Как да отключите силата на подсъзнанието си

Използвайте техниката на противодействието
9
Как да отключите силата на подсъзнанието си
Снимка: Istock

Всички сме чували сравнението на подсъзнанието с айсберг, чиято видима част е нашето съзнание. Според специалисти, именно несъзнаваното „ръководи“ всичко в нашия живот. Как да отключите силата на подсъзнанието си и да се развиете като личности? Вижте в следващите редове.

Не позволявайте на страховете на другите хора да ви попречат

Начинът, по който хората реагират на новините за вашия успех, ще ви покаже как наистина те се справят в живота си. Ако обявите годежа си, хората, които са в щастлив брак, ще се радват за вас. Хората, които са в нещастни бракове, ще ви предупредят, че е трудно и че трябва да се насладите на оставащото време като „неженени“ личности. Въпросът е, че страховете на другите хора са проекции на техните собствени ситуации. Те нямат нищо общо с това, на което сте или не сте способни самите вие.

Дайте си разрешение да бъдете успешни

Ако дълбоко в съзнанието си смятате, че успехът винаги е аморален или корумпиран, разбира се, че няма да направите това, което трябва да направите, за да живеете живота, който искате да живеете. Вместо това си дайте разрешение да влезете в цялостно, щастливо, здравословно, здраво и смислено съществуване. Вместо да повтаряте същия стар разказ за вярата, че ще бъдете щастливи, щом отслабнете с 10 килограма, щом получите повишение и т. н., работете върху промяната на вътрешния си монолог. Казвайте си често: „Позволявам животът ми да бъде добър.“ Дайте си разрешение да бъдете щастливи и успешни и не се чувствайте виновни за това.

Източник: 7 начина да отключите силата на подсъзнанието си 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: щастиеуспехмисли
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
ала-бала преди 1 месец
Не го отключвайте, после ще се чудите защо всички не сме се гръмнали.
7
1
 
0
 
! Отговори
Как да отключите преди 1 месец
подсъзнанието на момите и каките да ви слушат
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аман от статии, написани от пълни лаици. Първо, да се отключи подсъзнанието е изключително трудно, въпреки че има психологически техники за това. И после, ако допуснем, че се е отключило какво ще се случи? Това е хиляди пъти по сложно, отколкото някой неразбирач да влезе в настройките на компа, да побърника там и да очаква чудеса. Най-вероятният резултат е да се прецака машината.
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
всички чакри се активират след рядкото щастие
4
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отключете си под съзнанието за да вляза аз и да ви разчанча с пропаганда.
3
5
 
2
 
! Отговори
самоприказването преди 1 месец
донесе 4 медала . още 4 ще чакаме . ако недойдат . нищо. пак на олимпиада . друг път .
2
4
 
12
 
! Отговори
+ преди 1 месец
Отключих си подсъзнанието . И там само мръснипомисли .
1
3
 
8
 
! Отговори
Т преди 1 месец
Госпожо автор, вътрешният ви мир е много сложен за мен, аз съм простичко аграрно момче. Търся берачки за лозето, там става за медитация ;)