26 са новите случаи на коронавирус, 4 души са починали

В болница се лекуват 102 души, 14 в интензивно отделение
11 юли 2023 07:45, Елка Василева
30
26 са новите случаи на коронавирус, 4 души са починали
Снимка: архив, БГНЕС

Двадесет и шест нови случая на КОВИД-19 са били регистрирани през последното денонощие в страната ни, четирима души са починали, показват данните от Единния информационен портал.

Новите случаи са били установени след 1 815 теста (1,4% са положителни).

Броят на хората, починали в България след заразяване с коронавирус от началото на пандемията, е 38 436.

Хоспитализираните с диагноза КОВИД-19 са 102, от които 14 са в интензивно отделение.

През последното денонощие са били поставени 11 дози ваксини срещу КОВИД-19.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
4
 
5
 
! Отговори
За сведение на антив преди 10 месеца
Препоръките са 3 рнк ваксини за тези под 50 години без придружаващи заболявания. 4 ваксини за тези над 50 години. Това е! Ежегоден бустер на есен за възрастните. Стига плямпахте за ежемесечно бустер! Никой няма повече от 5 ваксини, дори старците ! А пък вие , неваксинираните, си боледувайте 3 пъти годишно докато се скапите, да ви дойде акъла в главата!
19
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
до Златена ; -Зад всичките ти дълбокомислени "умо"заключения прозира невярващо съжаление , че си се впрегнала на "загрижеността" на фармамафията и си станала опитно зайче , за което , разбира се , антиваксърите въобще на са ти виновни . Яд, не яд - прекарала си се ,сърди се на себе си ! Ама така е,когато оставяш мисловната дейност на други ! А и много ми е интересно как с маската свuркаш с уста или свuркането е от малко по-друго естество ?
18
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ковид смачква имунитета ти, доказано потиска имунитета и срещу други болести, които си имал или си бил ваксиниран. Зозо, зозооооо хич не се надявай на имунитета си. Тепърва ще видиш за какво става въпрос!
17
4
 
9
 
! Отговори
Уми преди 10 месеца
хахаха - Зозовкси разсъждения - имаш ти - дръжки - имунитет трудно се задържа при Омикрон - кой знае каквъв бълвач ти кръвната картинка, ама нейсе, да си кажеш
16
11
 
7
 
! Отговори
Уми преди 10 месеца
Ужас - още четирима антиваксъри - мога само да сведа глава и да кажа за тях или нещо добро, ако има или нищо - е нищо няма да кажа
15
12
 
6
 
! Отговори
Минчо Праз-а преди 10 месеца
ааа знаймИ ги такива като тебе - днес се подиграваш на Кунчев, а утре ще молиш Мутафчийски да те приеме и лекуват в ВМА - много такива ексемпляри имаше по пиковете - грачеха нелепости, а после се молеха да ги приемат в болницата, да има за тях свободно легло, че да им лекуват ковида
14
13
 
7
 
! Отговори
Златена преди 10 месеца
ееее - нямат ли край антиваксърските глупости - то гущери, чипове, къртене - имам чувството обач че сте се ваксинирали като ония от Възраждане и само лаладжийствате глупости, защото ви е Страх от КОВИД-а - пъзльовциииии - аз излизам смело навсякъде с маската - крачка на напред и си свиркам с уста
13
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Четирима антиваксъри дадоха фира. Кой ще пише по форумите лъжи? Не останаха...
12
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Четирима ангинаксъри дадоха фира.
11
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
4 души са починали ОТ КОВИД през Юли 2023та? *** ...аре е, *** пробит, нещо смислено да напишеш 1 път в живота си ?
10
6
 
11
 
! Отговори
Кажи бабо Буустер преди 10 месеца
ЕС последно публикуван месец на 2023 г. https://nsi.bg/sites/default/files/files/pages/covid/excess_mortality.gifНа графиката от Евростат, страните с висок процент на ваксинация, постигнат със принуждаване и сегрегация на неваксинипаните са някак неприлично по-тъмно оцветени. Там априлските бустерни "жеги" са най-смъртоносни. В България, ние победихме К19 още преди година.https://nsi.bg/sites/default/files/files/pages/covid/D_2_2023_W22.png
9
9
 
13
 
! Отговори
Под строй за бусттер преди 10 месеца
До 5: Аха. Сигурно, защото не се ваксинирахме е така. Абе тия с една доза Астра Зенека от преди 2 години или такива с по две дози от Модерна примерно пак от преди две години, набодени за първите варианти на вируса защо се водят ваксинирани за стъгмистиката? Бройката ли е важна на набодените или грижата за здравето? :) Умнокрасивите ги искам под строй на всеки три месеца да се бодат. Може и всеки месец!
8
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Отново неваксинирана България е най-зле в Европа.
7
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Още 4 жертви на антиваксърите. Съд и присъда трябва да има за страхуващите се да се ваксинират, като справедливо възмездие за починалите.
6
9
 
13
 
! Отговори
Австралия преди 10 месеца
Четирикратно ваксинираната Марион Карет от Куинсланд твърди, че е на десетата си инфекция с Covid, и се надява, че повече дози ваксина ще я спасят от 11.https://eugyppius.COM/p/quadruple-vaccinated-queensland-woman
5
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В Европа вчера са 80 нови случая. Най-много са в България и Хърватия - по 26. Починали има само в България - 4 починали и в Хърватия - 1 починал.
4
8
 
10
 
! Отговори
Ха Наздраве преди 10 месеца
Явно вече година след тримесечните бустери, трябва да премините към месечни бустери, след това към седмични бустери, след това към ежедневни бустери, след това към имплантирани устройства, които могат да дават непрекъснатите, животворни бустери, после облачни бустери, с най-точния софтуер и размер, но само срещу заплащане с криптовалута и.... бустер до дупка!
3
10
 
15
 
! Отговори
до Колега 2 преди 10 месеца
Колега, напълно те подкрепям! Аз обаче от месец смених тактиката - нощем къртя пейките, а сутрин се бустерирам. Ей го тая нощ пет пейки дадоха фира , а аз от 6 сутринта чакам пред пункта за ваксини да отвори и да се назобя с бустери.
2
11
 
12
 
! Отговори
ам'чи тъй де преди 10 месеца
Ееее, четирима на около 6 и половина милиона е капка в Световния океан!
1
10
 
21
 
! Отговори
Почти преди 10 месеца
Аха. Сигурно. Докога ще получавате пари, за да ни "информирате"? Отивам да къртя пейки, не издържам. Следобяд ще си набия 5-тия бустер!