34 са новите случаи на коронавирус

Починали с COVID-19 няма
15 фев 2024 06:30, Александър Попов
33
34 са новите случаи на коронавирус
Снимка: БГНЕС

Новите случаи на COVID-19 са 34 за последното денонощие, които са открити с 1704 теста. Делът на положителните резултати е 2%, сочат данните на Единния информационен портал.

Починали с коронавирус няма.

Излекуваните за последното денонощие са 15, броят на активните случаи е нараснал до 7954. 199 от тях са хоспитализирани, включително 34 в интензивно отделение.

Броят на новопостъпилите в болница за последния ден е 10.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
колко глупава е последното изказаване - изключително луд човек
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вътре и върху човешкоъо тяло на всеки има повече бактерии и микроорганизми отколкото броя на клетките по тялото. За байното, което казва, че щяло да се зарази, ако не го боцнат няколко пъти ще кажа, че ние всички сме заразени с почти всичко, но имунната ни система успява въпреки нашествениците да ни поддържа живи и здрави. Никоя отрова боцната Ви не помага на имунната Ви система, а я подтиска и сте до там. Ха честито!
25
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Болестта "Х" - болестта на ваксинираните. Факт!
24
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Неостър, но упорит. Финландия има 49094 починали през 2008 година и 54527 починали през 2018 година. Увеличение от 11,1% за 10 години, като това е преди пандемията. От 2004 досега броя на починалите във Финландия нараства
23
4
 
2
 
! Отговори
Помним! преди 2 месеца
До Анонимен "технология която се използва за ковид ваксините беше предназначена за ваксини против рак" --------------- те ако искат и срещу хемоороиди могат да я предназначат, фактите са, че медицинските изследвания върху хора бяха на практика никакви! Че и самите те признават в интервюта, че ако не беше наречена "ваксина", а носеше истинското си име "генна терапия" никога нямаше да бъде одобрена за масово тестване на хора!
22
4
 
3
 
! Отговори
newsflash преди 2 месеца
И който е изпуснал новината от тия дни - оказва се, че в човешкия микробиом има бактерии, които биват "инфектирани" от експерименталната генна терапия и в последствие също започват да произвеждат спайк протеин. Хихихи, изненада след изненада за чинно навапцаните уфтсе!
21
4
 
2
 
! Отговори
Честито на печеливши преди 2 месеца
До Анонимен "мРНК се разтваря и изчезва като си свърши работата" --------------- хихихи, надай се булка за разтворимо мрна! Твърдение - нанолипидите съдържащи мрна остават само в делтоидния мускул - ЛЪЖА! мрна няма как да промени днк-то - ЛЪЖА! мрна - се разтваря и изчезва за кратко време - ЛЪЖА! Всичко тези твърдения са доказано ЛЪЖИ! Нанолипиди се намират из всички органи! Доказано мрна се обратно транксриптира в днк! "ваксинационен" спайк протеин се намира в тялото месеци след инжекцията!
20
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бабката с маската да не умрЕ внезапно, че не сте качили снимката й?
19
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Локумчо - мРНК се разтваря и изчезва като си свърши работата - можеш ли да загреш тогава ако се заразиш с вирус колко повече елементи от вируса навлизат в теб и остават, но май не вдяваш. А и ти наясно ли си че тая технология която се използва за ковид ваксините беше предназначена за ваксини против рак. Компанията "Сийджен" закоято говориш използва технология с антитела, насочени към раковите клетки, като не засягат здрави клетки - как мислиш се насочват -мРНК
18
4
 
3
 
! Отговори
А от себе си преди 2 месеца
Не можете да го изтриете мРНК за цял живот сте заложници на Биг Фарма. Файзер си купи противораков разработчик за 40 милиарда. Модерна си купи подобен за един милиард. Яко пране на пари.А Байънтех е основно противораков разработчик. Познайте каква пандемие чака ваксаните офси.
17
4
 
4
 
! Отговори
гумичка преди 2 месеца
ама ти вярно си много т_п и упорит антиваксър - де да беше толкова настоятелен и с носенето на МАСКА
16
4
 
3
 
! Отговори
трийте мРНК КАРЪЦИ преди 2 месеца
https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Excess_mortality_-_statisticsПрез ноември 2023 г., 32 345 допълнителни смъртни случая в ЕС. В пет държави не е регистрирана свръхсмъртност: Румъния (-7,9 %), Малта (-5,3 %), България (-2,9 %), Хърватия (-1,3 %) и Словакия (-0,2 %)., най-висока е свръхсмъртността във Финландия (40,5 %), Австрия (20,2 %), Нидерландия (18,7 %) и Швеция (16,5 %). За сравнение, октомври 2023 г. най-високи нива са наблюдавани във Финландия (19,2 %), Кипър (19,0 %), Ирландия (17,9 %) и Нидерландия (15,3 %).
15
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
антиваксърите и тия които не спазват поне някаква минимална здравна хигиена на общуване ни унищожиха и в буквален и в преносен смисъл - заради тях загинаха близо 40 000 българите и понеже те най-много пълниха болниците и продължават да ги пълнят и да висят по лекарските кабинети и се дадоха стотици милиони за лекуването им и продължават да се дават
14
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Осигуровките ни ги източи бялата мафия. По телевизията показваха едни сестри от спешната как се караха за бонусите. Нагли, ама и прости.
13
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
200 антиваксъра лежат в болниците и точат нашите осигуровки.
12
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
антиваксъре - това няма нищо общо с мРНК, а с КОВИД - но чукча писател - не читател
11
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
аххаах - знам една друга отнасяща се за антиваксърите - "на зло куче - зъл КОВИД"
10
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Народа е казал и "маската е най-добрият приятел на човека"!
9
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ахой, общество НЕлюбимо антиваксърско - много сте намалели нещо, явно ковид ви ударил и сега знаете закакво става въпрос - "не питай антиваксинило, ами питай патило" е казал мъдрая народ
8
7
 
20
 
! Отговори
Айде преди 2 месеца
Стига с тоя ковид. Взеха парите за цялата тази истерия, спряха Мариците, сега здрави ще работим и ще плащаме. Водят ни какви ли бежанци, които и те не искат да са тук.