Двама души с коронавирус са починали за денонощие

Новите случаи са 357
23
Двама души с коронавирус са починали за денонощие
Снимка: БГНЕС

Новите потвърдени случаи на COVID-19 в България са 357, при направени 2765 теста. Делът на положителните резултати е почти 13 процента, сочат данните на Единния информационен портал.

Починали са двама души с потвърдено заразяване с новия коронавирус, с което броят на жертвите на болестта в страната достигна 38 555.

През последното денонощие са излекувани 777 пациенти с ковид.

Хоспитализираните през последното денонощие са 65. В болници са 451 души, от които 26 са в интензивно отделение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Анонименпреди 1 ден 2 4никой не те кара да се бодеш - толкова ли п4ост. Само сатанисти са ви в празните кратуни - имам новина за тебе - ни-ко-й не се интересува от празната ти тиква...............И ОТ НАБОДЕНИЯ ТИ ГАЗ , СЪЩО. :))))
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Спадааааааа! Как ли изтървахте такава новина! Я се засрамете! Хахахахаха
11
1
 
2
 
! Отговори
ПорЦелан преди 6 месеца
Те че са имали вирус е ясно, но от какво са починали? Може и автомобил да ги е блъснал?
10
1
 
1
 
! Отговори
антишмъксър преди 6 месеца
ЦИТАТ: "Ахой, общество НЕлюбимо антиваксърско! Ковид стъжни живота на милиарди, а вие продължавата да бълвате змии и гущери - ЗАСРАМЕТЕ се и си сложете МАСКИ!"отговор: ЧАК ДА СЕ НЕ НАЧУДИ ЧОВЕК КАК НИЕ, ГЛУПАВИТЕ АНТИВАКСЪРИ СМЕ ВСЕ ОЩЕ ЖИВИ!!!
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И кой щам е идентифициран мустакатата утяйка и козята брадичка ще кажат ли
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
никой не те кара да се бодеш - толкова ли п4ост. Само сатанисти са ви в празните кратуни - имам новина за тебе - ни-ко-й не се интересува от празната ти тиква.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
гаврата и издевателствата над Човечеството, продължава с този дирижиран от глобалистите комунистки паразитки сатанисти цирк ковид, докато не видят всеки набоцкан и на колене няма да мирясат тези психясали глобалистки, ще намират нови и нови "вируси"само да принудят да правите това което те искат, защото за тях сте едно нищо..
6
2
 
1
 
! Отговори
аз преди 6 месеца
Do 9.. Не вземат, не бой се, няма да забогатеят. И не има пука за *** като тебе. Затова като се тръшнеш търси врачките.
5
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ахой, общество НЕлюбимо антиваксърско! Ковид стъжни живота на милиарди, а вие продължавата да бълвате змии и гущери - ЗАСРАМЕТЕ се и си сложете МАСКИ!
4
3
 
8
 
! Отговори
5G преди 6 месеца
а докторчетата още ли вземат допълнително по 1000лв на месец за борба със страшния вирус? За един приятел питам да не вземе някой да си помисли, че внушавам разни идеи като например: Всичко е дирижирано за налагане на икономически мерки срещу масите до степен пълното им обедняване. Подхранват се само определени соц. прослойки и бизнеси, които да бъдат защитени от механизмите на Системата- инфлация и девалвация(не може лева да е стабилен ако валутата, за която е вързан се обезценява)
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А от лабораторния вирус ковид колко пострадаха?А с ваксините?Нима и това не е престъпление срещу човечеството?К-карантина;О-Оруел "1984"(четене,изучаване и прилагане);В-вoйнa;И-Израел;Д-Дявола идва.Хората са едни такива...бездушни и странни.Не са както бяха преди 3 години.
2
3
 
9
 
! Отговори
Биологично ОРЪЖИЕ преди 6 месеца
Очаквана продължителност на живота за 1-5 пъти инжектирани мъже от Обединеното кралство сравнена с 80 г. за неваксинираните: 1 инжекция лишава 30-годишните мъже от 13 години 2 инжекции лишават 30-годишните мъже от 18 години 3 инжекции ограбват 30-годишни мъже на 20 години 4 инжекции ограбват 30-годишни мъже на 23 години5 инжекции ограбват 30-годишни мъже на 24 годиниТова е цената, която плащате за това, че се доверявате на телевизора.
1
3
 
8
 
! Отговори
силно замислЕна преди 6 месеца
Ех, завалийките!