Как да разберете, че ви трябва развод?

Има няколко знака, които не трябва да пропускате
8 сеп 2019 19:58, Иванка Гъркова
35
Как да разберете, че ви трябва развод?
Снимка: Pixabay

В началото на една връзка всичко е идеално, но след това идват проблемите. Дали заради привързаността към другия или силни чувства, много мъже и жени не се решават да сложат край на брака и поискат развод. Това води до непрестанни караници, но понякога и до неочакван обрат. 

 
Ако обмисляте да подадете молба за развод, не бързайте при взимането на решението, а "претеглете" предимствата и недостатъците на вашата връзка. 
 
Ето 6 знака, които ще ви насочат към края на брака:
 
 
1. Непрестанни караници
 
В един момент скандалите стават част от ежедневието на семейната двойка и започват да натоварват прекалено много. Ако се карате за дребни неща почти всеки ден и трудно може да намерите консенсус, то не се заблуждавайте, че за в бъдеще нещата ще се променят към по-добро. Никой не обича да живее в непрестанни кавги. 
 
2. Двойка без деца
 
Има партньори, които искат да си поживеят и отлагат създаването на потомство за по-късно. Но когато мъжът или жената не са показали по никакъв начин, че искат да имат деца, по-добре е да се разведете и намерите някой, с който да изградите здраво семейство с наследници. Правилната половинка ще обсъди с вас този въпрос. 
 
3. Лош секс
 
Когато правите секс все по-рядко, трябва да се замислите, че отношенията ви отдавна за изстинали. Интимният контакт между двама души не е най-важното нещо, но е показателен за един брак. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: бракзнациразвод
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахааа... Имаме ги повечето симптоми! Освен това в 80% от времето не мога да я понасям. Това наистина ме подсети чентрябва да се разделим. Благодаря!
7
1
 
7
 
! Отговори
Иванке Гъркова, преди 4 години
Ти някога била ли си омъжена?
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всяко второ семейство у нас е разведено Официално - 47% Рекордьори са в Белгия - 87 %
5
2
 
24
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Ако си женен и си на 25-40 и правиш секс с жена си по малко от колкото твойте родители значи с брака ти е свършено!Има само едно по лошо ако твойте баба и дядо правят повече секс годишно от теб!
4
3
 
36
 
! Отговори
1234 преди 4 години
С жена ми в последната година сме правили 2-3пъти секс и то по моя инициатива.Явно за 9 години съм и омръзнал и не иска никакви интимности с мен..Ще я трая още малко и май ще търся друга и тя да си търси друг..Жалко за детето ни..
3
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Понякога и след разводите придължават проблемите при много от бившите партньори относно финанси, имоти, грижи и отговорности за децата. При всяка двойка нещата са различни.
2
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако спите повече със съседката...
1
2
 
18
 
! Отговори
Шнорхел преди 4 години
Не ми трябва.....имам го;))