"Романът на една жена без качества", коя е тя?

Това е роман за желанието да напишеш роман
17 сеп 2024 13:50, Александър Попов
1
"Романът на една жена без качества", коя е тя?

"Романът на една жена без качества" е дебютният роман на Ралица Николова, който излезе под логото на издателска къща „Жанет 45“ и вече може да бъде намерен в книжарниците.

Коя е жената без качества?

Тя е една жена, която, докато се чуди дали да измие чиниите или да сготви за семейството си, сяда и започва да пише роман. Така на страниците с  момичешка непретенциозност и безпогрешна женска интуиция с много хумор и самоирония, оживяват нейните размисли за абсурда на баналното ежедневие и смешно-непредвидимите ситуации, които правят живота толкова пъстър.

Между кориците на тази книга оживява жена, която въпреки всички свои уж дребни и безсмислени терзания, въпреки своята неувереност, написва роман и доказва на себе си и света, че никога не трябва да се отказваме, а още по-малко да се подценяваме.

Едновременно с това книгата поднася втора сюжетна линия, която е същинският роман, който жената без качества написва. Това е една интригуваща и заплетена история, в която се появява отдавна изчезналият чичо Любо, който по много странен начин се оказва дълбоко обвързан със семейството на героинята. В тази история има неочаквани случки, много обрати и напрежение, което изненадва и задържа вниманието на читателя до самия край.

Това е книга за силата, за упоритостта, за желанието и за страстта към живеенето, които са единственото, което е нужно, за да бъдем.

Езикът на романа е жив и завладяващ като самия живот. А животът трябва да се живее талантливо.

Романът може да бъде поръчан и онлайн от сайта на "Жанет 45".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимна преди 1 ден
:)))) Единственото което е нужно,, за да живеем са парите. Иначе тая мухла нямаше да седне да пише книга, която да продава.