6 идеи за октомврийски маникюр

Какво да изберете за този изцяло есенен месец
3
6 идеи за октомврийски маникюр
Снимка: iStock

Първият изцяло есенен месец официално настъпи, а с това дойде времето и да помислим за подходящ маникюр. Колкото и да не ни се иска, ще трябва да се сбогуваме с ярките нюанси, картинките на палми и плажове, пастелните дизайни. Те остават в миналото или като вдъхновение за следващото лято, а на тяхно място се настаняват по-тъмните, леко страховити и мрачни нокти. Това обаче не означава, че есенните маникюри са по-малко елегантни от летните. Напротив.

Есента предлага множество опции, от които да избирате и експериментирате. Може да оставите ноктите си в един цвят, да решите да нарисувате флорални мотиви, листа или природни картини, както и да разнообразите класическия френски стил. Хубавото на този сезон е, че съчетава уюта с елегантността, създавайки едно прекрасно артистично платно върху пръстите ви.

С настъпването на октомври вече започваме да залитаме към по-топлите тонове като оранжево и червено, както и към сезонните акценти като тикви и паяжини. С други думи – този месец не може да се оплачете от липса на идеи за маникюр.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: есенен маникюр
Още от Свободно време.
5 модела обувки, които ще носим през есента
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Oт Cт. Muxaлeв cъщo мoжeтe ga noчepnuтe uнтepecнu ugeu...
2
2
 
3
 
! Отговори
Ze nigmar преди 1 час
Лудостта на звяра...:)))
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Това с очите какво трябва да е