Ръст на болните от COVID-19, 468 нови случая за 24 часа

11 са починили, 96 са постъпили в болница
Обновена: 31 окт 2023 08:08 | 31 окт 2023 07:30, Камелия Цветанова
44
Ръст на болните от COVID-19,  468 нови случая за 24 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

468 са новите болни от коронавирус за последните 24 часа, като 61,97% от тях не са ваксинирани, показват данните, публикувани в Единния информационен портал.

Делът на положителните тестове е 13%.

Починалите за последното денонощие са 11.

С тях броят на жертвите от началото на пандемията достигна 38 553.

Излекуваните за последния ден са 345, общият им брой от началото на пандемията е 1 278 819.

480 са хоспитализирани, включително 23 в интензивно отделение.  Новопостъпилите в болница за последното денонощие са 96.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
8
 
6
 
! Отговори
горд Ваксиниран преди 6 месеца
ваксинирах се и се бустерирах и преди седмица щеш не щеш бях сред банда антиваксъри - абе нема такв ужас ти казвам - кихат кашлят, дри6и им са, единия само вика "у, у, у ,у" и се почесва по главата докато буха кашлица и все още съм си здрав - благодарение на ваксините и маската - значи всичко си върши работата перфектно, а ония ми ти шушумиги сигурно още бухонтят
34
2
 
2
 
! Отговори
Абе незнам преди 6 месеца
Ама баси болките в гърлото имах 2 седмици,по скоро сливиците! Не минава и не минава,но аз съм катър- никакви лекарства и така! Но накрая си намерих бабин иляч и се оправих! Иначе съм против т.н ваксини! Травят ни отгоре,вижда се...,за какво говорим?!
33
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Най ме радва статистиката че на всеки няколко месеца опашките за бустери оредяват все повече .След всяка опашка за бустери след две седмици има опашка пред портите на св.Петър .И после пак ще ме обвинят че съм конспиратор. ХАХХАХАХААА
32
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
колко антиваксъри паднаха в капана на конспираторите и още и още поема тая черна дупка - ей го ей ся от обяд ще застъпи конспито с 10-те си поста с антивакс реторика
31
5
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 37 преди 6 месеца
Вирусът никога не е "убивал всеки", още по-рядко нанася постоянни или трайни последици. Вирус като вирус. Карахме го 2020-та - от четирима вкъщи, всички го караха леко. Ако е повторил - не сме и усетили. За повечето хора си е обикновена настинка. Какъвто е бил преди пландемията, т.к. ковид съществува години преди нея.
30
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Вирусът вече не убива всеки, но нанася тежки последици на организма дори и на млади и здрави хора, в никакъв случай не в настинка.Не се кара по-леко ако сте го изкарали.Ще стане настинка след няколко години да се надяваме до тогава се защитете с редовни ваксини.
29
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Абе вие ако се ваксинирате против грип септември, означава ли, че сте защитени доживот от грип? Ами не! Защо очаквате да сте се ваксинирали с АЗ или Джонсън например през пролетта на 2021 и да ви пази и зимата на 2023? Трябва годишен бустер. Иначе се "бустерираш" спонтанно с ново боледуване. Колко много боледувания ще издържиш? Индивидуално е. Не разбрахте ли, че няма оттърване от тоя вирус? Ще ни мори до края. Единственият ни шанс е да го изпреварим чрез навременна ваксинация. И мерки!
28
10
 
3
 
! Отговори
Свети Петър преди 6 месеца
Скоро ще почукаш на моята врата Сатана - и ще се молиш за ваксина и ще съжаляваш че не са ти поставили, както много преди тебе с молеха.
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ръст има при броя на починалите, и много леко намаление при броя на новите случаи. За последните 7 дни имаме 2145 нови случаи и 31 починали, а през предишните 7 дни имаме 2150 нови случаи и 16 починали. Първо място в Европа при починалите на човек от населението за последните 7 дни.
26
8
 
2
 
! Отговори
Загрижен Комунист преди 6 месеца
Другарки и другари, хората не носещи маски на закрити обществени места са срам за комсомолците. Граждани, разобличавайте нарушителите на обществения ред - Белене ги зове! Ние плюем на необразцовите антиваксъри.
25
3
 
8
 
! Отговори
до хитрокрасивите.. преди 6 месеца
Новата доза вече не е бустер а сезонна игла причиняваща инфаркти, инсулти, тромбози и турборак. Всеки има право дасе боде стига да е информирано съгласен, като тебе. Така това е сезонна факсина, но си остава генна терапия и е еднодозова. Така ваксърите сте се прекарали мнокократно с вирусния шип в милиони пъти по-висока доза. И нобеловата награда е за устойчивия метилиран псевдоуредин във модРНК. Така шипът е повече и за много месеци в сравнение с Ковид вируса.
24
13
 
7
 
! Отговори
Загрижен Софиянец преди 6 месеца
Трябва трябват мерки и по детските градини. Добре че ние случихме на нормална детска градина. Има ли сополевищи или болни деца ги връщат и правят проверки на входа. Учителките носят маски, абе нормални хора, не са някакви разхайманени антиваксмаскъри.
23
9
 
4
 
! Отговори
загрижен родител преди 6 месеца
няма ли да има някакви изисквания за училищата пак в връзка с Пандемията - децата си разменят ковид вирусите и трябва да се въведат мерки - това не с търпи
22
8
 
1
 
! Отговори
троянски ескадрони преди 6 месеца
https://arkmedic.info/genetically_modified_organons "Генетично модифицирани органони " - Д-р Ах Кан Сайед обсъжда неотдавнашните изслушвания в Сената на Австралия, които повдигат въпроси относно изпитването и класифицирането на ваксините с mRNA.
21
6
 
9
 
! Отговори
Брейка преди 6 месеца
Почти не останаха льохмани дето се бодат.
20
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Всички починали са неваксинирани. Ами да бяхте се ваксиранили. Аз си поставих новия бустер и сега съм супер- не бъди пр0ст анваксър, живей свободно с новия бустер.
19
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Какво стана с контранастъплението ?
18
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ахой общество Нелюбимо антиваксърско - още ли пъплите из форумите да бълвата жлъч и омраза - не ви ли писна бре мискини
17
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
хубаво е че има естествен подбор но по интелект.Бустеризирани м..р..а.т. като мухи и земята се самопречиства.
16
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"мерки" повече не е възможно да има. Поне 2/3 от хората този път ще откажат да носят "маски" за да "пазят" околните от лека настинка, от която дори не са болни.