Как да си направите масаж на лицето у дома

И да се сдобиете с млада кожа с малко усилие
5
Как да си направите масаж на лицето у дома
Снимка: iStock

Ако някога сте заспивали по време на лицев масаж, тогава вече познавате магията на процедурата. И въпреки че определено чувството е приятно, методът може да подобри външния вид на кожата, да освободи напрежението и да увеличи максимално ефективността на вашите козметични продукти. В крайна сметка имате почти 30 лицеви мускула, които биха могли да се възползват от малко повече грижа.

Хубавата новина е, че лицевият масаж може да се прави и у дома. Всъщност дори не се нуждаете от луксозни инструменти, защото вашите ръце могат да свършат чудесна работа. Въпреки това има няколко насоки, които си струва да научите, преди да отстраните всичките си проблеми с масаж.

Какво представлява лицевият масаж
Името може да го издава, но масажът на лицето се отнася до плъзгащи движения по лицето и шията или с ръце, или с инструмент за лицев масаж, като ролер или гуа-ша – традиционен китайски инструмент, който се използва за изглаждане на повърхността на кожата. Маслата често се използват за смазване, за да се позволи на ръцете или инструментите за масаж да се плъзгат по кожата, без да я дърпат, и тези движения могат да се използват за отпускане и изглаждане на мускулите, заедно с насърчаване на лимфния дренаж и циркулация.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: масаж на лице
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
ЗНАЕТЕ ЛИ ТОЯ ВИЦ: преди 1 месец
"Защо жените се гримират и парфюмират?" - "Защо?" - "Защото са гpoзни и миpишат" :D :D :D :D :D :D :D :D :o) :o) :o) :o) има ли риба в коментаритеееее МУА-ХА-ХА-ХАА
1
0
 
5
 
! Отговори
AVON преди 1 месец
Имаме една комшийка, дето кака ми и продава кремове и понеже тя не живее с нас ми дава продуктите да и ги нося. Има един бял крем за лице в тубичка, винаги добавям екстракт от мъжко семе вътре и после го миксирам. До сега не се е усетила, а си го поръчва постоянно. Мисля че и се отразява добре на лицето. Пробвайте.