8 модни тенденции за хора, които притежават класически стил

Когато не обичате натруфеността и прекалено ярките цветове
2
8 модни тенденции за хора, които притежават класически стил
Снимка: iStock

Като човек, който се опитва да влее класически стил в своите навици на обличане и пазаруване, винаги ми е трудно да намеря добър баланс между това да изглеждам актуална и вечна. С течение на времето обаче научих, че всеки сезон винаги има шепа основни артикули, които са в тенденция, без всъщност да са твърде модерни. Някои от популярните дрехи са модерни и сякаш магически изчезват след няколко седмици или месеци, докато други се връщат отново и отново, което ги прави много по-добра инвестиция.

Това важи особено много през лятото, когато всяка година неизменно десетки основни артикули се появяват в магазините, в социалните мрежи и по улиците. Някои са по своята същност класически, докато други толкова бързо се изтъркват, че дори понякога не можем да стигнем до закупуването им. Но днес сме решили да се съсредоточим върху първите.

Ако се чудите как да създадете капсулен гардероб за това, а и за следващите лета, ние сме насреща. В разгара на сезона все още имате време да подобрите още повече стила си, но без да харчите излишни пари. С нашите ценни съвети ще си съставите списък, който да ви помогне за по-лесното оформяне на стил и ще ви даде възможност да спестите средства от пазаруване на стоки, които бързо-бързо ще излязат от мода.

8 летни тенденции за хора с класически стил можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: летни тенденции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимчев преди 1 месец
Тези тенденции са хубави, само че светлите дрешки не са подходящи за нашите мърляви и прашни градове, в някои от които не е валяло с месеци, а и на този климат с 38 градуса... Явно става въпрос за други, наистина умерени географски ширини.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимна преди 1 месец
Ахаха! Разбрахте ли класически крадльовциии! Бижутата винаги се връщат! :) Благодаря за статията.