Три зодии, които ще възродят стара връзка

Нептун стана ретрограден на 2 юли
4
Три зодии, които ще възродят стара връзка
Снимка: iStock

На 2 юли Нептун, планетата на мечтите и илюзиите, започва своето ретроградно движение, което ще продължи до 7 декември. Това е време, когато всеки знак от зодиака може да съживи желания, които са останали встрани или са потиснати в миналото.

За три зодии този период ще има особено значение по отношение на любовния им живот. Личностите от тези знаци могат да използват тази енергия, за да вдъхнат живот на връзки, разпаднали се по една или друга причина.

Разбира се, не всеки наш бивш партньор заслужава повторно приемане в живота ни. Все пак е хубаво да знаете, че опцията е налице точно това лято. Използвайте разумно магията на ретроградния Нептун. Не всеки получава втори шанс за любов!

А ето и кои три астрологични знака ще се възползват най-много от този период:

Лъв

Сексуалните искри между вас и ваше бивше гадже ще пламнат отново този юли. Това вълнение идва благодарение на движението на Нептун назад през вашия 8-и дом на интимността. Да останете извън прегръдките един на друг ще бъде практически невъзможно. Привличането между вас ще бъде твърде силно. Не се изненадвайте, ако сте преследвани от ярки сънища за този човек от миналото ви, преди той самият да се появи отново в живота ви.

Цялата  статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bgс

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ретрограден нептун
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лена мустака и Просто Киро баджанака :)))