Стремглаво надолу: Авария на ескалатор в Рим рани 24-ма фенове

Повечето са привърженици на ЦСКА - Москва, танцували върху ескалатора
24 окт 2018 09:00,
33

Ескалатор в римското метро аварира и прати 24 души в болница. Инциндентът стана снощи на метростанция в италианската столица, съобщи говорител на Гражданска защита в италианската столица. 

Повечето от ранените не са пострадали сериозно. Те са са руснации, отивали на футболната среща от Шампионската лига между ЦСКА - Москва и Рома, съобщи ДПА.

Още по темата

Руското посолство съобщи за пострадали 15 руснаци и 4 украинци. Повечето от хоспитализираните са с леки наранявания на краката.

Инцидентът станал малко след 19:30 ч. (20:30 ч. българско време), когато на метростанция "Република" в Рим се били събрали голямя брой привърженици на ЦСКА (Москва).

Ескалаторът внезапно започнал да се движи по-бързо от нормалното и хората на него не успели да слязат навреме и се струпали един върху друг.

Според очевидци футболните фенове започнали да скачат и танцуват върху ескалатора, преди той да се развали, каза кметът на Рим Вирджиния Раджи.

Италианската прокуратура и транспортната компания, стопанисваща метростанцията, са започнали разследвания на нещастния случай.

При отделен инцидент близо до Олимпийския стадион в Рим, привърженик на ЦСКА (Москва) бе намушкан с нож при сбиване с фенове на Рома.

Футболната среща започна по програма в 21 ч. (22 ч. българско време) и бе спечелена от домакинския отбор с 3:0.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нормално е ,този век за всичко ще са виновни руснаците
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като идеш в друга страна трябва да спазваш някаква култура на поведение. Това очевидно не важи за руснаците. Решили да скачат върху вражеския западен натовски ескалатор и резултатите са на лице. Сега италианските русофоби обвиняват руските високодуховни футболни фенове. Всеки момент очаквам ТАСС да обясни на света че само четиримата фенове от Украйна са скачали и викали "Кой не скача е москал" Въпреки че според мене това не са украинци а по скоро така наречените опълченци от ДНР и ЛНР.
30
2
 
8
 
! Отговори
Лавров преди 5 години
Дебилы бля, дебилы...
29
6
 
6
 
! Отговори
Russischen schweinen преди 5 години
До АнонименПНХ, путинская мразь!
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 23Дурень, а у вас нация нормальная, только мебольшая часть - круглые иdиоты. Ты небось, из этых? Пшел ты....
27
1
 
9
 
! Отговори
Бонобо до ТТ преди 5 години
До TTМучащо преживно чифткопитно, отиди в Русия и виж! Употребената от теб дума е от лексиката на хитлерофашистите. Мога да те заподозра, че им симпатизираш.В Москва метро има от времето, когато твоят дядо е носел опинци, та хората знаят как да го ползват.
26
5
 
8
 
! Отговори
jojo преди 5 години
в момента в който прочетох футболни фенове, беше ясно, че са вилняли - сами са си виновни - ще мислят преди да подскачат пак
25
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Запис от камерите на метрото?Или талиянците го крият?Според очевидци?Айде, знаем ги...
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БонобоЕдва ли, ако има записи с друсащи се и поскачащи върху ескалатора фенове. Да не говорим, че общо взето практитката по света е една и съща и навсякъде преди предвиденото за ползване съоръжение има указания за ползване. Това, че повечето от пътуващите са си родени научени и са най-вече писатели, а не читатели, си остава лично техен проблем
23
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сколько у вас придурков,Позорная нация!
22
11
 
8
 
! Отговори
TT преди 5 години
До Бонобо- Причината не е в ескалатора...До появата на руските *** всичко си е работило нормално!
21
2
 
11
 
! Отговори
Бонобо преди 5 години
Такова съобщение вече имаше снощи, автор В.Йорданова. Питам, когато е дошла на работа, госпоицата, написала горното, не е ли забелязала това или е решила, че глобалната новина заслужава да бъде претоплена и отново поднесена? На клипчето ясно личи причината и следствието. Да правиш спагети и да поддържаш перфектно метро не е едно и също! Римската Фандъкова ще трябва да плаща!
20
11
 
8
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
пияндетата са скочили едновременно и ескалаторът не е издържал, за каква авария пишете?!?
19
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отново пир за душичките русофобски! Отново бял лист за драскане на глупости! Това си е подарък направо! Пишете, пишете, толкова можете! А горе прочетох, че ескалаторът изведнъж започнал да се движи по-бързо. Странен ескалатор! В Санкт Петербург ескалаторите стигат до 100 м дълбочина и се движат равномерно. В Москва - също. Ама са здрави, руски!В Италия падат мостове, потъват луксозни круизни кораби...Едно време сипваха във виното полиетиленгликол (слага се в антифриза), така - за "гладкост"...
18
2
 
3
 
! Отговори
Rucifer преди 5 години
ЦСКА Москва - свинята майка
17
7
 
9
 
! Отговори
не може да бъде! преди 5 години
Всъщност само няколко души от т.н.запалянковци са имали по-буйно поведение и информацията ,че руснаците скачали и танцували върху ескалатора не се потвърждава.По вероятна се приема версията,че ескалаторът се е уплашил и повредил само от мисълта ,че руснаците ще се качат върху него!?Както и мостът ,който падна-казали,че по него ще минат руснаци и той паднал!
16
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типични любители на катедралния туризъм, на почивка в Рим.
15
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 14С какво ги облъчват ли?С изпарения на лосион за вана, а който се дърпа - новичокам.
14
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде са дежурните *** да ни убеждават колко качествен е човешкия материал в таз страна огромная и прекрасная? Те *** в Афганистан вече се държат по-цивилизовано от рашките. Не знам с какво ги облъчват тия колхозници в Рассий, че поведението им е толкова примитивно. Истинска загадка.
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хакнали са системата , потърсете в нета , ще се учудите колко много подобни инциденти с ескалатори са станали . после пускат видеата в тубата .