12 години
Накрая ще стане така:-Кой гласувал,гласувал....кюфтетата свършиха....и нашия човек е вече кмет!
119
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има само един начин бесепарите да помогнат на държавата и да осъществят своите изконни идеали за равенство и братство... - да се бръкнат в джобовете и да върнат заграбеното... - другарко Масларова, вие какво мислите?...
118
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Слаба държава- празна хазна. Алчни монополи, свирепи картели, високи цени на стоки и услуги и един отчаян и беден народ.Добре дошли в България, добре дошли в единствената бананова република, член на ЕС!
117
5
 
21
 
! Отговори
гражданка преди 12 години
Не виждате ли, че всички на наш гръб печелят. В момента пари крадат ГЕРБ и затова крадците трябва да бъдат изгонени не от властта, а от България. Като са толкова добри управленици да идат другаде в света, места колкото щеш, но крадците станаха много. Българският народ стана болен , тъжен и беден.
116
5
 
30
 
! Отговори
Shark преди 12 години
ГЕРБ - Пловдив ще духа супата още на първия тур, особено с този кандидат. Вече 2 години са на власт и работят против Пловдив, особето този, в качеството си на областен. Екак ще гласувам за тях. Няма да го бъде.
115
4
 
24
 
! Отговори
до 114 преди 12 години
А ти кефиш ли се на записите на нашия ПРЕМИЕР, както и на неговите министри и депутати. Или какво да не стават достояние на народа. Вижте какви ги върши този ГАМЕН БОРИСОВ и после ставайте зад него.