Баба Ванга и Нострадамус вещаят смъртоносна война в Европа през 2025 г.

Ванга твърди, че един ден Путин ще стане "Господар на света"
27 окт 2024 14:10, Нели Христова
162
Баба Ванга и Нострадамус вещаят смъртоносна война в Европа през 2025 г.

Нострадамус и баба Ванга предупреждават, че от следващата година в Европа ще има смъртоносна война.

Двамата мистици правят една и съща прогноза поотделно, като казват, че 2025 г. ще бъде трудна година за континента.

Нострадамус, френският астролог и лекар от 16-ти век, прави предсказанието в началото на 1500 г. Той пише, че "земите на Европа" ще бъдат въвлечени в "жестоки войни". И добавя: "Древната чума ще бъде по-лоша от враговете."

По същия начин Баба Ванга е изразява приживе загрижеността си за Европа. Тя също така предупреждава за конфликт, който ще "опустоши" населението на Европа.

Баба Ванга почина преди 27 години, припомнят от DailyStar. Тя бързо се превърна в култова фигура, тъй като няколко от нейните предсказания се сбъднаха. 

Ванга предупреди за атаките от 11 септември и руската инвазия в Украйна. Баба Ванга твърди, че един ден Путин ще стане "Господар на света".

Нейните предсказания продължават до 5079 г. – тогава тя твърди, че светът ще свърши напълно


Баба Ванга обаче твърди, че Европа ще "престане да съществува" до 2017 г., което не се оказа вярно. Тя казва, че ще се превърне в "пустош, почти изцяло лишен от човешки живот".

За атаката срещу Световните търговски центрове тя каза: "Ужас, ужас! Американските братя ще паднат, след като бъдат нападнати от стоманените птици. Вълците ще вият в някой храст и ще блика невинна кръв."

Тя също прогнозира, че 44-ият президент на САЩ ще бъде първият чернокож. Това се сбъдна с встъпването в длъжност на Барак Обама. Тя обаче добавя, че той ще бъде последният чернокож държавен глава за страната, което може да вещае победа за Тръмп на изборите в САЩ след месец.

Тя прогнозира още, че 45-ият президент ще бъде "изправен пред криза", която може да "събори страната". Наистина, Доналд Тръмп се изправи пред няколко проблема по време на управлението си, включително щурмуването на Белия дом във Вашингтон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от Звезди
Знаменитости, които разказха за абортите си, за да помогнат на други жени
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Ванга беше такъв човек, който се мръщеше когато при нея отидат обикновени хора с истински и важни проблеми. Много не им помагаше. Мрънкаше, арогантна беше. Най-много и харесваха трапезите с известни и богати. И срещите с тях. С комунистите от висшия ешелон. И с Людмила, с Гунди, с подобни. И нещастие носеше тази жена. И църквата и е някаква такава насила направена. Грешна. Като се сетя за Ванга, за мен това е олицетворение на злото. Шумна жена, вреслива.
63
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
П-у-ти-н е най-доброто, което може да се случи на Запада. Умерен лидер, предвидим и си държи на думата. Освен това винаги е искал да е в добри отношения със Сащ и Запада. Замислете се, цялата тази криза в следствие санкциите които НИЕ НАЛАГАМЕ се знаеше че идва, защото Русия много ясно заяви какво ще стане и върви по план. Ситуацията в Украйна в момента Путин я начерта още 2008 година в Мюнхен на срещата на върха на НАТО, когато гръмко беше обявено че Украйна и Грузия влизат.
62
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Йодът свърши народът е по бункери и мазета! Но важно е да сме оптимисти!
61
7
 
1
 
! Отговори
Купих танк и тръгвам преди 9 часа
Танк на старо от армията! Намерил съм и снаряди на черния пазар! Мисля скоро да го подкарвам и да ги подхващам нацистите! До Укрия все ще го закарам някак си!
60
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Не е много сигурно. А и Путин е стар за да бъде третия антихрист.
59
4
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 9 часа
Хахахахахахахахахах....баба Ванга от Петрич знае всичко след като умря 1996 година, а тогава още Путларах Акбар беше таксиметров шофьор в ГДР :))))))))))))))
58
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Гундяевските Християни вярват на врачки и гадателки. За тях това е православно и традиционно.
57
3
 
0
 
! Отговори
Метай атома бе преди 9 часа
Айде мЕтайте го вече АТОМа бе! Откога го чЕкам. Цяла студена война мина и все не идва пущината му. Метайте и дииа сд свършва вече тоя грешен свят!
56
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Аз виждам, че тук има много хора, които разбират от... Ванга. Тогава някой който много разбира, може ли да ми обясня как така... Уж Ванга била пророчица, ненамсикваси, решавала уж човешките житейски драми, въпроси и проблеми от сорта "Къде са ми ключовете за колата? -Абе, ти провери ли в задния джоб на панталона?", пък в същото време Ванга се е страхувала, щото не и е било известно дали от ЦК на БКП няма да и забранят да гледа! Как така, що така? Въй! Ни можИ! КаЙ чесНу!
55
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Ама Семейство Симпсън казват, че Камала ще спечели в САЩ. Значи Ванга не е познала.
54
1
 
18
 
! Отговори
Тръмпутин преди 9 часа
Бедни ми драскачи, даже поръчките си не можете да изпълнявате кадърно. Моя сродница по брак беше една от помощничките на Баба Ванга. (Имаше няколко такива помощнички.) Не може да се отрече, че Баба Ванга имаше странна дарба, знам за няколко печални случая, в които е предсказала нечия преждевременна смърт. Но има и мъ-ъ-ъничко проблемче - 95% от приписваните й приказки са измишльотини на безсъвестни хорица. Спрете се най-после, противно е.
53
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Оставете духът на Баба Ванга да почива в мир. Стига разпостранявате ЛЪЖИ от нейно име!!!
52
0
 
12
 
! Отговори
.... преди 9 часа
А тя знае ли че го е казала това?
51
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Всеки ден покоряваме нови дъна
50
2
 
9
 
! Отговори
Де по-леко, де! преди 9 часа
Не знам дали догодина ще има широкомащабна война в Европа. Дано не стане така. Също така, възможно ли е да се сбъдне и предреченото от Нострадамус за чyмaтa? През 21-и век възможно ли е тази болест да се окаже по-пагубна в сравнение със съвременните оръжия, с които разполагат държавите? Що се отнася до Путин, той никъде не е споменат. Баба Ванга казва, че "ще бъде вечна славата на Русия и славата на Владимир", но не уточнява за кой Владимир става въпрос, нито твърди, че има предвид днешна Русия.
49
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Путин и без Ванга си знае, че ще е господар на света...
48
2
 
38
 
! Отговори
Павел преди 9 часа
Пълни глупости и сеене на страх. Такива медии трябва да бъдат забранявани и съдени. Нищо такова не е казвала Ванга, а Нострадамус е толкова труден за разгадаване, че само може да се предполага. Мизерна медийка сте.
47
10
 
15
 
! Отговори
Глупости преди 9 часа
На руския актив Ванга! Путин ще стане нищо, каквото беше! Китайците няма да му позволят никой няма да му позволи! Господар ба света с икономиката на Испания
46
0
 
27
 
! Отговори
Българин преди 9 часа
Стига сте се подигравали с паметта на хората. Ванга никога не е говорила за събития с дати в бъдещето.
45
9
 
6
 
! Отговори
Психиатрия преди 9 часа
До УНИЖАВАМ русофилиЯвно докторите са отишли да гласуват и пак те изтърваха.