Журналистът Огнян Стефанов: Може би дължа живота си на Брендо

Евелин Банев се втурнал да му помага при побой
30 юни 2024 21:00, Нели Христова
29
Журналистът Огнян Стефанов: Може би дължа живота си на Брендо
Снимка: БГНЕС

"Травмите бяха ужасно тежки, кръвозагубата огромна", Това си спомня пребитият преди 16 години журналист Огнян Стефанов. Той беше нападнат минути след среща с Брендо. Стефанов разказа, че по време на побоя е чул как Брендо се е включил и допълни, че може би му дължи живота си. Стефанов смята, че е бил удрян с чукове и винкели.

Точно преди 16 години името на Брендо се появи след новината за бруталния побой, а Евелин Банев влязъл в юмручна схватка с биячите на журналиста.

Стефанов разказа в предаването "На фокус" по "Нова", че във въпросния ден, пред столичен ресторант, е бил пресрещнат от група мъже, които са го попитали дали той е Огнян Стефанов, след което са го нападнали.

По-късно е разбрал, че Банев дори е имал травми. "Неговата намеса във всички случаи е отклонила част от вниманието към мен, логично е да си помисля, че му дължа живота си. Дали е така или не, не мога да кажа", допълни журналистът.

Стефанов поясни, че не са приятели с Брендо, виждали са се няколко пъти.

"Алексей Петров ме заплашваше", каза той и допълни, че смята, че точно Петров е организирал срещата в ресторанта, пред който журналистът е бил пребит от бой.

"Затворът не е място, в което човек може да спаси кожата си", така коментира Стефанов факта, че Евелин Банев се предаде доброволно.

Журналистът сподели, че от дълго време се опитва да не си спомня за случилото се преди години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от Русия
Смъртността на младите мъже в Русия се е увеличила двойно за година
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
Щъркел преди 1 ден
Обикновено който плаща музиката, той поръчва и изпълнението! Най- логично е точно Брендо да е поръчал да пребият жабата. Как така Стефанов изведнъж стана почитател на Брендо...Тая жаба взе да кряка фалшиво...
24
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Беше пребит от бандата с чуковете на Любо Гребеца, който изпълняваше мокри поръчки на Асан Юмеров (Алексей Петров) , който беше истинския шеф на ДАНС тогава по поръчка на Гоце Трипера, Т.н президент на злополучната ни България
23
0
 
13
 
! Отговори
Медал му дайте преди 1 ден
Браво бе. Медал му дайте на тоя наркотрафикант, дето ни надухте главите да повтаряте как доброволно се предал , и какви добри дела е вършил, и как сам дошъл да си отслужи полагащото му се време в затвора... А колко деца е погубила дрогата му .... срамежливо мълчите. Що ли ? Да не се каните да го пускате предсрочно.. или "изненадващо" ще го помилва съвсем скоро нашия добър президОнт ? По примера на вицето ген. Марин дето цял мандат мълча а накрая "помилва" над 2000 свои хора престъпници...
22
1
 
4
 
! Отговори
Ббб преди 1 ден
Ама Брендо случайно е минавал от там и се е намесил ли..
21
1
 
12
 
! Отговори
ЧОВЕКА НЕ ЧИЙТВА преди 1 ден
Хващат го, че е мафиот от мащаба на Ел Чапо и си отива да си излежи присъдата. Това е достойно - хванали са го и не лъже, отива в затвора и казва "Да, вие ме разкрихте, идвам да си излежа присъдата" - това е достойно и този Брендо изглежда че е истински престъпник, който говори истината, а не като Бойко, който е престъпник, дето никога не е виновен за нищо. Въпреки че срина България.
20
2
 
3
 
! Отговори
Логика преди 1 ден
Явно Брендо е човек на КГБ - тук всички руски клакьори го хвалят неудържимо, явно е заслужил човекът, скоро почетен знак ще му дадат за вярна служба.
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
А то като собственика истинскиа на днес бг дето го биха мутрите от варна нали?
18
0
 
10
 
! Отговори
Брей, преди 1 ден
...да се не надяваш, колко фенове на Брендо? Пък и го сравняват с Борисов, да не повярваш? Толкова ли сте наивни да не ви мине пред акъла, че дълго време са вървяли преговори, преди да се предаде? Нещата предварително се знаят, стъпка по стъпка!
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Стефанов беше една от двете медии, които усърдно разпространиха новината за умрелия Путин миналата година. Дори даваха подробности как е умрял. Преди това пък често в жабешкия сайт пишеха нещо от рода "Петков и Василев не отговориха дали ще правят нова партия". Всичко беше платена реклама на Петков и Василев, а сега видяхме докъде ни докараха. Сега може би иска да каже, че са го били, а той е бил невинен
16
4
 
7
 
! Отговори
ДОСТОЕН БРЕНДО преди 1 ден
ОСЪДЕН ОТ БЪЛГАРСКИ СЪД - ЧОВЕКА ОТИВА ПРЕД ЗАТВОРА И КАЗВА "ИДВАМ ДА СИ ИЗЛЕЖА ПРИСЪДАТА". ТОВА Е ДОСТОЙНО. БОЙКО ЗАПИСВАЙ СИ.
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Парите на европейските богати наркомани са отивали за така желаните от нашите либертарианци инвестиции в туризма, който е основен отрасъл, работодател и повишаващ Брутния вътрешен продукт на България. България само е печелела растеж и просперитет от дейността.
14
4
 
11
 
! Отговори
ОГНЯН СТЕФАНОВ преди 1 ден
БЕ ПРЕБИТ ПО ПОРЪКА НА ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ > ОГНЯН БЕ ПИСАЛ В САЙТА "ОПАСНИТЕ НОВИНИ" ЧЕ СЕДЕФЧО Е ПРАВИЛ СЕКС С 15-годишна УЧЕНИЧКА ОТ СТАРА ЗАГОРА, КОЯТО му Е ЛЕПНАЛА ТРИПЕР
13
6
 
13
 
! Отговори
Достойни българи преди 1 ден
Не знам дали Алексей Петров беше по-достоен или Брендо. Обаче Бойко не може да им стъпи на малкия пръст по достойнство.
12
4
 
8
 
! Отговори
ЕВАЛА БРЕНДИЧКА преди 1 ден
Осъден, отива да си излежи присъдата, без да бяга. Браво на Брендо. Достойно поведение.
11
8
 
5
 
! Отговори
Свобода за Брендо преди 1 ден
Евала на БРЕНДО! Очевидно е невинен и трябва да се пусне незабавно!! Ако трябва ЩЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ПРОТЕСТИ!!
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Четирите власти ще ни изиграят сцената от филма "Парфюмът".
9
0
 
1
 
! Отговори
соки преди 1 ден
така е
8
4
 
11
 
! Отговори
Браво на Брендо преди 1 ден
Осъден, отива пред затвора и се предава, вместо да бяга. Това е достоен акт. А Бойко даже не иска да го разследват - това вече не е достойно. Ако си пич - отиваш на съд и се защитаваш. Но Бойко Борисов явно не е пич.
7
8
 
6
 
! Отговори
БРАВО НА БРЕНДО! преди 1 ден
Брендо отиде да си излежи присъдата. Това значи че е много морален и достоен - минал е съд, минал е присъда, осъден, отива доброволно да си излежи наказанието. Като шеф Токев - ДОСТОЙНИ МЪЖЕ. БРАВО!
6
4
 
2
 
! Отговори
Божков е по Достоен преди 1 ден
Много достойни станаха червените олигарси