Плодови нокти - още идеи за летен маникюр

Вкусни, красиви и стилни
26 юли 2024 18:23, Дарена Найденова
0
Плодови нокти - още идеи за летен маникюр
Снимка: iStock

Лятото е любимият ни сезон не само заради топлото време, но и заради изобилието от плодове и зеленчуци на пазара. Обиколката из местните пазари понякога е терапията, от която имаме нужда, осигурявайки ни спокойствие и разнообразие, като в същото време ни помага да се заредим с необходимите продукти, пълни с полезни хранителни вещества, витамини и минерали. А сега всичко това се пренася и върху ноктите ни.

Хейли Бийбър отново успя да създаде тенденция без дори да се опитва. Този път тя вдъхнови своите последователи да погледнат настрани от традиционните летни маникюри с морски вълни, пясък и залези за сметка на по-вкусни и стилни дизайни. Ноктите от пазара или ноктите за пикник включват малки дизайни на различни плодове и зеленчуци с обикновена основа и карирани шарки. Тази тенденция е свежа и минималистична, подходяща за всяка дама, която не иска нещо фрапиращо и набиващо се на очи.

Без значение от вашия стил или цветови предпочитания, плодовата тенденция е напълно адаптивна към вашия личен характер. За да ви е по-лесно при следващото посещение в салона, ние ви предлагаме няколко идеи, от които да избирате.

Плодови нокти за лятото вижте в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: летен маникюр
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари