Северна Корея изпрати първи контингент от 1500 свои войници в Русия

Пхенян сложи началото на бойното участие на страната на Москва
18 окт 2024 15:46, Елка Василева
347
Северна Корея изпрати първи контингент от 1500 свои войници в Русия
Снимка: архив, БГНЕС

Северна Корея е разположила първи контингент от 1500 войници от своите специални части във Владивосток, в руския Далечен изток, и скоро ще изпрати още, заяви днес южнокорейското разузнаване, цитирано от Франс прес.

Още по темата
Южнокорейската разузнавателна служба „е установила, че от 8 до 13 октомври Северна Корея е транспортирала войници от своите специални части до Русия с транспортен кораб на руските военноморски сили, което потвърждава началото на бойното участие на Северна Корея“, се казва в изявление на службата, в което се публикуват и подробни сателитни снимки.

Южнокорейската служба посочва, че разположените в Русия севернокорейски войници са получили руски военни униформи, оръжия и фалшиви документи за самоличност, и допълва, че те са дислоцирани в руски военни бази във Владивосток, Усурийск, Хабаровск и Благовешченск, където преминават обучение, което да ги подготви за изпращане в зони на бойни действия, отбелязва Асошиейтед прес.
(БТА)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


347
Още от Русия
Харис за миграцията, смяната на пола и ще се среща ли с Путин?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
332
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 32 секунди
До Грозната истинаПУКАЙТЕ ОКУПАТОРИ МАРШ НА ЗАПАД ДА МИЕТЕ ЧИНИИ И ЙЪЗОВЕ НА СТАРЦИ ДЕМЕНТНИ
331
0
 
1
 
! Отговори
обективно преди 39 секунди
Хайде да разсъдим трезво и с факти като вземем скорошна ситуация в близкия изток за пример. Иран изстреля 200 ракети по Изрел(факт). Те бяха частично спрени с общи усилия на САЩ, Англия,Франция (които имат бази в съседни държави) и Изрелския железен купол (факт). Сега нека някой логично и с факти ми обясни:Може ли Русия да изстреля 400 или 600 ракети по Украйна? Имали какво и кой да ги спре по ефективен начин както в горния пример?Оставям сами да си направите реалния извод!
330
1
 
0
 
! Отговори
Познато преди 57 секунди
Това на Русия им е тактика още от руската империя и нашето освобождение да изпращат друг по произход войници, както в нашия случай. Украинци, донски казаци и финландци!
329
0
 
0
 
! Отговори
до 323 преди 1 минута
Брат, тя демокрацията няма да ти направи децата, но ти я почакай още малко и ако не дойде звънни да ударя едно "рамо". То е ясно, че ти не можеш.
328
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 минута
Южнокорейски какво търсят във военните бази на Русия? Не е тяхна работа това..
327
0
 
0
 
! Отговори
ПАРТИЯ МЕЧ БЕЗ МАФИЯ преди 1 минута
ГЛЕДАМ СЕДЕСАРИТЕ ПОЧНАХА ДА ИЗМИРАТ МАСОВО. СКОРО ППДБ ФАШИСТКАТА ПАРТИЯ ОТИВА НА НУЛАТА
326
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 минути
До Анонимен 300 Тъъъъп, но упорит! Браво. Какви колхозници бе, изостанали човече, мозъка ти е закостенял и залепнал 50 години назад, при някакви "колхозници" и "голташка Просия". Ти мъдри умнико имаш ли представа какви са възможностите на агрокомплекса на Русия в момента? Изнасят храни в 2/3 от света и са един от най-големите производители на храни в света (на второ място са). Русия е на 4-то място в света по паритета на покупателна способност. А ти си в голташка България на просия, но умник!
325
0
 
1
 
! Отговори
A преди 4 минути
БРАВО !!!Путин е велик!
324
1
 
1
 
! Отговори
Грозната истина преди 6 минути
До Анонимен 316 "Ами по официални данни до около 8 милиона бивши украинци в Донбас доброволно вече са руснаци". Цялото население на Донбас е 2-3 милиона, само копейка със силно психично заболяване може да повярва, че от 2 милиона население - 7 милиона са станали руснаци. И да ти кажа, че като напишеш някаква глупост и добавиш думата "официално" това си остава глупост, а ти изглеждаш още по зле.
323
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 минути
До Анонимен 317 Ха ха ха слепи човече, ха ха ха "знаеме, знаеме затова в България от почти 10 млн сега наближаваме 6 млн под "топлото слънце" на "демокрацията" по американски, цензурата, пълната липса на национален суверенитет, скапаното и прескъпо здравеопазването, корумпираната предателска власт и липсата на честна правна система. И всичко това, без "никакъв" демографски срив, нали???
322
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 минути
"Много сте *** тези които мислят че руснаците бият по цивилни обекти." Не просто цивилни, а по детски болници, супермаркети, театър пред който пише с големи букви деца...да изброявам ли още? Само в Мариупол има над 19 хил цивилни жертви от колхозниците
321
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 минути
просия си е изпросила малко от севернокорейските роби... каква мощ
320
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 минути
"Ами по официални данни до около 8 милиона бивши украинци в Донбас доброволно вече са руснаци и около 7" Ако е по официални данни на колхозниците даже цяла Украйна е в голташка пРосия. Да, ама не. А ако можеха тия да си идат в голташка пРосия що колхозниците не си ги прибраха при тях и да нямаше война? Щото не искаха и да чуят за голташка пРосия, а пък след войната хептен!
319
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 минути
До Анонимен 315 Според занижени данни, одобрени на Запад, девоенизираните украински нацисти са между половин и един милион. Денацифицираните са поклонници на Бандера, които са попаднали в плен или са заловени на върнатите обратно в Русия територии. Миналата година излезе информация, че тези са били тогава над 250 000, а сега се преддполага, че са над половин милион. От тях доброволно около 10 000 украинци сформираха военни поделения и постъпиха в руската армия. Сега воюват срещу Украйна.
318
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 минути
Много сте *** тези които мислят че руснаците бият по цивилни обекти.Да удариш с ракета която струва 1млн и да буднеш къща или блок който струва 50к и да убиеш 2 баби и две деца.Проста сметка.Наистина трябва да си много т*п за да го мислиш
317
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 16 минути
"Не за 3 дена ами за 30 часа Русия може да занули и заравни цяла Украина.Ще пуснат 10 само бройки ту 160 да заравнява всичко наред.Целта обаче е друга.Да се спечели населението,а не да дейставт като сащ." Хаахха знаеме, знаеме и за това трета год и демографски срив на колхозниците
316
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 16 минути
До Анонимен 314 Абе майсторе краварски, колко, та колко? Ами по официални данни до около 8 милиона бивши украинци в Донбас доброволно вече са руснаци и около 7 милиона избягали украинци са в Русия вече с руски паспорти. Има значително количество украинци, които са подали документи, но още не са получили одобрение, а всеки ден все нови и нови пристигат в Русия. Това, че ти не знаеш, не означава че не е станало!
315
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 16 минути
До Анонимен 313 с още дръндръндрънИ колко точно денацифицираха и девоенизираха Украйна, която е по-военизирана и по-сплотена от всякога? И как точно не стрелят по цицилното население, с дронове ли не стрелят, с планиращи бомби ли, с артилерия или с ракети?
314
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 19 минути
До Анонимеn 310 (не за 3 дена дръндръндрън)И колко население спечелиха дотук, че нещо ми се разминават фактите с "мнението" ти? А, да бе, спечелиха няколкостотин отвлечени деца. За малко повече от тридесет часа
313
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 20 минути
До Анонимен 310 И още нещо. Руснаците считат украинците за братски народ и затова не бомбардират цивилни обекти и не стрелят по граждански лица в Украйна. По-важното е, че задачата на руската армия не беше да превземат Украйна за 3 дни (любимата лъжа на сороските пропагандисти) а да ДЕНАЦИФИЦИРАТ и ДЕВОЕНИЗИРАТ Украйна. Затова обкръжават укрите, но оставят проход и трепат военните им там. Укриет ппращат още през прохода, трепат и тях. Така денацифицират и девоенизират Украйна.