На 14 август съвпад на Марс и Юпитер ни носи силна енергия

Сбъдваме мечти
14 авг 2024 13:35, Екип на Az-jenata.bg
2
На 14 август съвпад на Марс и Юпитер ни носи силна енергия
Снимка: Istock

На 14 август огненият Марс и планетата на късмета Юпитер ще се съберат в знака на зодия Близнаци, създавайки силна вълна от енергия.

Юпитер разширява каквото и да докосне, така че тук получаваме разширяване на енергията на Марс. Марс е известен като планетата на войните, той олицетворява увереност, смелост и предприемане на действия.

Марс и Юпитер, които се събират в Близнаци, ще ни накарат да се чувстваме смели, когато става въпрос за комуникация и изразяване на себе си. Ако сме се въздържали, може да решим най-накрая да променим това. Важно е обаче да действаме с известна предпазливост, за да не кажем или за да не направим нещо, за което ще съжаляваме на по-късен етап.

Марс понякога може да ни направи импулсивни и можем да действаме емоционално в дадени ситуации. Ето защо трябва да внимаваме в действията си към другите. Бихме могли да се възползваме от тази енергия, за да подхраним мотивацията си.

Независимо дали търсим разширяване на перспективата си или искаме да сбъднем мечта, цел, проект, Марс и Юпитер в Близнаци ще ни дадат възможност да превърнем стремежите си в реалност.

Още на 20 юли Марс премина в знака на Близнаци (повече прочетете тук). Но сега ще обедини енергиите си с Юпитер, създавайки импулс и вдъхновение, особено в областта на комуникацията и интелектуалните занимания. Не само ще имаме желание да учим нови неща, но и да споделяме идеите и мислите си с другите. И въпреки че към този момент Меркурий е ретрограден (повече прочетете тук), ще можем да се възползваме от енергията за растеж, която ще ни зареди.

Какво ще донесе съвпадът на Марс и Юпитер в Близнаци за всеки зодиакален знак?

Източник: На 14 август съвпад на Марс и Юпитер ни носи силна енергия 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И КАТО ГИ СЪЗРЯХ СУТРИНТА В 5:00 ЕНЕРГИЯТА МИ СЕ ИЗПРАВИ И ГОРДО ПОДПРЯ ПОКРИВА!!!...