Venzy готви спектакъл с много музика на 19 октомври

С музиката винаги съм изразявал себе си, каза изпълнителят
16 окт 2024 15:54, Анисия Иванова
2

Един от най-популярните хип-хоп и R'n'B изпълнители в България Venzy - Венцислав Милър Ауори, заедно с неговата банда, подготвя незабравим спектакъл на 19 октомври 2024 г.

"Без момчетата няма как да се случи музиката. На клавири е Светослав Миланов, а на барабани Иван Андреев. Имаме две нови попълнения. На бас е Владислав Мирчев, на китара Симеон Минчев. С тях усилено от началото на месеца започваме да репетираме, за да представим една нова програма, дори и познатите песни ще бъдат в по-различен аранжимент, по-разчупени", каза изпълнителят в "България сутрин".

"С Натали Ангелова подготвяме нова песен, предпремиерно на концерта ще представим видеото към песента. Вълнувам се, за тази година това е първата песен, която издавам. За мен е удоволствие да ползвам платформата, която имам, за да мога да представям още талантливи артист", коментира той пред Bulgaria ON AIR.

Venzy подготвя още няколко песни за концерта, които феновете ще чуят за първи път.

"Фокусът ни е концертът. Всеки път има вълнение, сценична треска. Равносметката показва, че е време да започна да правя повече концерти. Музика се прави трудно от гледна точка на това да можеш да я осъществиш и да намериш правилните хора. С музиката винаги съм изразявал себе си", каза още изпълнителят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: музикаBulgaria ON AIR
Още от Рок
Култовите Gojira идват на Hills of Rock 2025
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 40 минути
Успех .Талантлив ,млад