7 тенденции за есента при дамските чанти

Настъпването на новия сезон напълно оправдава покупката на нов аксесоар
18 окт 2024 22:37, Дарена Найденова
1
7 тенденции за есента при дамските чанти
Снимка: iStock

Търсите лесен начин да актуализирате гардероба си за новия сезон? Смяната на дамската ви чанта е най-лесният начин да го направите – една проста смяна може незабавно да накара стари дънки или ежедневно яке да се почувства като чисто ново. Да не говорим, че никой друг моден артикул не запазва стойността си така, както чантата, така че това е добра категория, в която да инвестирате. Но с толкова много възможности, как да изберете правилната – и как да я стилизирате?

За да ви помогнем с разрешаването на тази трудна задача, ние събрахме няколко модела дамски чанти, които ще са на мода през есента.

Хобо

Стилът „хобо“ е сред най-популярните тази есен благодарение на възраждането на любовта към бохемския начин на обличане. Тук се включват по-големи по обем чанти, които осигуряват достатъчно място за ежедневните неща от първа необходимост. Те се съчетават прекрасно с ефирни блузи и рокли, както и с винтидж деним, усъвършенствайки една спокойна, но шикозна естетика.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: дамски чанти
Още от За да се разбираме
Кои са женските качества, каращи мъжа да се влюби бързо?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Здравейте г-н/г-жо Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем, вариращ от 2000 до 800 000 евро при процент от 1% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес: bonthierry373@ gmail