Мъж получи условна присъда... миришел обувки

Не е успял да даде обяснение за странностите си
17 окт 2024 22:28, Инна Ангелова
4
Мъж получи условна присъда... миришел обувки
Снимка: Pixabay

Съд в Северна Гърция наложи днес  условна присъда един месец лишаване от свобода на мъж, а причината е доста странна -  обезпокоявал съседите си и многократно се промъквал в къщите им, за да помирише техните обувките, съобщава Асошиейтед прес.

28-годишният грък казал пред съда в Солун, че не е в състояние да обясни това свое поведение, което, както той обясни, му е създало голямо неудобство. Мъжът каза, че не е имал намерение да нарушава закона, нито е искал да навреди на няколко, а съседите от своя страна потвърждават, че странникът не е показал какъвто и да е признак на агресия по време на нощните си посещения.

Мъжът бил арестуван призори на 8 октомври в малкия град Синдос, на около 15 километра западно от Солун. Полицията е била повикана, след като съсед открил обвиняемия в предния си двор да мирише обувките на семейството, които били оставени навън, за да се проветрят.

Съдът е научил, че е имало най-малко три подобни случая през последните шест месеца, въпреки че съседите са помолили семейството на обвиняемия да го спрат.

Мъжът е получил нареждане да се подложи на психотерапия. / БТА
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Извън релси
Ревнива или заядлива: Пуснаха секс кукла с ИИ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Това е нашият форумен колега. Проверява чии крака миришат на оцет. По грешка са го сметнали за грък. Решил е да провери целия Балкански полуостров и е започнал от Солун.
3
1
 
0
 
! Отговори
Den преди 1 час
Не изпускай шанса си. Решението на много проблеми, може би и вашите са тук:---- https://come.ac/vazhno
2
1
 
1
 
! Отговори
Стандартизиран преди 2 часа
До 1 Това на 15 км от Солун дали не е от любимите места за посещение, за които се тълпят с километрични задръствания от една съседна на Гърция страна? За един приятел питам, да се ориентира...
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Според евро стандартите е нормален мъж.