Как да се върнете към фитнес целите си след лятната ваканция

Почивката е напълно нормална и дори задължителна
16 авг 2024 14:51, Дарена Найденова
1
Как да се върнете към фитнес целите си след лятната ваканция
Снимка: iStock

Лятната ваканция е време да се отпуснете, да релаксирате и да се насладите на живота пълноценно. Това е сезонът на плажните разходки, барбекюта, сладоледени фунийки и може би малко повече коктейли от нормалното. Въпреки че е важно да се отдадете на почивката и да се отделите от обичайната си рутина, връщането към старите навици понякога може да бъде предизвикателство.

Но не се притеснявайте – ние сме тук, за да ви помогнем да се ориентирате в прехода и да възродим мотивацията ви за по-здравословен начин на живот след лятото.

Ето 6 ключови неща, които трябва да имате предвид, когато се завръщате към ежедневните тренировки и хранителните режими след лятната почивка.

Как да се върнете към целите си след лятната ваканция

1. Бъдете мили към себе си

Това е първият и най-важен съвет. Бъдете добри към себе си! Може да сте прекалили през лятото, може да сте напълнели, да сте загубили мускулна маса, но не се отчайвайте, като се фокусирате върху негативите. Всички ние имаме нужда от почивка и от живот, в който да не мислим за калории, килограми и мазнини. Лятото е чудесно време да се отървем от вината, че сме изяли една-две палачинки на закуска или че сме пийнали малко повече на вечеря. Не бъдете сурови към себе си.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от Свободно време.
20 знака, че един мъж става за съпруг
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари